Eşim başkasına aşık..

Ayrilmak istemiyorsam, tekrar tavlama yoluna giderdim. Adami taniyan benim. Bunuda vur kac taktigiyle yapardim yeniden seksi olur yine komik olur bazen ilgisiz olur.. ise yarar mi? Belli degil ama denerdim. Bazen insan elindekine alisir yenisi heyecanli gelir ama sonra dogru yolu bulur gibi. Ha ben olsam ayrilirim temizlige gider ailemendobmez yine bakarim cocuguma. Ama suda bir secenek ki, gitsin desin; kizmadan kavga etmeden: - bak ben mesajlari gordum herseyi biliyorum ne kadar kizsamda bu bir care degil biz artik bittik, senden bu kadar seyin hatrina sunu istiyorum; eve donemem kardeslerim hasta cocuga bakamam ailemde kabul etmez. Gururumda bilmiyor gibi davranarak bu iliskiyi surduremez. Biz ayrilalim ama bunca yilin hatrina ben isimi ayarlayip haytimi duzene sokana kadar bana ev ve maddiyat konusunda yardimci ol. Bu cocuk ikimizin ve bu senin boynunun borcu. Bence bu bile daha gururlu bir yaklasim olur..

Bence gördüğünü söyle sonu ne olacaksa olsun çünkü saklamaklada eline birşey geçmez şimdilik eşimi bosamam demiş ama birbirlerine iyice kapılıp giderlerse şartlar degisir yani öyle yada böyle durum kötü çıksın söylesin kocasına

Mesajların ekran görüntüsünü alın mahkemelik olursanız elinizde koz olur nafaka velayet işlerini kolaylastirir

Mesajların ekran görüntüsünü alın mahkemelik olursanız elinizde koz olur nafaka velayet işlerini kolaylastirir
Bu konuda ogrenip hic bilmiyor gibi davranabilen kadın varmi bilmiyorum. Ben yasayan biri olarak kendimi kaybettim üc gun su dahil hic birsey yiyip icemedim. Yani icimde tutmam imkansizdi. Ha ögrendigim andan itibaren herseyi bile bile esimin eve gelip bana nasil davrandigini iyice bir gözlemlemek isterdim dogrusu. Cünkü ogrendigim andan itibaren gecmis silindi aklimdan. Hergun gelip eve ne yapardi bana nasil davranirdi gozumun icine nasil bakiyordu hicbir fikrim yok malesef bu yuzden. Esim ogrendigimi bildigi an iliskisini bitirdi olmasi gereken gibi ama benim aklim kac ay gecmesine ragmen hala bu meselede. O ask zannettikleride suanki psikolugumun dedigine gore "heyecanmıs" asklari batsin. Ve yine doktorumun önerisi eger bu evlilikle bir derdi olan varsa evi o terk edicek tamamen herseyi birakip karısına o gidicek:))))

msjları delıl olarak saklasın, bosanma dılekçesını vermeden once bır ıs ayarlasın mumkunse sgk lı bır ıs olsun, zina ve aldatma sucundan esıne bosanma davası açsın, boşanma gerceklesene kadar tedbır nafakası sonrası ıcın egerkı ıs bulamazsa kendısı ve oglu ıcın naaka talep etsın hatta bır adım daha atsın adını falan bılıyorsa dıger kadın hakkında manevı tazmınat davası acsın parasını da alır, adamı da bosar , kafası rahat hayatına devam eder.

Yani şoklardayım arkaşınız nasıl bu kadar sakin nasıl eşine karşı hiç bir şey olmamış gibi davranıyor ve o kızla uzun uzun nasıl konuşur hemde sakin sakin pess valla bütün bunları bir araya getirdiğimde konu bana da pek gerçek gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…