Eşim başkasına aşık..

bisey diyimmi, baskasina asik adamin evdeki kadini gözü hayatta görmez, ben bes cocgunu birakip askin pesinden gidenler gördüm, esiniz bu kiza asik falan degil, resmen kullaniyor, ve elinin altinda kullandigi maceranin gitmesini istemiyor, yoksa sizi kapiya koyar onu alirdi, hem size hem ona asik gibi davranamasi da bunu gösteriyor.. merak etmyin yakinda biter bu macera

Pardon unutmayın yazacaktım son cümlede yanlış anlaşılma olmasın

Ay gerçekten kadinalr klübü psikolojimi bozmaya başladı bide hamilelik malum oturup agliyorum okudukça bence hiç bi kadın buna dayanamaz ne kadar da gidicek yeri olmasada katlanamaz inşaallah fake konudur

Kullanici adini dalga gecer gibi katiibem koymus. Konu fake. Kullanici da fake.
Her sey fake.

İzden kopamazsa geri asik ettirin kendinize.o kadindan eksik bi yanin yoktur bence

Ortada baskasina asik bir koca vee bu kadar rahat bir kadin?
Yahu bu ne genisliktir!!?diye sorarlar insana...
Kinamayim rabbim ama ben olsaydim ulan canimi disime takar,yinede o se..r..zi evde barindirmazdim!!!canini yakmadan da atmazdim disari...

lütfen bu videoyu izleyin konuyla aynı eşi sonradan eşine geri dönüyo sadece dinleyin lütfen

bu videoyu göndercktim ilki değfil cnm

Kızı da sizin eve çağır bari. Beraber yaşayın.

Kocası bu kadar fırtınalı aşk yaşarken eve hiç birşey hissettirmemesi acayip yetenek gerektirir ve adam çok yetenekli belli ki diyecek bişey bulamadım

Bu şekilde yaşamak daha mı kolay sanki? Arkadaşınız eşine her şeyi bildiğini söylemeli kesinlikle.

ne kadar gurursuzun konu sahibi

Helal ikinizede ...

+1
Herkes mutlu olsun ne diyeyim

aynısını ben yazacaktım

HEPİNİZE İYİ KÖTÜ YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BENİM İNTERNETLE ARAM ÇOK OLMADIĞI İÇİN EN YAKIN DOSTUMDAN RİCA ETTİM BURAYA YAZMAYI TEKLİF ETTİ VE YAZDIK O KIZLA GÖRÜŞTÜM DÜN AKŞAM TELEFONDAN UZUN UZUN KONUŞTUM KIZ EŞİMLE TANIŞTIĞINDA EVLİ OLDUĞUNU BİLMEDİĞİNİ ÖĞRENDİĞİNDE İSE TAMAMEN EŞİMDEN UZAKLAŞTIĞINI EŞİMİ ÖNCEDEN SEVDİĞİNİ AMA ŞUAN NEFRET ETTİĞİNİ HAYATINDA BAŞKA BİRİNİN OLDUĞUNU EVLENMEYİ PLANLADIĞINI HATTA DOĞUYA ÖĞRETMEN OLARAK ATANDIĞINI SÖYLEDİ EŞİM MALESEF HALA ARIYORMUŞ KARŞISINA ÇIKIYORMUŞ BANA RAĞMEN BÜTÜN BUNLARA RAĞMEN BEN İSE KIZIN GİTMESİNİ BEKLİYORUM KIZ NUMARASINI DEĞİŞTİRİP ADRESİNİ GİZLEYECEĞİNİ BÜTÜN SOSYAL HESAPLARINI KAPATTIĞINI SÖYLEDİ EVLADIM İÇİN BİR SÜRE DAHA SABRETMEK İSTİYORUM GİDECEK YERİM OLSA BİR DAKİKA DÜŞÜNMEZ GİDERDİM AMA NE MESLEĞİM NE BİRİKİMİM NE DE GİDECEK BİR BABA EVİM VAR BİZİM ORALARDA GELİNLİĞİNLE ÇIKARSIN KEFENİNLE GİRERSİN MANTIĞI VAR MALESEF ALLAH BÜYÜK DUA EDİYORUM YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HAKKINIZI HELAL EDİN

Lütfen kendinizi geliştirin,çalışmayı düşünün ve bunun bir daha olmayacağının garantisi olmadığını kabul edin,pembe gözlüklerinizi çıkarmayı deneyin her şeyden önce evladınız için.........

Bugün aşık olup,başka bir kadına meyleden yarın sizi siler geçer ve ne olduğunu anlayamadan herşey başa sarar;o yüzden herşeye de hazırlıklı olun...............

Bugün aşık olup,başka bir kadına meyleden yarın sizi siler geçer ve ne olduğunu anlayamadan herşey başa sarar;o yüzden herşeye de hazırlıklı olun...............

OĞLUNU KAYBETMEYİ GÖZE ALAMAZ BİLİYORUM OĞLUNA DÜŞKÜN BAŞKASINA AŞIKSA DA BENİ BIRAKAMAMASININ SEBEBİ OĞLUMUZ BİLİYORMUSUNUZ BÜYÜK BİR AŞKLA EVLENMİŞTİK 1 HAFTA ÖNCESİNE KADAR ASLA ŞÜPHE ETMEMİŞTİM AMA AYAKTA UYUTMUŞ

Tmm kendinizi düşünmeyin,bu ihanetinin sizde açtığı yaraları yok sayın,ama bir gün evladına rağmen gözü çok kararırsa!Ne kaybedeceksiniz ki çalışarak?Tam tersi kendinize güveniniz oluşacak,hayatta neler gelebilir biliyor musunuz insanın başına?ille sizi bırakıp gitmesi gerekmez.Eğer karar verip çalışmaya başlarsanız beni çok iyi anlarsınız..........Umarım herşey gönlünüzce olur.....

Oğlunu niye kaybetsin ki? Boşandan da yine onun babası. Babalıktan boşanmayacak ki. Neyse daha fazla yazmiyim ama oğlun bi 15 yaşına geldiğinde sana teşekkür etmeyecek bunu bil. Niye boşanmadın, bana ne diyecek!

Çalışıp kendi ayakların üzerinde durman bu kadar mı zor kusura bakmayın sizinki mecburiyet değil zora gelememek

Canım bizim oralarda da gelinliginle çıkarsın kefeninle gelirsin ama ben yakıştıramadim bir kadına. Insani bir gururu olmalı mücadele vermeli insan istedikleri sonra tek başına da ayakta durabilir. Neyse inşallah mutlu olursunuz başkasına aşık bir adamla...

köy yerindeyken 6 yıl nasıl birlikte oldunuz adamla? garip bir yorum olacak ama merak ettim işte.

bence kendinize birikim yapın iş bulun. bu adama güven olmaz. bu macera biter başkası başlayabilir.

çocuk falanda bi yerden sonra hikaye. yani çocuğa düşkün muhabbetine aldanmayın.

Eşim çok merhametli vicdanlı demişsiniz!!!
Çok vicdanlı merhametli diye gözü orada burada fıldır fıldır oynuyor
Yarın sizede bay bay çeker bu kadar inanmayın şu gözü dışarda erkeklere
Aynı ev içinde başkasına aşık bir adamla aynı havayı nasıl soluyorsunuz bilmiyorum muhtemelen çocuğunuz içindir ama sakince bir karar verip ona göre haraket etmeniz gerekiyor.

Gidecek yeri yok diye kocası bırakmıyor, o da gitmiyor!!
Gitmesin. Bile bile böyle aldatılmaya devam etsin. Kocası onu o da kendini kandırsın böyle.
Çocuk için süper bir hayat olacak eminim (!)

Ahh bu bahaneler olmasa

adam aşk adamı.karısına da aşık evlenmiştir.işi gücü aşk meşk olacak biri.biri gider biri gelir.aşk forever

Yok ya bu kadar da susamaz bi insan.
Patlar catlar bi gun iki gun yinede soyler sen ne yapiyon diye.
Bunu affeden sineye ceken insan gidecek yerim yok diye yine soyler yine gitmez ama icinde de tutamaz tutamax yani.
O da nasil adamsa iki kisiyi idare etmis.
Ne disardakinden nede evdekinden sevgisini esirgememis.

+ Aşağılık olmasa hem karısını hem o kızı aynı anda elinde tutmaya çalışmazdı.
Kızın kendi yoluna bakmasına da izin vermiyormuş haspama bak hele.

Kiz gerçekten istese yoluna bakar.Eşinizinki aşk meşk değil macera heyecan sadece. Sabredin en azından şimdilik. Bi tanıdığımda böyle bi olay ile karşılaşmıştım. Sonuç adam eşiyle diğer kadında maziii oldu.

Aynı köydeniz uzaktan akrabayız biz aynı okulda okuduk beraber büyüdük liseden sonrada hep peşimde koştu sürekli görüştük sonra evlendik . diyor komşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…