Eşim bana yalan söyledii, ayrılıyoruz.

Demi ama madem bukadar güveniyordun kocanada nie okadar olay yapmis kendiyle celisiyo

Konu sahibi gene guvensin kocasina, zaten guvenmis ki evlenmis.
Ama ortada kocasini sikbogaz etmeyen bir kadin var.
Yani karicim ben felan yerdeyim iciyorum dediginde he iyi tmm diyen birisiyle evli zaten bu adam.
E madem oyle cok da baskici olmayan karisina neden yalan soyler ki o zaman, aldatmaya mi niyetlenmisti ki tarzinda yorum yapmis bir arkadas.
Ama konu sahibi baya cemkirmis o arkadasa, ben fazla fevri buldum yani dusman fln demis cunku.

Ben konuya da yorumumu yapayim.
Konu sahibinin kocasi arkadas gaziyla calisiyor gibi geldi bana.
Yani gidip ictikleri yer kotu bir yer ama bakiin ben karima hesap kitap vermem imaji cizmeye calisiyor.
Bir de ickinin etkisiyle iyice bir gaz gelmis telefon fln kapatmalar.
Hos ben babayi aramaz direk kendim basardim orayi ya neyse.

Ve dediğim gibi yalan atacak kadar başka kokusu vardır kesin .
Ya da ilk başta kafedeydi, yer değiştirdiler, söyleme gereği duymadı. O şekilde olay oluncada uzatmadi.
Haksız mi çok haksız evet ama durumu yanlış yonlendirmissiniz.
Babanızı cagiracaginiza kendiniz gitmeliydiniz, eşinizi de aramadan.

8-10 kişilerdi çoğu evli zaten özellikle babama sordum onlardan uzaktaydı o tip kadınlar geldikleri yolda görmemişlerdir bile dedi arkdşlarıda aldatıcak tip değil yani bnm aklımın ucunda yok öyle bi niyet akıllı bi kadınım en ufak öyle bişey olsa kesin hissederdim önceden uzaktan bi akrabaları o tarz kadından hastalık kapmış eşine bulaştrmş fln bütün sülale nasıl eriyip gittiklerini adamın hatası yüzünden kadının nasıl öldüğünü biliyo bn hiç aldatmaz diyemem hiçbir erkek için ama böyle bişey yapıcak olsaydı bile bu ordaki kadınlar olmazdı bn ztn güzel bi kadınım temiz bakımlıyım o konudan hiç kavgamız olmaz gayet memnun benden. Benim takıldığım yalan söylemiş olması o tarz bi şüphe düşmedi içime yalanını yakalıyorum benim ona eve gel demeden onun çıkıp gelmesi gerek sıctı sıvıyo bide

Babani aramak ne ya?
Ve icmesine kizmiyorum, ama nerde ictigine kziiyorum. Huh? Garip.

Aynen öyle iyi bi yorumdu arkdşlarının gazı işte ömür geçmez bu adamla çok şükür çocuk yok ailem arkamda herşeyin hayırlısı

İçkili adamla tartışılmaz hata buradan başlıyor
Tarzınız zaten kötü, hemen eve gellll çocuk çağırır gibi
Kötü olmuş davranışınız, üstelik babanız karışmış falan
Ortada boşanacak bir sebep yokken aile faciası çıkartmışsınız
Artık hakkınızda hayırlısı olsun, eşinizin yerinde olsam daha ağır tepki verirdim ayıldığımda

Sonradan gelen ayrıntılarla olayın rengi baya değişmiş.

Babamı yollamaz, kendim basardım veyahut burnundan fitil fitil getirirdim, itiraf ettirene kadar. Ama bunun altınsa başka bir şeyler var. Adam yalan söylüyor. Her ne için olursa olsun.

Ya altında başka bir şeyler var ya da diğer birkaç arkadaşın da dediği gibi, erkeklik gururu adı altında, arkadaşlarına rezil olmamak adına böyle saçmalıklar yapmış.

Ben eve gelip açıklama yapmasını bekleyebilir miydim, hiç sanmıyorum. Kafamda kurup dururdum, yalan yok. Babamı çağırmazdım elbette. Ama etraflıca düşünmek lazım, ayrıntıları birleştirip düşünmek için zaman gerekiyor biraz.

Tekrar söylüyorum HER NE İÇİN OLURSA OLSUN ORTADA GÜVEN KIRICI BİR ŞEYLER VAR.

Konu sahibi eşinden ayrılmayacak.
Geçmiş sayfalarda biri ''sizi aldatacaktı'' dedi diye kadını düşman ilan etti,buradan belli.Yok yapmaz,öyle de bir adam değil falan nedir yani ? Sigara deyip de başka şeyler kullanan adamdan her şey beklenir.Ayrıca sizin tabirinizle ''adı çıkmış'' bir sahilde ne işi var,ne için gitmiş olabilir içkili bir şekilde ?

Konuyu ilk okuduğumda abarttığınızı düşündüm ama sahilin namını duyunca insan ister istemez farklı şeyler düşünüyor.Ben tekrar güvenemezdim.

Şimdi ben anlamadım, sadece mekanını doğru söylemedi diye mi ayrılma kararı aldınız?

Bazıları evliliği evcilik sanıyor sonra böyle saçma sapan şeyler yüzünden boşanma oluyor...

+1

ha kahvenin önünde içmiş ha sahilde neden yalan söyleme gereği duyup birde yalanda ısrar etmiş ki ?
çok saçma ve gereksiz bir yalan olmuş..

Çok abartmissiniz hemen babanızı aramanız da çok gereksiz olmus. .

Ayrıca neden böyle durumlarda hep anne babalar çağırılır ? Yanlış anlaşılma olmasın ama evlenecek olgunluğa sahip bir insan neden ayrılırken ailesinden yardım bekler hep ?

Sizinde bu tür yalanlar söylediğiniz olmuştur illa. Bence bahane aramışsınız. Bulmuşsunuz. Nasıl sindirdiniz ki adam sahilde olsa bile korkudan değilim diye yalan atmak zorunda kalıyor. Gerçeği söylese yine bitecekti büyük ihtimal.

yalan söylemesinden çok içki içmesi battı bana, boşancaksan illa içki içiyo diye boşan madem bahane arıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…