Eşim bana yalan söyledii, ayrılıyoruz.

Konu sahibi siz eşinizi affedeceksiniz, benim içime öyle doğuyor. Onun için birbirinize rencide edici ve kırıcı sözler sarfetmeyin.

Tamam yalan soylemesi hos degil ama bunun icin ayrilir mi insan adam sarhos ne dedigini bilmiyordur blki ...

Siz aynisini yapsaniz esiniz ne yapacakti acaba.. Demedigi kalmazdi. Aciklamasi ne peki. Neden soylememis sahilde oldugunu. Neyi gizliyor ki..
Size hak verdim ben sahsen.

Siz aynisini yapsaniz esiniz ne yapacakti acaba.. Demedigi kalmazdi. Aciklamasi ne peki. Neden soylememis sahilde oldugunu. Neyi gizliyor ki..
Size hak verdim ben sahsen.
Eğer o yalanı söyleyen ben olsaydım taşa tıtulurdum şuan artık öyle bi oldukki aldatmasın yeter modunda herkes anlamadım gitti yalanın küçüğü büyüğü olmaz yorum için tşk ederim

Ha sahilde ha kahvede ne fark eder
Siz hiç yalan söylemedim mi
Yalan kotu bişey nefret ederim bende ama arasıra herkes soyluyor asla diyen insan bile bu kadar saçma sebebten dolayı bpsanilmaz

Ha sahilde ha kahvede ne fark eder
Siz hiç yalan söylemedim mi
Yalan kotu bişey nefret ederim bende ama arasıra herkes soyluyor asla diyen insan bile bu kadar saçma sebebten dolayı bpsanilmaz
Eşime karşı hiç söylemedim bi evliliği ayakta tutan en önemli iki şey güven ve saygıdır bn bana güvenmeyen bi kocam olmasını kaldıramazdm o yüzden de çok şükür ufak bile olsa yalan söylemedim kavga ediceğimide bilsem doğruyu söylerim telafisi olsun diye

Yalana karşı sizin kadar hassasım, bi de suçlu olduğunu bile kabul etmemiş. Patlamanızı normal buluyorum. Ben belki zayıflık edip boşanmaya gidemezdim ama bunu da asla affedemezdim. Bugün basit bişey için yalan söyleyen yarın alasını söyler.

İşte herkesin yapısı farklı bize çok büyük bir yanlış geliyo kimide ne olucakki diyo kesinlikle haklısın bi arkdş taviz tavizi doğurur demişti aynen öyle

Oncelikle size mesaj atan arkadasiniz hatali peki iyi niyet olabilir ama erkek arkadaslariyla sahilde gorduyse bunu bir iki gun sonra soylese olay bu noktaya gelemzdi
Esiniz arkadaslarindan ya da sizin aa sahil olmaz eve gel baskinizdan cekinip soylememis belli ki ben olsam aradigimda askim sahile mi gectiniz derdim
Yalan cok yanlis ama sizde yanlis yapmissiniz cocuk gibi pesune babanizi gondermeniz arkadaslarini arasinda hakikaten gururunu kirmistir
Bosanicak bir durum yokmus ama uzamis

Tamam esinizin hakli tarafi yok teli kapatip acmamasi cok baska suphelere sebebiyet verir ama sirf bu yuzdende bitirme derim ben bir daha arkadaslariyla bulusmasin mesela cikicaksa disari seninle ciksin kari koca beraber gezin hem bosancam falan demissiniz babaniza soylemissiniz eminim bu onu korkutur pismansa bi daha yapmaz hemen fevri karar vermeyin sakin aile ortaminda savunmasi nedir babana sana savunmasi nedir bunlarida dikkatle dinle pat diye bosancam diyip iyice alevlendirme ilk once sakin ol allah yardimcin olsun

Sağol canım ama bide haklı gibi sen beni arkadaşlarıma rezil ettin bende ayrılmak istiyorum bitti artık diyo zaten bana bu sunduğu sebep iyice soğuttu hem yalan söyle bide üstüne pişkinlik yap

Iyi yapmissin cingar cikarmakla sakincene oturup susunca tepene cikiyorlar sonra...bence de bosanmayacaksiniz ama bu esine iyi bir ders olmustur

Lüzumsuz bir tartisma. Icmis sarhos adam ne dogru söyleyecek.. Sarhos iste...

Buyutmenin gereği yokmus.. sanki kadin kizla basilmis..

Ayilinca yalaninin sebebini ogrenirdin, konusur tavrini koyardin. Baba aramak falan... olmamis..

Daha ciddi durumda ne yapacaksınız?

Ben de kadınlarla falan sandım hanımefendi bir kere arkadaşınız sizi arayıp biye sahilde diyor durduk yere ?Aranızı bozmak istemiş gibi bozmuş da.Çok önemsiz bir sebep ayrılmak için.Babanızı biye yolluyorsunuz ayrıca adam tabi rezil olur.Yalan söylemesi tabi kötü ama gereksiz uzatmışsınız ikiniz de

Adama bak yalan söyleyen, teli kapatan o üste çıkmaya çalışıyor bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…