- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Siz sahilde icebiliyor musunuz konu sahibi?
Icemiyorsunuz. Bitmistir.
Ikiyuzlu yorumlara aldanmayin. Konuyu kocama yalan soyleyip sahilde hayat kadinlarinin oldugu yere gidip icki ictim, telefonlarini acmadim, eve sabaha karsi dondum yazsaniz sizden kotusu yoktu.
Esinize aciyorum yazilacakti, bosanmasi dilenecekti.
Bu kadar ikiyuzluluge uzuluyorum.
Bence ortada bir iki yüzlülük yok . En azından kendi adıma .
Konunun açılış mesajı eksik . Detaylar hep arkadan geliyor .
Yaşadıkları yerde o sahilin kötü bir namı olduğu , para karşılığı ilişki yaşayan kadınların mekanı olduğu , eşinin daha önceden de yalan söylediği , hatta yalan söyleyip farklı maddeler kullandığı....
Bunları öğrenince işin rengi değişiyor evet .
Yoksa bizim Hasanlarla kahvede içiyoruz diyen birinin gecenin ilerleyen saatlerinde alkol alımına sahilde devam etmesi ... bunu da eşinden gizlemesi olsa olsa kavga sebebidir , boşanma değil .
Yalan var . Yalan "neyi gizlemek için" var . Kilit kısım bu bence .
Bana gore de yalanin sebebi var.
Ancak bahsettiginiz ayrintilar olmadan da esinin rizasi olmadigini bilerek gece disarda alkol aldigi ve telefonlari acmadigi, yalan soyleyip sahile gittigi yazili ilk mesajda.
Ve bunu yapan konu sahibi olsa alacagi mesajlara yuzde yuz eminim. Forumu takip eden herkesin de bildigine eminim.
Yok canım düşünmüyodum zaten o istiyodu ama bi anlık mutluluğa kapılıp yapamazdım büyük sorumlulluk bebeğin günahı ne böyle bi ortama doğucakSen önce o dedikoducu ara bozucu arkadasini solla esin belliki herseyi sarhosken yapmis bise olmaz abartmayin konusun bana yalan söyleme nerde icersen ic de güvenimi yikiyorsun böyle yaparak de aynisi ben sana yapsam falan de ama bence ask bitmis yoksa bukadar cabuk gemileri yakmazdiniz cocuk varmi
Demi ama madem bukadar güveniyordun kocanada nie okadar olay yapmis kendiyle celisiyoBabaniz gitmeseymis belki de aldatacakti bile diyen kadina neden kizdiniz bu kadar, kadin dusmani ilan ettiniz resmen.
Ben kocami taniyorum yapmaz oyle sey siz kadin dusmanisiniz resmen tavri cok itici olmus.
Kadin bir ihtimalden bahsetmis aklina boyle bir sey gelmis soylemis.
Karisinin izin verecegini bile bile mekan konusunda neden yalan soyler ki bir insan diye kendince fikir uretmis kadin.
En fazla yok kendisi oyle bir insan degil zaten kendisine yakistirmaz boyle bir seyi der gecerdiniz yani.
Cinsiyet ayrımcılığı hat safha da katılıyorum .
Ben konuyu baskıcı eş tiplemesi gözüyle okudum ilk .
Hani tuvalete gitse izin almalı kafası ; kadın erkek farketmez .
Adamda çareyi ulan şurdan da sahile indiğimi söylemeyeyim ne var ? da bulmuş diye düşündüm .
Kadında yapsa aynı . Yalanı savunmak değil bu , yalanın neden söylendiğine/baskıya sitem .
Ama işler başkaymış zaten . Gizlenecek , muhtemelen bi haltlar karıştırılacak kokular var .
Babam kendi evine götürmedi diye demedim ben onun yanına gitmek istedim ne alakaysa yani sinir krzi geçiriyodum o anda oraya götürmedi Allahtan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?