- 25 Mart 2014
- 583
- 376
-
- Konu Sahibi frozen12345
Boyle bir herifle gece hayatini dusunebildiginize gore o laflar o kadar da zorunuza gitmemis.
Tahminimce eger surekli oluyorsa esiniz sizinle yatmak istemiyor. Bilmediginiz bazi sorunlar olabilir.
Ağzına acı biber sürün
yok canım ya herhangi bir cinsel problemi yokcinsel hayatınız var mı? sundan dolayı soruyorum: hani acaba adamın cinsel bir problemi mi var da,uzak durmak istiyor senden?
Eşim beni uyandırmaya her çalıştığında kavga ediyoruz ve resmen boşanma eşiğine geliyoruz.
Aradan 2 saat geçiyor, ben kedi gibiyim ama o hala bir kaplan.
Uyku problemi yaşayan ve ağır uyuyan insanların ortak sorunudur uyandırılmak.
O an öyle bir an ki, sanki sahip olduğunuz her şey elinizden alınıyor ve bunu yapan sizi uyandıran kişi.
-20 derecede 10 km koşmayı, uyandırılmaya tercih ederim o an.
şimdi ben mi anlayamadımyok işte oda olmuyo can sıkıntısıyla ben istiyorumki kalksın kendi gelsin yada ben yatağa gel deyince sakince gelsin ama olmuyo
Merhaba,
akşam saat 24.00 gibi eşim kanepede uyuyup kaldı bende kalkıp yatağa geçemesini söyledim. bana küfür etti afedersiniz. s.... git dedi. çok moralim bozuldu çok üzüldüm bende ne halin var sa gör dedim gittim kızımın yanında yattım. dünden beri konuşmuyoruz. konuşmayıda düşünmüyorum çünkü bu ilk değil hep kanepede uyuyup kalıyo bende biraz zorlayınca yatağına geç diye sert tepki veriyo. çok üzülüyorum.
yok canım ya herhangi bir cinsel problemi yok
çok kez konuştum ben uykum nerde gelmişse o anda orada uyumayı çok seviyorum diyoo zaman ayıkken bir konuşsana :) uykulu değilken..
adam hep ayn i tepkiyi veriyorsa niye kasiniyorsun arkadasim
birak ne hali varsa gorsun
Ya canım uyku hali ne dediğini bilmiyor insan. Ben eşimden önce yattığımda adam gelip beni sevmeye çalışıyor, öpüyor, sarılıyor falan bende engellemeye çalışıyormuşum onu, elimle yüzünü itiyormuşum, kızıyormuşum falan. Bunların hiç farkında değilim sabah gülerek anlatıyo banaEşin de öyle oluyordur. Normal zamanlarda küfür etmiyorsa, sadece uykudan uyandırdığında böyleyse bilki uyku sersemliği
yok normal zamanda etmez ama ne zaman uykusundan uyandırmaya çalışsam evde savaş çıkıyo :)
haydaaa.. o zaman değişmez. ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin...çok kez konuştum ben uykum nerde gelmişse o anda orada uyumayı çok seviyorum diyo
ya canım ben sadece benimle sevişsin sohbet etsin diye değilki sabaha kadar açıkta uyuyor ona dayanamıyorum birde sabaha kadar ışık yanıyor tv çalışıyor yazık günah değilmi
Annesi niye skrabalariniza anlatiyor bunu. Birde her gece ayri yaziyorsa cinsel hayatiniz olmaz ki?Benim eşim de aynı ben artık pes ettim hiç uğraşmıyorum ama tabi aramızdaki mesafe git gide açılıyor sanki.bunun yanında annesi bütün akrabalara söylemiş ayrı yattığımızı.bu da ayrı bi olay.bir keresinde annem bizde kalacaktı eşim koltukta uyumuştu ben de başının altına yastık getirdim.tam koyarken ananı........ Dedi ve annem duydu çok kötü oldum lanet olsun sana dedim.uyanınca söyledim hatırlamadı ama anneme çok mahcup oldu annem de duymamış gbi davrandı sağolsun.ama normalde küfretmese uykuda da ağzı alışmadığı için söylemez hata eşimde.
artık öyle yapıcam, iyiliğini düşünüyosun laf duyuyosunbazıları öyledir hiçde kalk deme üzerini filanda örtme uysuun ne hali varsa görsün