Eşim başkasına aşık..

Ya boşver adam madem bu kadar vicdanlı!!!! arkadaşınız ben öğrendim seninle evli kalmak istemiyorum ama durumumda böyle böyle biliyorsun. Çocuğun ve benim ihtiyaclarını karşıla boşanalım desin.O arada çocuk büyür hanım bir iş bulur.Hayatını alnının akıyla yaşar... Adamda napıyorsa yapsın. Karaktersiz..

Adam ne iş yapıyor?

Eşimle biz birbirimizin ilk aşkıyız. 6 yıllık bir beraberliğimiz vardı, sonunda evlilik. Şuan 2 yıllık evliyim ve 5 aylık dünyalar güzeli bir oğlumuz var. Eşim benimle ve evladımızla ilgilenir, bizi hiç ihmal etmedi maddi manevi ve aldattığını da hiç hissettirmedi. Yaşlarımız 27, 1 hafta önce eşimin bekar bir kıza aşık olduğunu öğrendim. Kızda eşime aşıkmış, eşim evli olduğunu kızdan gizlemiş, bir süre görüşmüşler 6 ay kadar, sonrasında kız öğrenince ayrılmış ama ne eşim ne kız vazgeçmemişler, msjlarını okudum ikiside imkansız aşkın eşiğindeki aşıklar gibi çaresizce msjlaşmışlar. Bunları şuan buraya yazmak ne kadar acı gurur kırıcı tahmin edersiniz. Benden boşanmayı hiç düşünmediğini de söylemiş oğlumuz için. Eşim benim bildiğimi bilmiyor, oğlum için susuyorum. Evde gözlerimin içine bakıyor, seviyor gibi davranıyor, görseniz sanki dünyanın en mükemmel eşi, en iyi babası rolleri yapıyor, o kadar gerçekçi ki. Ama o kıza aşık! Kızda eşimden kaçıyor uzaklaşmaya çalışıyor, hatta kız başkasıyla görüşmeye başlamış eşim onun peşini bıraksın diye ama nafile eşim onada engel olmuş, kızı ayırmış. Bana da bir şey çaktırmıyor.. Ne yapacağımı bilmiyorum, eşim beni ve oğlumuzu bırakmaz biliyorum, çünkü ondan başka gidecek yerimiz yok, kimsemiz yok, ama o kızı da bırakmıyor. Bana akıl fikir verin siz olsanız ne yapardınız?

Not. Bir yakınım yazmamı rica etti. Yorumlarınızı bekliyor. Arkadaşlar bu durumu yaşayan komşum, malesef eşinin o kızla msjlarını beraber okuduk, komşum istedi ben yazdım, belkide ben dinleyerek msjları okuyarak buraya yazdığım için bu kadar soğukkanlı geldi size. Benimde elim ayağım titredi. Yani çocuğunu emzirirken eşinin kendisini aldattığını öğrendi, komşunun kardeşleri hasta malesef ailesinin yanına dönemez, ailesinde de öyle bir mantık yok malesef, çocuğunu da hasta kardeşleriyle bir odada büyütemez, köyüne dönemez, komşumun bir işi geliri mesleği de yok. Onun kadar bende çaresizim elimden bir şey gelmiyor.

konuyu okurken hiç sıcaklık hissetmedim o duyguyu verememişsiniz ve sanki siz, o kızsınız gibi hissettirdiniz bana.
Kesinlikle bende aynı şeyi düşündüm. Dikkat çekmemek için mağdur kadını oynamış ama adamı ve kızı da yüceltmiş fln. Çaresiz aşıklar vazgeçmek için her yolu denemişler vs. Bence siz 2.kadınsınız.

Konu buram buram fake kokuyor. Sondaki notla kurtarilmaya calismis ama cık olmamıs.

Ağzıma laflar geliyor, ağzımı bozmamak için kendimi zor tutuyorum. Neymiş efendim kocası aldattığını hiç hissettirmemiş, evde gözünün içine bakıyormuş, o kızla çaresiz aşkın eşiğinde mesajlaşmışlar. Eşiniz de o kız da bi kere ahlaksız ve vicdansızlar bu 1(eşiniz daha çok) . Kız adamın evli olduğunu öğrenince heryerden engellemedigi için mesajlara geri döndüğü için benim gözümde kesinlikle suçlu!!! Siz de bunları savunmaya varacak üslup kullandığınıza göre bilemedim. Boşanmaya yanaşmadiginiza göre ne akıl verelim

Geçmiş olsun çok zor bir durum. Allah sabır versin.Komşunun şu an yapabileceği tek şey üç maymunu oynamak.görmrzden gelmek. Eşi inşallah bu sevdadan vazgeçer. ikinci çocuğu kesinlikle düsunmesin. Kenara gizlice birikim yapabiliyorsa yapsın ve lütfen para kazanabileceği bir konuda kendini geliştirsin. Geleceğin ne getireceği belli olmaz.

Eşimle biz birbirimizin ilk aşkıyız. 6 yıllık bir beraberliğimiz vardı, sonunda evlilik. Şuan 2 yıllık evliyim ve 5 aylık dünyalar güzeli bir oğlumuz var. Eşim benimle ve evladımızla ilgilenir, bizi hiç ihmal etmedi maddi manevi ve aldattığını da hiç hissettirmedi. Yaşlarımız 27, 1 hafta önce eşimin bekar bir kıza aşık olduğunu öğrendim. Kızda eşime aşıkmış, eşim evli olduğunu kızdan gizlemiş, bir süre görüşmüşler 6 ay kadar, sonrasında kız öğrenince ayrılmış ama ne eşim ne kız vazgeçmemişler, msjlarını okudum ikiside imkansız aşkın eşiğindeki aşıklar gibi çaresizce msjlaşmışlar. Bunları şuan buraya yazmak ne kadar acı gurur kırıcı tahmin edersiniz. Benden boşanmayı hiç düşünmediğini de söylemiş oğlumuz için. Eşim benim bildiğimi bilmiyor, oğlum için susuyorum. Evde gözlerimin içine bakıyor, seviyor gibi davranıyor, görseniz sanki dünyanın en mükemmel eşi, en iyi babası rolleri yapıyor, o kadar gerçekçi ki. Ama o kıza aşık! Kızda eşimden kaçıyor uzaklaşmaya çalışıyor, hatta kız başkasıyla görüşmeye başlamış eşim onun peşini bıraksın diye ama nafile eşim onada engel olmuş, kızı ayırmış. Bana da bir şey çaktırmıyor.. Ne yapacağımı bilmiyorum, eşim beni ve oğlumuzu bırakmaz biliyorum, çünkü ondan başka gidecek yerimiz yok, kimsemiz yok, ama o kızı da bırakmıyor. Bana akıl fikir verin siz olsanız ne yapardınız?

Not. Bir yakınım yazmamı rica etti. Yorumlarınızı bekliyor. Arkadaşlar bu durumu yaşayan komşum, malesef eşinin o kızla msjlarını beraber okuduk, komşum istedi ben yazdım, belkide ben dinleyerek msjları okuyarak buraya yazdığım için bu kadar soğukkanlı geldi size. Benimde elim ayağım titredi. Yani çocuğunu emzirirken eşinin kendisini aldattığını öğrendi, komşunun kardeşleri hasta malesef ailesinin yanına dönemez, ailesinde de öyle bir mantık yok malesef, çocuğunu da hasta kardeşleriyle bir odada büyütemez, köyüne dönemez, komşumun bir işi geliri mesleği de yok. Onun kadar bende çaresizim elimden bir şey gelmiyor.
Arkadasin eşiyle konussun. Adam evden ayrilsin. Bebeğe bir bakici tutsun ve masraflarini da karsilasin. Arladasin da acilen is bulsun. Ya da bebek biraz büyüyene kadar adam tüm masraflari karsilasin nafaka haricinde. Ama her şart altında ayrilsinlar.

Arkadaşın madem hiçbir tavsiyeye yanaşmıyor.
Boşanmak istemiyor.
Kusura bakmasın da buradaki kadınlar kocasını nasıl "geri kazanacağı" hakkında
tavsiye veremez.
Göz göre göre aldatıyor mesajlarını bile silmeye uğraşmayan bir adamı
koca diye yanında tutacak olan kadına burdan tavsiye çıkmaz.

Kış sezonunda sırf gün doldurmak için Tolgahan sayışman'ın oynadığı dizi film gibi. Konu çok samimiyetsiz

konuyu okurken hiç sıcaklık hissetmedim o duyguyu verememişsiniz ve sanki siz, o kızsınız gibi hissettirdiniz bana.
Ay ben de oyle hissettim. yani burada bi cok bayan var esinin aldatmasiyla ilgili konu acan. oyle bir duygu yogunlugu ile yaziliyor ki gozlerimiz doluyor. sanki konu sahibi evli adama aşık olan kiz gibi yani oyle hissetyim ben de. cunku o hissi verdi

X