Eşim bana yalan söyledii, ayrılıyoruz.

Bide o sahil o kadar pis bi yer o arkadaşının ne işi varmış

Arkadasi orada degilmis arkadasinin sevgilisi oradaymis. Yinede bana sacma geldi. Sen sevgilini yolla sahile sonra konu sahibini ara kocani niye gonderdin diye bidibidi et. Arabozucu resmen.

Belki adam eve donunce aciklayacak durumu. Diyecek kahveden sonra sahile gectik gece. Alacak karisinin gonlunu.. boyle araya bir suru tatsizlik girmis.

Be
Bende gıcık olurdum malesefki başıma geldi insanlar iki gün sonra unutur veya unutmasalar bile senin kendi aklın hissettiklerin nerede ayrldğnda hepsi kndi keyfinde olucak

Ya hatayı affetmeyeceksiniz yada affettiyseniz devamında gelecek hatalara hazır olacaksınız. Adam yalan söylemiş ama onubyalana iten nedenler var onun için söylemiş. Çünkü affedildigi konudan sabıkalı. Sahildeyim dese konu sahibi geçmişinden dolayı arıza cikaracak o yüzden yalan söylemiş.
Normalde konu abartılacak şey değil.

Ay naptın

Ben bunu hissederdim direk. Adam sahilde ama karisi arayip yerini soruyor kahvedeyim diyor. Neden? Öncesinde uyusturucu kullanan kocasının icmesine karısmayan kadın sahili cok mu dert edecek? Belli ki sarhos kafayla niyetlenmis ve o kafayla da tam bi yalan plani kuramamış.

Eger sahile gidiyorum Karışma bana be kadin diye tartissalardi ben buna böyle bisey demezdim. Ama ısrarla yalan söylüyorsa altında bir bit yeniği vardır.

Konu sahibi sana eşin haklı demiyorum. Sana hesap vermesi gereken bir durum var ortada evet. Aradıgın halde kahvedeyim demesi, telefonu yuzune kapatması vs vs.
Ama senin babanı arayacak kadar olayı buyutme tavrın da hatalı. Eşin eve geldikten sonra, hatta ertesi gün ayıldıgında başbaşa yetişkin gibi konusmanız daha dogru olurdu.

Kendimi eşinin yerine koyuyorum. Arkadaslarımla oturmusum ve eşimin babası geliyor beni oralardan toplamaya. Hoş değil. Bazı konuları kendi başımıza halledebilmemiz gerek.

Ay uyusturucu mu kullanıyormuş

Niyetlenmediğine adım kadar eminim ne kdar gereksiz bi yorum kadın olarak bi kadının düşmanımısınız zaten üzgünüm şu yaptğnız yorumdan utanın. Hayal gücünüze hayran kaldım.

Be

Bende gıcık olurdum malesefki başıma geldi insanlar iki gün sonra unutur veya unutmasalar bile senin kendi aklın hissettiklerin nerede ayrldğnda hepsi kndi keyfinde olucak
Benımde geldi,anında bıraktım,bır kaç kez geldi,evet çok guzel söyluyosun ınsanlar ıkı gün sonra unutur,aynen

Burada ne tuhaf insanlar var. Yalan söylemiş ! Söylediği yalan için adam pişman bile değil hatta ve hatta arkadaşlarına mahçup olmanın derdinde! Siz de "Bu yüzden mi boşanıyorsunuz" diye yorum yapıyorsunuz. Vallahi Pes!
Yalanın büyüğü küçüğü olmaz taviz tavizi doğurur. Sonuçta kahvede içmesine izin veren sahilde de verir. Gereksiz maceralara gerek yoktu. Hanımefendi arıyor hala ısrarla kahvedeyim diyebiliyor! Bunu bu kadar diyen bir adamdan daha fazlasıda beklenir.
Hakkınızda hayırlısı olsun konu sahibi. Kesinlikle haklısınız!

Çok tşk ederim cnm aynen bnde bunlara takılıyorum zaten

Niyetlenmediğine adım kadar eminim ne kdar gereksiz bi yorum kadın olarak bi kadının düşmanımısınız zaten üzgünüm şu yaptğnız yorumdan utanın. Hayal gücünüze hayran kaldım.

Ben sizin neden düşmanınız olayım ki hanımefendi? Bana tek bir mantıklı sbeep söyler misiniz?

Üzgün olduğunuzu biliyorum ama buraya farklı görüşler için konu açmadınız mı? Burda okudugum konulardan sonra bana bu görüşüm cok da uçuk gelmedi ve açıkçası konuyu okudugum ilk anda da aklıma bu geldi.

Siz zaten bosanmıyor musunuz? Eger böyle bir aldatma girisimi varsa bosanma sürecinde sizin elinizi kuvvetlendirir. Bunun için yazıyorum. Yoksa banane sizden sizin evliliginizden.

Yorum istiyorsunuz alın size yorum. Her ihtimali düşünün, cocuk oyuncağı değil neticede evlenip bosanmak.

Bakın bu sizin yazdığınız mesaj uydurmuyorum di mi?

Neyse altı üstü yalan söylemis siz de affediverin nolcak bidahaki sefere bosanırsınız belki, size mutluluklar.

İyide ben böyle bi şüpheyi dillendirmemişimki zaten böyle bi şüphem olsa o kdar uzun bi yazıda düşerdim altına öyle bişey yapıcak insan değil o tarz kadınlarla en azından nunu bliyorum erkek sonuçta hiçbi zaman tam anlamda güvenmem ama 4 senedir tanıyorm 1 yıldır evliyim her zmn onun içi bu iğrenç bi durum maymun iştahlı değil neden iftira atayım adama böyle bişey düşünmedmki

Bakın bu sizin yazdığınız mesaj uydurmuyorum di mi?

Neyse altı üstü yalan söylemis siz de affediverin nolcak bidahaki sefere bosanırsınız belki, size mutluluklar.
Bi kere demişim farkındaysanız adamı bağımlı gibi göstermeye gerek yok bnm karakterim bu haksızlığa gelemem bn yalanına takıldım olmayan şeyleri burda arkasından sallayamam sizin bi yorumunuzla Allah var yukarda

Bakın işte ben de size bi düşünün diyorum. Burda ne magdur kadinlar görüyoruz cok sonradan ögreniyor esleri olacak hödüklerin haltlarını.

Ben esitlige falan inanan biri degilim, kadınların daha ayrıcalıklı olmaları gerektigine inanıyorum. O yuzden de boyle her ihtimali düşünün eger bosanacaksanız, alın karşı taraftan alabildiginizi diye yaziyorum. He baktınız ki boyle bi durum yok ne güzel, o zaman daha affedilebilir bir durum olur esinizdeki. Hatasini anlar ve daha mutlu olursunuz.

Tamam işte siz o hatasına ragmen kısıtlama koymamışsınız adama onu diyorum ben de, yalan söylemesini gerektirecek bir neden yok normalde.

He siz esinizi tanırsınız gözlemlersiniz ona göre karar verirsiniz.

Allah yardımcınız olsun.

İşin rengi bu mesajdan sonra değişti benim için,arkadaş ayağına her yola gidecek oğlan çocuğu tadında bi kocan var,boşanmak isabet olur

Siz sahilde icebiliyor musunuz konu sahibi?

Icemiyorsunuz. Bitmistir.

Ikiyuzlu yorumlara aldanmayin. Konuyu kocama yalan soyleyip sahilde hayat kadinlarinin oldugu yere gidip icki ictim, telefonlarini acmadim, eve sabaha karsi dondum yazsaniz sizden kotusu yoktu.

Esinize aciyorum yazilacakti, bosanmasi dilenecekti.

Bu kadar ikiyuzluluge uzuluyorum.

Ikıncı paragraf süper bir bakış acısı,çok güzel yazmışsınız,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…