- 18 Haziran 2012
- 1.922
- 2.675
-
- Konu Sahibi frozen12345
bilemedim şimdi10 yıldır böyleymiş ama
sanslısın ki böyle bi ailen var insanın manevi acıdan böyle bi desteginin olması cok hos
bende ailemde hiç küfür duymadım babamın ağzından küfür hiç işitmedim annemede etmezdi belkide oyüzden bukadar kırılıyorum üzülüyorumsanslısın ki böyle bi ailen var insanın manevi acıdan böyle bi desteginin olması cok hos
Yani uyurken nefesini hissetmek, saga sola donerken eline koluna carpmak, uyumadan evvel belki bir iki kelam etmek. Bunlar duygusal ve dokunsal iletisimdir. Illa sehvetle yaklasmak gerekmez ki. Bende sizinle ayni dusunuyorum. Aksi halde kendimi cok ucuz hissederim.
Benim eşim de aynı ben artık pes ettim hiç uğraşmıyorum ama tabi aramızdaki mesafe git gide açılıyor sanki.bunun yanında annesi bütün akrabalara söylemiş ayrı yattığımızı.bu da ayrı bi olay.bir keresinde annem bizde kalacaktı eşim koltukta uyumuştu ben de başının altına yastık getirdim.tam koyarken ananı........ Dedi ve annem duydu çok kötü oldum lanet olsun sana dedim.uyanınca söyledim hatırlamadı ama anneme çok mahcup oldu annem de duymamış gbi davrandı sağolsun.ama normalde küfretmese uykuda da ağzı alışmadığı için söylemez hata eşimde.Merhaba,
akşam saat 24.00 gibi eşim kanepede uyuyup kaldı bende kalkıp yatağa geçemesini söyledim. bana küfür etti afedersiniz. s.... git dedi. çok moralim bozuldu çok üzüldüm bende ne halin var sa gör dedim gittim kızımın yanında yattım. dünden beri konuşmuyoruz. konuşmayıda düşünmüyorum çünkü bu ilk değil hep kanepede uyuyup kalıyo bende biraz zorlayınca yatağına geç diye sert tepki veriyo. çok üzülüyorum.
1.Önce iyi oku.Bak bakalım ben sana dayağını yer oturursun mu demişim.Bak bakalım o cümleyi sana hitafen mi demişim.ben genel konustum senden genel konus ben siddet yasamadım allah yukarsa ama her zaman kendimi garantiye aldım nolur nolmaz hesabı o yüzden önce düzgün konus sen baan dayagını yer oturursun diyemezsin kendine gell
üzülme ben senin demek istediğini anladımyanlis anlasildim
Kuzum BN kötü bisy dmk istemedim o anlamda da demedim isi dustumu DİE falan ama ynls anlaşılsın çok üzüldüm k.bakmynüzülme ben senin demek istediğini anladım
aslında ayrı yatmak istediğinden değil tv izlerken uyuyup kalıyo birdahada kaldırmak mümkün olmuyor.
tepkim, kızıyorum ne halin varsa gör diyorum gidip genelde kızımın yanında uyuyorum. daha sonra bi kaç gün konuşmuyorum sonra o bana yaklaşmaya çalışıyor. bende kırıldığımı söylüyorum oanda bana dediği kelimeleri hatırlaadığını söylüyor. anlayacağınız hep aynı şeyler.Bana böyle bir şey için S... git diyen adam kendini o yattığı kanepeden saniyeler içinde yerde bulur.
Tepkin ne oluyor? Her seferinde bunu yapıyorsa ilk seferinde hak ettiği dersi vermediğin için.
Yatak odasına alın tv yi madem, gelir gelmez pijamalarıyla yatağa girsin ne desem bilemedim valla.