Eşim bana yalan söyledii, ayrılıyoruz.

Kızlar ben kendimi anlatamıyorum sanırım ben yalan söylemesine takıldım adam dediüin delikanlı olucak herkesin bi karakteri var benim yalana karşı olduğumu bile bile arayıp sordğum halde sahildeyyken kahvedeyim diyor dürüst ol canımı ye ya bana deseki sahildeyim eve gelince neden orayı tercih ettin diye sorardım ama bu şekilde delirmezdim

Öfkeyle kalkan zararla otururmus esininbekleyip basbasa evde konusmaliydin babani niye konuya dahil edip adamida uzuyosun ayrica aile buyukleri konuya dahil oldukca olay dahada buyur ben bosanilicak bir sebep goremedim evet yalan soylemis ama yinede bir sakin kafayla konussaydiniz keske herkes ikinci sansi hakeder

" Allah'tan ki babam götürmedi , evdeyim " bu cümlemize zaten ayrılmak istemediğiniz belli. Neden böyle olmayan restler çekiyorsunuz.

Evet yalan söylemesi güzel değil ancak alkollü adamdan o an ne bekliyorsunuz ki ?
Yalan da atar, yanlışta yapar. Yalan söylemesinin başka nedeni olmalı.

Anladığın için tşk ederm cnm.

Babam kendi evine götürmedi diye demedim ben onun yanına gitmek istedim ne alakaysa yani sinir krzi geçiriyodum o anda oraya götürmedi Allahtan dedim

Bosanacak kadın babasıyla evi gece terkederdi. Bayramdan sonra dava acacagiz nedir yahu.. Ayrıca ne bu kadar kocanizi boguyorsunuz adam kahvede iciyordur sonra sahile gidelim demislerdir sen tepki verirsin diye soylememistir. Aşırı sacmalamissiniz

Yahu bu sahilde içemez kahvede içer davası değilki..
Adam göz göre göre yalan söylemiş.. Şuan evliliği bitiyor ve hala arkadaşlarıma rezil oldum diye dolanıyor.. Tüküreyim öyle arkadaşa ben karından değerli mi ya.
Valla yalan belki ama belki göz yumulur ama şu pozisyonda hala arkadaş düşünülen adam boşanılır..

Canım zaten bu ikinci şansıydı evlilik kolay bişey değil bi kere dışarda arkdşyla o sigara gibi olan ama beyni uyuşturan bi madde varya ondan içmiş bana yalan söylemişti bu iki oldu ve benim güvenim kalmadı direk eve geldi o zmn kavga ettik falan ama bn ilkti diye affettim onu özür diledi bissürü gene eve gelseydi telefonu kapatmayıp belki birbirimizi yerdik bir hafta konuşmazdık ama çıkmaza girmezdi bide haklı gibi tel kapatıyo

Allah senden razı olsun duygularıma tercüman olmuşsun gerçekten böyle mantıklı kadınların var olduğunu bilmek güzel..

canım haklisin ama daha sakin olmalisin guzelce oturup konusun kendini ifade et kavga etmeden tatli dille konus ne kadar uzulduginu anlat duzelirsiniz insallah

Bide o sahil o kadar pis bi yer o arkadaşının ne işi varmış
Arkadaşım orda değilmiş cnm erkek arkdşı sonradan gitmiş yanlarına haber vermiş kız bna diyoki neden izin veriyosun bnde bnden izinmi alıcak erkek erkeğe takılırken dedim bozdum hatta sonrasında bide böyle afedersz g** oldum o umrmda değil bnm egomu düşünemiyorum şuan yere batsın

Birtek o arkadaş seni haklı bulduğu için mantıklı dimi hı hıı

Bi yerde ucu bana dokunduğu için cevap vereyim dedim canım :) Burda genel olarak yorumlar sahilde içtiği için boşanılır mı tarzında olmuş ama kadın onu değilde yalanı anlatmak istemiş ben anlatmaya çalıştığı şeyi yazdığım için öyle demiştir yoksa diğerleri mantıksız olduğundan değil tabikide..

Birtek o arkadaş seni haklı bulduğu için mantıklı dimi hı hıı
Benim düşündüklerimi, söylemek istediklerimi çok iyi anlamış olduğu üçün gayet mantıklı buldum ve dile getirdim olumsuz yorum yapan birinede kötü bişey demedim herkesin düşüncesine saygı duymak zorundayız

Bir anlik s
Bir anlik sinirle karar veriyorsun pisman olcaksin ..

Sahilde içeceklerini sölese sorun çıkarırdın ondan kavenin ordayız demiş.ama küçük sinek mide bulandırır evet.bundan sora her söylediğini sorgularsınız doğrumu yalan mı diye.bu sebepten boşanmak evet abes olur ama savunduğunuz şeydende geri adım atarsanız bundan sonra yalana devam edecektir.evlilikte asla yalan olmamalı.

Arkadaşlar şeffaf olmak lazım,ınsanın içine durduk yere şüphe kaçırmammak lazım,ben hiç evlenöedim,ama aiçime şüphe kaçıran herkesten anında ayrıldım,şüphe ile guvensizlklie yaşamak çok hastalıklı bır durum,karşındakine güven inşa etmek lazım ilişkilerde,net olmak lazım,adam en sevmediğim tip,eli umursayıp bir hayatı paylaştoğu ınsanları atanlara hep gıcık olmuşumdur,

Sahilde hayat kadınları varsa bisuna oraya inmemislerdir yalan söylemeyi göze alıp.

Babanız gitmeseydi büyük ihtimalle aldatılacaktınız zaten. Yoksa icmesine karışılmayan adam ne diye yer konusunda yalan söylesin.

Ki ben böyle adabıyla icmeyi beceremeyip yalan dolanla cirkinlesen insanlardan da her seyi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…