Bir solukta okudum
Birbirinize tahammülünüz yok. Gereksiz bir yalan olmuş. Başı sıkışınca düşünmeden yalana başvuracak tiplerden kocan.
Geçimsiz bir evlilik gibi geldi bana...
Hakkınızda hayırlısı olsun. Verdiğin tepkiyi de doğru buldum ben.
Tabikide aramıyorum bundan çok daha büyük sorunlarımız oldu ama aramadım evimizde kavgamızıda ettik bağrıştıkta ama aramadım kafası güzel ve yalan söylemiş bir eş elimden hiçbişey gelmeyen ben babamdan başka kimsem yokki kuzenim vs. Tek erkek o en yakını 3 saat uzakta oturuyoHer tartısmanızda babanı mı arıyorsun? Yetişkinlik bu değil.
Belki kahvenin orda icmeye baslayip ordan sahile gecti? Yahu bunun icin bosanilir mi ne saniyorsun evliligi Allah askina?Sahilde içmesine takılmıyorum ben ona nerdesin dediğim halde bana kahvenin ordayım diyo kocaman bi yalan bilmiyorum yani konu içip içmemesi de değil sadece YALAN kısımındayım ben. Bizim semtte hiçbi kadın istemez eşi sahile gitsin afedersinz o.... Larla dolu adım başı vardır ben o konuda da güveniyorum ona doğruyu söyleseydi böyle olmazdı hiçbirinizde demiyomu kız bunu aramış soruyo neden sahildeyse kahvedeyim diyor diye bende rezil oldm arkdşma ama hiç umrmda değil salak gibi kıza diyorumki yok canım sen yanlış anlamışsın ben konuştum kahvenin ordalar en sonunda kız bana resim attı erkek arkdşndan isteyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?