• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana yalan söyledii, ayrılıyoruz.

Genelde koca savunmasına 20.sayfada geçilir ama burda 6.sayfada başlanmış...beyni alkol de uyuşturur o içtiği sigara da, o kafayla senin tabirinle o..puların kol gezdiği bi sahilde seni kesinlikle aldatmayacaģını düşünmek saflık olur

Büyüklerin bir lafı var kuş b.kuna sel kaldırmışsınız

Siz sahilde icebiliyor musunuz konu sahibi?

Icemiyorsunuz. Bitmistir.

Ikiyuzlu yorumlara aldanmayin. Konuyu kocama yalan soyleyip sahilde hayat kadinlarinin oldugu yere gidip icki ictim, telefonlarini acmadim, eve sabaha karsi dondum yazsaniz sizden kotusu yoktu.

Esinize aciyorum yazilacakti, bosanmasi dilenecekti.

Bu kadar ikiyuzluluge uzuluyorum.

Bence ortada bir iki yüzlülük yok . En azından kendi adıma .

Konunun açılış mesajı eksik . Detaylar hep arkadan geliyor .

Yaşadıkları yerde o sahilin kötü bir namı olduğu , para karşılığı ilişki yaşayan kadınların mekanı olduğu , eşinin daha önceden de yalan söylediği , hatta yalan söyleyip farklı maddeler kullandığı....

Bunları öğrenince işin rengi değişiyor evet .

Yoksa bizim Hasanlarla kahvede içiyoruz diyen birinin gecenin ilerleyen saatlerinde alkol alımına sahilde devam etmesi ... bunu da eşinden gizlemesi olsa olsa kavga sebebidir , boşanma değil .

Yalan var . Yalan "neyi gizlemek için" var . Kilit kısım bu bence .

Çok yanlış davranışın çok. .o zaten alkollü ve efelenmeye musait ki erkeklerin bam teli arkadaş arası Madara olmak....kontrol etmeye babasını yollayan kişi erişkin olamaz. ...bırak ya bi eve gelsin. ..uyusun uyansin. ...güzel bir ortam hazırlayıp bildiğini anlat ve yalanin sebebini sor...onu sen bu kadar olgun olduğun halde kendi yalana başvuruyor diye küçük düşür kendi kendine. ...bak nasıl mahçup olurdu. ...ne yalanı bilmem nesi ya çok çok abarttiginizi biliyor musunuz? Babanizi ne diye arayip yüz göz ediyorsunuz inanamıyorum çocuk işi bu....sevisirken Babamizi mi çağırıyoruz dovusunce cagiralim?ciddi olmayan bir sıkıntıyı hallolabilecekken içinden çıkılmaz hale getirmişsiniz helal olsun....bakalım neler olacak...Keskin Sirke Küpüne zarar işte. ..

Babaniz gitmeseymis belki de aldatacakti bile diyen kadina neden kizdiniz bu kadar, kadin dusmani ilan ettiniz resmen.
Ben kocami taniyorum yapmaz oyle sey siz kadin dusmanisiniz resmen tavri cok itici olmus.
Kadin bir ihtimalden bahsetmis aklina boyle bir sey gelmis soylemis.
Karisinin izin verecegini bile bile mekan konusunda neden yalan soyler ki bir insan diye kendince fikir uretmis kadin.
En fazla yok kendisi oyle bir insan degil zaten kendisine yakistirmaz boyle bir seyi der gecerdiniz yani.

Ben sizi cok iyi anliyorum acinizida hissedebiliyorum ama keske kendinizi sakinlestirip gelmesini beklesesdiniz. Yalana benimde hic tahamulum yoktur ama bosanma karari oyle bir anda alinmamasi gerekir. Ilk ofekniz gectikten sonra iyice bir dusunup tasinsaydiniz ve ailelere hemen haber vermeseydiniz, kizginken karsimizdakini sevmiyoruz gibi gelir ama kizginligimiz gectiginde özleriz.
Daha evliginiz cok yeni, boyle kavgalar her evlilikte olur umarim eger birbirinizi seviyorsaniz tekrar barisirsiniz

Bence ortada bir iki yüzlülük yok . En azından kendi adıma .

Konunun açılış mesajı eksik . Detaylar hep arkadan geliyor .

Yaşadıkları yerde o sahilin kötü bir namı olduğu , para karşılığı ilişki yaşayan kadınların mekanı olduğu , eşinin daha önceden de yalan söylediği , hatta yalan söyleyip farklı maddeler kullandığı....

Bunları öğrenince işin rengi değişiyor evet .

Yoksa bizim Hasanlarla kahvede içiyoruz diyen birinin gecenin ilerleyen saatlerinde alkol alımına sahilde devam etmesi ... bunu da eşinden gizlemesi olsa olsa kavga sebebidir , boşanma değil .

Yalan var . Yalan "neyi gizlemek için" var . Kilit kısım bu bence .

Bana gore de yalanin sebebi var.

Ancak bahsettiginiz ayrintilar olmadan da esinin rizasi olmadigini bilerek gece disarda alkol aldigi ve telefonlari acmadigi, yalan soyleyip sahile gittigi yazili ilk mesajda.

Ve bunu yapan konu sahibi olsa alacagi mesajlara yuzde yuz eminim. Forumu takip eden herkesin de bildigine eminim.

Sen önce o dedikoducu ara bozucu arkadasini solla esin belliki herseyi sarhosken yapmis bise olmaz abartmayin konusun bana yalan söyleme nerde icersen ic de güvenimi yikiyorsun böyle yaparak de aynisi ben sana yapsam falan de ama bence ask bitmis yoksa bukadar cabuk gemileri yakmazdiniz cocuk varmi:110:

Kendisine başka yollardan uyuşturucu veren ( bilmeden içtiyse) arkadaşlarıyla görüşmeye neden devam ediyor eşiniz?
Sizin de olayın bu kısmını ilk mesajınızda vermeyecek kadar önemsemeyişiniz tuhaf.
Boyle bir arkadaş ortaminda her gittiği yeri doğru söylese bile benim içim rahat etmezdi. Siz de ne kadar bir şey demem deseniz de içiniz hiç rahat değil bence.
Ayrıca kız arkadaşım dediğiniz kişinin davranışları pek arkadaş davranışı gibi gelmedi bana. Dikkat edin o kıza.

Bana gore de yalanin sebebi var.

Ancak bahsettiginiz ayrintilar olmadan da esinin rizasi olmadigini bilerek gece disarda alkol aldigi ve telefonlari acmadigi, yalan soyleyip sahile gittigi yazili ilk mesajda.

Ve bunu yapan konu sahibi olsa alacagi mesajlara yuzde yuz eminim. Forumu takip eden herkesin de bildigine eminim.

Cinsiyet ayrımcılığı hat safha da katılıyorum .

Ben konuyu baskıcı eş tiplemesi gözüyle okudum ilk .

Hani tuvalete gitse izin almalı kafası ; kadın erkek farketmez .
Adamda çareyi ulan şurdan da sahile indiğimi söylemeyeyim ne var ? da bulmuş diye düşündüm .
Kadında yapsa aynı . Yalanı savunmak değil bu , yalanın neden söylendiğine/baskıya sitem .

Ama işler başkaymış zaten . Gizlenecek , muhtemelen bi haltlar karıştırılacak kokular var .

Sen önce o dedikoducu ara bozucu arkadasini solla esin belliki herseyi sarhosken yapmis bise olmaz abartmayin konusun bana yalan söyleme nerde icersen ic de güvenimi yikiyorsun böyle yaparak de aynisi ben sana yapsam falan de ama bence ask bitmis yoksa bukadar cabuk gemileri yakmazdiniz cocuk varmi:110:
Yok canım düşünmüyodum zaten o istiyodu ama bi anlık mutluluğa kapılıp yapamazdım büyük sorumlulluk bebeğin günahı ne böyle bi ortama doğucak

Hemen babanizi2 cagirmaniz cok yanlis olmus siz iki ciftsiniz kendiniz konusup halletmeliydiniz

Babaniz gidip arkadaslarinin yanindan alip getirmesi cocuk gibi hissetirmis belliki

Yalan atmasinin sebebini ögrenseymissiniz keske önce.
Belki önemseyeceginizi düsünmemistir hangi mekanda ictigini.

Babaniz gitmeseymis belki de aldatacakti bile diyen kadina neden kizdiniz bu kadar, kadin dusmani ilan ettiniz resmen.
Ben kocami taniyorum yapmaz oyle sey siz kadin dusmanisiniz resmen tavri cok itici olmus.
Kadin bir ihtimalden bahsetmis aklina boyle bir sey gelmis soylemis.
Karisinin izin verecegini bile bile mekan konusunda neden yalan soyler ki bir insan diye kendince fikir uretmis kadin.
En fazla yok kendisi oyle bir insan degil zaten kendisine yakistirmaz boyle bir seyi der gecerdiniz yani.
Demi ama madem bukadar güveniyordun kocanada nie okadar olay yapmis kendiyle celisiyo

Allah askina bosanin. En ufak seyde aileleri ortaya atip herkesin huzurunu kacirip aile meselenizi ortaya sactiysaniz bu evlilik yürümez!

Cinsiyet ayrımcılığı hat safha da katılıyorum .

Ben konuyu baskıcı eş tiplemesi gözüyle okudum ilk .

Hani tuvalete gitse izin almalı kafası ; kadın erkek farketmez .
Adamda çareyi ulan şurdan da sahile indiğimi söylemeyeyim ne var ? da bulmuş diye düşündüm .
Kadında yapsa aynı . Yalanı savunmak değil bu , yalanın neden söylendiğine/baskıya sitem .

Ama işler başkaymış zaten . Gizlenecek , muhtemelen bi haltlar karıştırılacak kokular var .

Bu perspektife de yuzde yuz katiliyorum. Yalana iten sebepler insanlik disi baskilar olabilir, oluyor.

Durum boyle olsa idi ayni mesajlari yaziyor olurduk.

Babam kendi evine götürmedi diye demedim ben onun yanına gitmek istedim ne alakaysa yani sinir krzi geçiriyodum o anda oraya götürmedi Allahtan dedim

Yani demem şu ki, siz ayrilmayacasiniz, neden rest cekiyorsunuz ?
Adam kabul etse gerçekten ayrılacak misiniz ?

Back