Eşim başkasına aşık..

Ya boşver adam madem bu kadar vicdanlı!!!! arkadaşınız ben öğrendim seninle evli kalmak istemiyorum ama durumumda böyle böyle biliyorsun. Çocuğun ve benim ihtiyaclarını karşıla boşanalım desin.O arada çocuk büyür hanım bir iş bulur.Hayatını alnının akıyla yaşar... Adamda napıyorsa yapsın. Karaktersiz..

Adam ne iş yapıyor?

konuyu okurken hiç sıcaklık hissetmedim o duyguyu verememişsiniz ve sanki siz, o kızsınız gibi hissettirdiniz bana.
Kesinlikle bende aynı şeyi düşündüm. Dikkat çekmemek için mağdur kadını oynamış ama adamı ve kızı da yüceltmiş fln. Çaresiz aşıklar vazgeçmek için her yolu denemişler vs. Bence siz 2.kadınsınız.

Konu buram buram fake kokuyor. Sondaki notla kurtarilmaya calismis ama cık olmamıs.

Ağzıma laflar geliyor, ağzımı bozmamak için kendimi zor tutuyorum. Neymiş efendim kocası aldattığını hiç hissettirmemiş, evde gözünün içine bakıyormuş, o kızla çaresiz aşkın eşiğinde mesajlaşmışlar. Eşiniz de o kız da bi kere ahlaksız ve vicdansızlar bu 1(eşiniz daha çok) . Kız adamın evli olduğunu öğrenince heryerden engellemedigi için mesajlara geri döndüğü için benim gözümde kesinlikle suçlu!!! Siz de bunları savunmaya varacak üslup kullandığınıza göre bilemedim. Boşanmaya yanaşmadiginiza göre ne akıl verelim

Geçmiş olsun çok zor bir durum. Allah sabır versin.Komşunun şu an yapabileceği tek şey üç maymunu oynamak.görmrzden gelmek. Eşi inşallah bu sevdadan vazgeçer. ikinci çocuğu kesinlikle düsunmesin. Kenara gizlice birikim yapabiliyorsa yapsın ve lütfen para kazanabileceği bir konuda kendini geliştirsin. Geleceğin ne getireceği belli olmaz.

Arkadasin eşiyle konussun. Adam evden ayrilsin. Bebeğe bir bakici tutsun ve masraflarini da karsilasin. Arladasin da acilen is bulsun. Ya da bebek biraz büyüyene kadar adam tüm masraflari karsilasin nafaka haricinde. Ama her şart altında ayrilsinlar.

Arkadaşın madem hiçbir tavsiyeye yanaşmıyor.
Boşanmak istemiyor.
Kusura bakmasın da buradaki kadınlar kocasını nasıl "geri kazanacağı" hakkında
tavsiye veremez.
Göz göre göre aldatıyor mesajlarını bile silmeye uğraşmayan bir adamı
koca diye yanında tutacak olan kadına burdan tavsiye çıkmaz.

Ben olsam 1 dk daha durmazdım, sizde ki bu rahatlık ne ?

Kış sezonunda sırf gün doldurmak için Tolgahan sayışman'ın oynadığı dizi film gibi. Konu çok samimiyetsiz

konuyu okurken hiç sıcaklık hissetmedim o duyguyu verememişsiniz ve sanki siz, o kızsınız gibi hissettirdiniz bana.
Ay ben de oyle hissettim. yani burada bi cok bayan var esinin aldatmasiyla ilgili konu acan. oyle bir duygu yogunlugu ile yaziliyor ki gozlerimiz doluyor. sanki konu sahibi evli adama aşık olan kiz gibi yani oyle hissetyim ben de. cunku o hissi verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…