Eşim bana yalan söyledii, ayrılıyoruz.

Yalan o kadar gereksiz ki altinda baska bir sey oldugu bariz belli.
Hem yalan soyleyecek, hem telefonlari kapatacak kadin bosanalim diyince biten evliligine degil arkadaslarina rezil olduguna yanacak. Oldu paşam.
Ya bu kadin ne diyor, niye ayrilmak istiyor simdi demiyo da madara oldum arkadaslarima diyor. Sirf bu yuzden bosanirdim. Karsimdaki icin bu evlilik o kadar degerli degilse ben mi yurutcem bosu bosuna?
Yalani da o soylesin, artistligi de o yapsin, gönlümü de ben kendi kendime alayim. Ne ala memleket

Yalan ickiden daha iyi yani? Vay canina.

Bi filmde adam kadini aldatiyor ama kadin affediyor. Yeniden deneyelim diyor ama adam sigarayi biraktim halde gizlice sigara ictigini inkar ettigi icin kadin bosanmaya karar veriyor. Aldatma < yalan + sigara...

Son düzenleme:
Bence bir süre ayrı kalın hemen dava açmayın derim

1 yıllık evliyim ben de düşünüyorum da yalan yüzünden bitirir miydim? adamın ısrarla yalan söylemesi çok şüpheci ortamda hayat kadınından başka tehlikeli bir durum yok mu? hadi sen sinirlenmişsin de adam bu yüzden nasıl bitirebiliyor? o kadar mı yani. tavrı çok garip.

Esiniz yalan söyleyerek yanlış yapmış ama bence sizin sevginiz çoktan bitmiş ve bu olay tuz biber olmuş.sahile indi diye boşanilmaz

Gece vakti sokakta olan evli bir erkeğin nerede olduğu çokta önemli değil aslında.
Burada YALAN yok zamanın da yapılmış olan psikolojik baskı sebebiyle YALANA itilmiş biri var bence. Yalan genelde iletişim eksikliğinden kaynaklanır. Size sahildeyiz dediğin de siz tamam canım dermiydiniz peki?
Bu soruya Evet diyorsanız kocanız yalancı ve boşanın ama Hayır demezdim sinirlenir kavga çıkartırdım derseniz bence boşanmayın biraz zaman verin kendinize biraz düşünüp öylr hareket edin derim.
Benim de eşim bana bir kere yalan söylemişti maç seyredicem diye ve ben futbol meraklısı bir kadın olduğum için o gün maç olmadığını bildiğim için "Sen maçını seyret bir daha da beni sakın arama" diye mesaj atmıştım
Eşim beni aradı "işte arkadaşlarla dışarı çıkacaktık sen kızarsın diye yalan söyledim"demişti.
Bende "önce doğruyu söyle bakalım ben tepki verirsem yalan söylersin benim vereceğim tepkiyi bilmeden yalan söyledin ben sana bir daha nasıl güveneceğim" dedim.
"Bir daha sana asla yalan söylemeyeceğim" diye kendince söz verdi bende konuyu uzatmadım eşimde bir daha ki sefere bara da gitse diskoya da gitse bana söyledi.Ben de hiç tepki vermedim kızmadım da zaten sonra yavaş yavaş evden çıkmamaya başladı şimdi işten eve evden işe
Geçen yıl arkadaşlarıyla tatile gitti orda bir bara gitmişler beni aradı bardayız diye bende iyi eğlenceler canım benim yerime de eğlen dedim hatta telefon konuşurken dansöz çıkmıştı aşkım dansöz çıktı dedi iyi hadi git seyret bana sonra anlatırsın demiştim
Erkeğin dizgini hep sende olmalı ama çok bol bırakmamak yada çok sıkmamak gerekir duruma göre yani.
Akıllı ol kocanı yönlendir pire için yorgan yakma hemen.Eşin senden af dilerse biraz burnu sürtsün öyle affet.İnan dsha sonra köpek gihi pişman olup daha dürüst oluyorlar. Erkekler yeni evlendiklerin de daha çok tecrübesiz oluyorlar çocuk gibi davranıyor bekar sanıyorlar kendilerini sen kadın olarak onu eğitecek ona yön vereceksin. Herşey senin elinde canım.

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim kızlar iyi veya kötü şuan önemseyip yazmanız bile yeterli çok büyük boşlukta hissediyorum kendimi eve kapandım hiçbişey yiyip içmek istemiyorum ben boşanalım diyorum adam egosunun peşinde diyicek bi laf bulamıyorum onu affedebiliceğimide hiç sanmıyorum zaten kendini suçlu görmüyo bana sahildeyim deseydi de çok farketmezdi 3 sene flört ettik hiçbişeyini görmedim çok şükür 1 yıldırda evliyiz böyle bişeyi o tarz kadınlarla yapmaz. Benim gözümde bütün erkekler aynı hiçbirine tam güveniyorum diyemem yapacak olsaydıda bunu arkdşları yanındayken öyle bi ortamda ve o kadınlarla yapmazdı genede Allah kimseyi şaşırtmasın hepinize sağlıklı mutlu yuvalar nasip etsin.. Benden geçti artık

abartmışsın bence ve adam belki de bu huyunu bildiği için söylemedi sana
Gerçekten tepki vermezdim her zaman çıkan bi insan değil sadece neden yalan söylediğini anlamdıramadım cnm ztn bn sahilde öyle kadınlar oldğnu blmiyodum banada o haber veren arkdşm söyledi babam gittiği için onların gittiği yerle alakası yoktu oldukları yere uzaktı dedi bn yalana takılmştm direk babamı aramadm bunu duyunca aradm kız söyledi banada patavazsız iyilikmi yaptı kötülükmü anlamadm genede günahını almıyım ya salak yerine konmıyım diye söylemiştr heralde.. Bende eşimde baskın karakteriz ama bn evlendikten sonra biraz daha ılımlı oldğma inanıyorum nişanlılık döneminde falan anlamştm illa yapma dersem bişeyi yapar o yüzden diretmem kendi haline bırakırım güvensizliğe tahammülüm yok

O sana mesajı atan kıza sevgilisi aynısını yapsa, 2 gün küser sonra yine barışır hayatına devam eder sen egonla ortada kalırsın. Ortada yalan var evet bende deli olurdum kavga eder burnundan getirirdim gerekirse ama babanızı aramanız rezalet. Bana yapılsa bende napıyo bu kadın derim. 1 yıl sonra hala beni etkilemeyecek şeyler için boşanmazdım, tavrımı öyle bir koyardım ki bir daha yalan söylemeye korkardı. Ha deniz kenarında kadın vs de varsa başka tabii

O kız sevgilisine karışamadığı için söylemiş size. Ortamı o şekilde bozmuş işte. Aaa benim sevgilimde sahilde evet, burda kötü kadınlar da var hıhı. Amaç? Kendi niye birşey yapmıyor o zaman size haber yetiştirecek kadar kötü birşey yapıosa adamlar

Bilmem belkide.. Mantıklı düşünemiyorum artık hiçbi insana güvenim kalmadı daha 23 yaşındaym hayattan soğudum

Konu çok büyük değil ama küçük sinek de mide bulandırır işte. Aradığınız halde aynı yalana devam etmesi, sizi takmaması, teli yüzünüze kapatıp hatta üstüne tamamen kapatması vs. Büyük pişkinlik. Siz de lütfen bitirmeyecekseniz bitirmekle tehdit etmeyin. Bi yerden sonra ciddiye alınmaz. Şimdi de ayrılmayın tabii ki ama özür dileyen taraf olmayın

Ayrilasiniz varmıs da bahane bulmuşsunuz
Bide gece babanizi kaldiriyosunuz bunun icin.
Boşayın nasil kahvenin orda icmezde sahilde icer manzara karsi.

Yalan takıntısı biri daha... ben de öyleyim de...
Ufacık yalanlar dağ olabiliyor ama bir de şunu hesaba katmak gerek.
Karşıdaki yalan söylüyorsa, bazen altında kaldığı baskıdan kurtulmak için söylüyordur.
Yani ona bu konuda baskı yapıyor musunuz hiç? Yaptınız mı daha önce?
Ki bence yapmışsınız...
Biraz orta yolu bulma eğiliminde olursanız her şey çözülür.

Sahilde olduğuyla kişiyle, kahvedeki farklı mı?

Sahilse bir kadınla mıymış???

Bana hareketiniz abartı geldi, geç uyu, sabahına konuşurdun, fazla büyümüş olay!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…