Eşim başkasına aşık..

bisey diyimmi, baskasina asik adamin evdeki kadini gözü hayatta görmez, ben bes cocgunu birakip askin pesinden gidenler gördüm, esiniz bu kiza asik falan degil, resmen kullaniyor, ve elinin altinda kullandigi maceranin gitmesini istemiyor, yoksa sizi kapiya koyar onu alirdi, hem size hem ona asik gibi davranamasi da bunu gösteriyor.. merak etmyin yakinda biter bu macera

Çok kötü bir durum gerçekten Rabbim kimseye yasatmasin. Empati kuracak olursak eğer ben olsaydım bu kadar büyük konuşuyorum başkasına aşık bir adamla dayanamzdim. Arkadaşınıza büyük sabır varmış nasıl dayanmış esine belli ettirmeyi hayret! Bi iş bulun kardeşimiz felan yok mu ya da yakınını felan size destek olacak biri, bebegin izle ilgilenirseniz sizde bir iş bulup çalışın. Emin olun başkasına aşık bir kocadan bin kat iyidir, gururunuz var unuttun.

Pardon unutmayın yazacaktım son cümlede yanlış anlaşılma olmasın :KK66:

Ay gerçekten kadinalr klübü psikolojimi bozmaya başladı bide hamilelik malum oturup agliyorum okudukça bence hiç bi kadın buna dayanamaz ne kadar da gidicek yeri olmasada katlanamaz inşaallah fake konudur

Kullanici adini dalga gecer gibi katiibem koymus. Konu fake. Kullanici da fake.
Her sey fake. :dondurma:

İzden kopamazsa geri asik ettirin kendinize.o kadindan eksik bi yanin yoktur bence

Ortada baskasina asik bir koca vee bu kadar rahat bir kadin?
Yahu bu ne genisliktir!!?diye sorarlar insana...
Kinamayim rabbim ama ben olsaydim ulan canimi disime takar,yinede o se..r..zi evde barindirmazdim!!!canini yakmadan da atmazdim disari...

lütfen bu videoyu izleyin konuyla aynı eşi sonradan eşine geri dönüyo sadece dinleyin lütfen

bu videoyu göndercktim ilki değfil cnm

Bence herşeyi paylassin eşiyle bildiğini söylesin. Madem gidecek yeri yok ve çocuğuna da çok düşkün o zaman aynı evi paylaşan iki arkadaş gibi yaşamaya devam etsinler tabi çocuğun bundan haberi olmayacak. .

Okurken dondum ...adam ne karaktersiz biriymis bekarim deyip bir genç kızı kandırıp kendine aşık edip günahına giriyor ..evdeki eşi kandırıyor ..kendini kandırıyor...olan adam hariç herkese oluyor ...ne denir ki şimdi

Kızı da sizin eve çağır bari. Beraber yaşayın.

Arada çocuk olmasa hiç düşünme bırak derdim ama çocuğun için katlanmak daha dogru sanki. boşanmış ailelerin çocukları hep soruňlu oluyor. Hem iyi davraniyomus. belki zamanla pişman olur ailenin kıymetini anlar. Bilemedim ben de. Ben de eşime çok guvenirim ama bunlari okuyunca herkesten herşeyi beklemek lazimmis meğer

Kocası bu kadar fırtınalı aşk yaşarken eve hiç birşey hissettirmemesi acayip yetenek gerektirir ve adam çok yetenekli belli ki diyecek bişey bulamadım

Konssun eşiyle. Yazık kadına ya :KK43: konussa ne olur onuda bilmiyorum. Ama içine atarak yasayamaz Allah korusun dert insanı hasta bile eder. Konussun biliyorum herseyi desin. Bu işi bitireceksin desin. Çocuk hatrina ya esine zorla bitirtecek bu ilişkiyi. Yada bosanacak. Aldatiliyor yani çocuk var ama kadın nerde bu kadının hayatı ?

Bu şekilde yaşamak daha mı kolay sanki? Arkadaşınız eşine her şeyi bildiğini söylemeli kesinlikle.

Evet sayın seyirciler aşağılık korkak uçkuruna düşkün bir adamla metresin hikayesini okudunuz..ama kadın bilmiyormuş falan demeyin gayet de bildiği halde yazmış ve imkansız aşklarını dile getirmişler.yani şeref yoksunu iki insanın bi o kadar aşağılık hikayesi bunlar..değersiz ve alçakca.aşk sevgi kelimeleri asla bu hikayede yer alamaz.o kutsal ve değerli yüce duygular fedakarlık emek ve cesaret ister..
Şimdi bu aldatılan hatun NE yapmalı peki!delilleri toplayıp boşamalı..aman çocuğum dediği vakit çocuğu kaybedecek bunu bilsin .artık sevgi dolu bir yuva değilsiniz bunu aynı evde o çocuğa yaşatmaya da hakkınız yok.Biraz gurur onur olsun lütfen ...çabalayın en azından ..

ne kadar gurursuzun konu sahibi

Helal ikinizede ...

+1
Herkes mutlu olsun ne diyeyim

aynısını ben yazacaktım

bisey diyimmi, baskasina asik adamin evdeki kadini gözü hayatta görmez, ben bes cocgunu birakip askin pesinden gidenler gördüm, esiniz bu kiza asik falan degil, resmen kullaniyor, ve elinin altinda kullandigi maceranin gitmesini istemiyor, yoksa sizi kapiya koyar onu alirdi, hem size hem ona asik gibi davranamasi da bunu gösteriyor.. merak etmyin yakinda biter bu macera

HEPİNİZE İYİ KÖTÜ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BENİM İNTERNETLE ARAM ÇOK OLMADIĞI İÇİN EN YAKIN DOSTUMDAN RİCA ETTİM BURAYA YAZMAYI TEKLİF ETTİ VE YAZDIK O KIZLA GÖRÜŞTÜM DÜN AKŞAM TELEFONDAN UZUN UZUN KONUŞTUM KIZ EŞİMLE TANIŞTIĞINDA EVLİ OLDUĞUNU BİLMEDİĞİNİ ÖĞRENDİĞİNDE İSE TAMAMEN EŞİMDEN UZAKLAŞTIĞINI EŞİMİ ÖNCEDEN SEVDİĞİNİ AMA ŞUAN NEFRET ETTİĞİNİ HAYATINDA BAŞKA BİRİNİN OLDUĞUNU EVLENMEYİ PLANLADIĞINI HATTA DOĞUYA ÖĞRETMEN OLARAK ATANDIĞINI SÖYLEDİ EŞİM MALESEF HALA ARIYORMUŞ KARŞISINA ÇIKIYORMUŞ BANA RAĞMEN BÜTÜN BUNLARA RAĞMEN BEN İSE KIZIN GİTMESİNİ BEKLİYORUM KIZ NUMARASINI DEĞİŞTİRİP ADRESİNİ GİZLEYECEĞİNİ BÜTÜN SOSYAL HESAPLARINI KAPATTIĞINI SÖYLEDİ EVLADIM İÇİN BİR SÜRE DAHA SABRETMEK İSTİYORUM GİDECEK YERİM OLSA BİR DAKİKA DÜŞÜNMEZ GİDERDİM AMA NE MESLEĞİM NE BİRİKİMİM NE DE GİDECEK BİR BABA EVİM VAR BİZİM ORALARDA GELİNLİĞİNLE ÇIKARSIN KEFENİNLE GİRERSİN MANTIĞI VAR MALESEF ALLAH BÜYÜK DUA EDİYORUM YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HAKKINIZI HELAL EDİN

HEPİNİZE İYİ KÖTÜ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BENİM İNTERNETLE ARAM ÇOK OLMADIĞI İÇİN EN YAKIN DOSTUMDAN RİCA ETTİM BURAYA YAZMAYI TEKLİF ETTİ VE YAZDIK O KIZLA GÖRÜŞTÜM DÜN AKŞAM TELEFONDAN UZUN UZUN KONUŞTUM KIZ EŞİMLE TANIŞTIĞINDA EVLİ OLDUĞUNU BİLMEDİĞİNİ ÖĞRENDİĞİNDE İSE TAMAMEN EŞİMDEN UZAKLAŞTIĞINI EŞİMİ ÖNCEDEN SEVDİĞİNİ AMA ŞUAN NEFRET ETTİĞİNİ HAYATINDA BAŞKA BİRİNİN OLDUĞUNU EVLENMEYİ PLANLADIĞINI HATTA DOĞUYA ÖĞRETMEN OLARAK ATANDIĞINI SÖYLEDİ EŞİM MALESEF HALA ARIYORMUŞ KARŞISINA ÇIKIYORMUŞ BANA RAĞMEN BÜTÜN BUNLARA RAĞMEN BEN İSE KIZIN GİTMESİNİ BEKLİYORUM KIZ NUMARASINI DEĞİŞTİRİP ADRESİNİ GİZLEYECEĞİNİ BÜTÜN SOSYAL HESAPLARINI KAPATTIĞINI SÖYLEDİ EVLADIM İÇİN BİR SÜRE DAHA SABRETMEK İSTİYORUM GİDECEK YERİM OLSA BİR DAKİKA DÜŞÜNMEZ GİDERDİM AMA NE MESLEĞİM NE BİRİKİMİM NE DE GİDECEK BİR BABA EVİM VAR BİZİM ORALARDA GELİNLİĞİNLE ÇIKARSIN KEFENİNLE GİRERSİN MANTIĞI VAR MALESEF ALLAH BÜYÜK DUA EDİYORUM YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HAKKINIZI HELAL EDİN
Lütfen kendinizi geliştirin,çalışmayı düşünün ve bunun bir daha olmayacağının garantisi olmadığını kabul edin,pembe gözlüklerinizi çıkarmayı deneyin her şeyden önce evladınız için.........

Bugün aşık olup,başka bir kadına meyleden yarın sizi siler geçer ve ne olduğunu anlayamadan herşey başa sarar;o yüzden herşeye de hazırlıklı olun...............

Bugün aşık olup,başka bir kadına meyleden yarın sizi siler geçer ve ne olduğunu anlayamadan herşey başa sarar;o yüzden herşeye de hazırlıklı olun...............

OĞLUNU KAYBETMEYİ GÖZE ALAMAZ BİLİYORUM OĞLUNA DÜŞKÜN BAŞKASINA AŞIKSA DA BENİ BIRAKAMAMASININ SEBEBİ OĞLUMUZ BİLİYORMUSUNUZ BÜYÜK BİR AŞKLA EVLENMİŞTİK 1 HAFTA ÖNCESİNE KADAR ASLA ŞÜPHE ETMEMİŞTİM AMA AYAKTA UYUTMUŞ

OĞLUNU KAYBETMEYİ GÖZE ALAMAZ BİLİYORUM OĞLUNA DÜŞKÜN BAŞKASINA AŞIKSA DA BENİ BIRAKAMAMASININ SEBEBİ OĞLUMUZ BİLİYORMUSUNUZ BÜYÜK BİR AŞKLA EVLENMİŞTİK 1 HAFTA ÖNCESİNE KADAR ASLA ŞÜPHE ETMEMİŞTİM AMA AYAKTA UYUTMUŞ
Tmm kendinizi düşünmeyin,bu ihanetinin sizde açtığı yaraları yok sayın,ama bir gün evladına rağmen gözü çok kararırsa!Ne kaybedeceksiniz ki çalışarak?Tam tersi kendinize güveniniz oluşacak,hayatta neler gelebilir biliyor musunuz insanın başına?ille sizi bırakıp gitmesi gerekmez.Eğer karar verip çalışmaya başlarsanız beni çok iyi anlarsınız..........Umarım herşey gönlünüzce olur.....

Oğlunu niye kaybetsin ki? Boşandan da yine onun babası. Babalıktan boşanmayacak ki. Neyse daha fazla yazmiyim ama oğlun bi 15 yaşına geldiğinde sana teşekkür etmeyecek bunu bil. Niye boşanmadın, bana ne diyecek!

Çalışıp kendi ayakların üzerinde durman bu kadar mı zor kusura bakmayın sizinki mecburiyet değil zora gelememek

Canım bizim oralarda da gelinliginle çıkarsın kefeninle gelirsin ama ben yakıştıramadim bir kadına. Insani bir gururu olmalı mücadele vermeli insan istedikleri sonra tek başına da ayakta durabilir. Neyse inşallah mutlu olursunuz başkasına aşık bir adamla...

köy yerindeyken 6 yıl nasıl birlikte oldunuz adamla? garip bir yorum olacak ama merak ettim işte.

bence kendinize birikim yapın iş bulun. bu adama güven olmaz. bu macera biter başkası başlayabilir.

çocuk falanda bi yerden sonra hikaye. yani çocuğa düşkün muhabbetine aldanmayın.

Eşimle biz birbirimizin ilk aşkıyız. 6 yıllık bir beraberliğimiz vardı, sonunda evlilik. Şuan 2 yıllık evliyim ve 5 aylık dünyalar güzeli bir oğlumuz var. Eşim benimle ve evladımızla ilgilenir, bizi hiç ihmal etmedi maddi manevi ve aldattığını da hiç hissettirmedi. Yaşlarımız 27, 1 hafta önce eşimin bekar bir kıza aşık olduğunu öğrendim. Kızda eşime aşıkmış, eşim evli olduğunu kızdan gizlemiş, bir süre görüşmüşler 6 ay kadar, sonrasında kız öğrenince ayrılmış ama ne eşim ne kız vazgeçmemişler, msjlarını okudum ikiside imkansız aşkın eşiğindeki aşıklar gibi çaresizce msjlaşmışlar. Bunları şuan buraya yazmak ne kadar acı gurur kırıcı tahmin edersiniz. Benden boşanmayı hiç düşünmediğini de söylemiş oğlumuz için. Eşim benim bildiğimi bilmiyor, oğlum için susuyorum. Evde gözlerimin içine bakıyor, seviyor gibi davranıyor, görseniz sanki dünyanın en mükemmel eşi, en iyi babası rolleri yapıyor, o kadar gerçekçi ki. Ama o kıza aşık! Kızda eşimden kaçıyor uzaklaşmaya çalışıyor, hatta kız başkasıyla görüşmeye başlamış eşim onun peşini bıraksın diye ama nafile eşim onada engel olmuş, kızı ayırmış. Bana da bir şey çaktırmıyor.. Ne yapacağımı bilmiyorum, eşim beni ve oğlumuzu bırakmaz biliyorum, çünkü ondan başka gidecek yerimiz yok, kimsemiz yok, ama o kızı da bırakmıyor. Bana akıl fikir verin siz olsanız ne yapardınız?

Not. Bir yakınım yazmamı rica etti. Yorumlarınızı bekliyor. Arkadaşlar bu durumu yaşayan komşum, malesef eşinin o kızla msjlarını beraber okuduk, komşum istedi ben yazdım, belkide ben dinleyerek msjları okuyarak buraya yazdığım için bu kadar soğukkanlı geldi size. Benimde elim ayağım titredi. Yani çocuğunu emzirirken eşinin kendisini aldattığını öğrendi, komşunun kardeşleri hasta malesef ailesinin yanına dönemez, ailesinde de öyle bir mantık yok malesef, çocuğunu da hasta kardeşleriyle bir odada büyütemez, köyüne dönemez, komşumun bir işi geliri mesleği de yok. Onun kadar bende çaresizim elimden bir şey gelmiyor.

Eşim çok merhametli vicdanlı demişsiniz!!!
Çok vicdanlı merhametli diye gözü orada burada fıldır fıldır oynuyor
Yarın sizede bay bay çeker bu kadar inanmayın şu gözü dışarda erkeklere
Aynı ev içinde başkasına aşık bir adamla aynı havayı nasıl soluyorsunuz bilmiyorum muhtemelen çocuğunuz içindir ama sakince bir karar verip ona göre haraket etmeniz gerekiyor.

Gidecek yeri yok diye kocası bırakmıyor, o da gitmiyor!!
Gitmesin. Bile bile böyle aldatılmaya devam etsin. Kocası onu o da kendini kandırsın böyle.
Çocuk için süper bir hayat olacak eminim (!)

:ukala::ukala::ukala::ukala: Ahh bu bahaneler olmasa

adam aşk adamı.karısına da aşık evlenmiştir.işi gücü aşk meşk olacak biri.biri gider biri gelir.aşk forever

Yok ya bu kadar da susamaz bi insan.
Patlar catlar bi gun iki gun yinede soyler sen ne yapiyon diye.
Bunu affeden sineye ceken insan gidecek yerim yok diye yine soyler yine gitmez ama icinde de tutamaz tutamax yani.
O da nasil adamsa iki kisiyi idare etmis.
Ne disardakinden nede evdekinden sevgisini esirgememis.

Valla çok zor bir durum empati dahi yapamadım. Çocuk olmasa terk ederdim ama çocuğunuz var sadece kendi kalbinizi, gururunuzu düşünemezsiniz.

Öte yandan eş çok çapsız ve aşağılık bir erkek. Burda onu aklamaya çalışmışsınız kimsemiz yok diye bırakmaz pek vicdanlı! demişsiniz ama zavallı ve korkak. Erkek olsaydı o kıza yalan söylemezdi. Erkek olsaydı evinde bebeğine babalık yapacağına o kızın peşinden koşmazdı. Erkek olsaydı adam gibi aşkının arkasında dururdu. Eş çok aşağılık bir adam bunu bilerek yapın ne yapacaksanız.
+ Aşağılık olmasa hem karısını hem o kızı aynı anda elinde tutmaya çalışmazdı.
Kızın kendi yoluna bakmasına da izin vermiyormuş haspama bak hele.

Kiz gerçekten istese yoluna bakar.Eşinizinki aşk meşk değil macera heyecan sadece. Sabredin en azından şimdilik. Bi tanıdığımda böyle bi olay ile karşılaşmıştım. Sonuç adam eşiyle diğer kadında maziii oldu.

köy yerindeyken 6 yıl nasıl birlikte oldunuz adamla? garip bir yorum olacak ama merak ettim işte.

bence kendinize birikim yapın iş bulun. bu adama güven olmaz. bu macera biter başkası başlayabilir.

çocuk falanda bi yerden sonra hikaye. yani çocuğa düşkün muhabbetine aldanmayın.

Aynı köydeniz uzaktan akrabayız biz aynı okulda okuduk beraber büyüdük liseden sonrada hep peşimde koştu sürekli görüştük sonra evlendik . diyor komşum.

X