eşim bana kötü söz söyledi..

cinsel hayatınız var mı? sundan dolayı soruyorum: hani acaba adamın cinsel bir problemi mi var da,uzak durmak istiyor senden?

Ben öyle durumlarda kalk derdim, ööööf falan dediğinde basar gider uyurdum.
Sonra gece 3' te üşüyerek uyanıp yanıma gelince ''Neden kaldırmadın?'' derdi.

Büyük saygısızlık, ben çok kızardım. konuışmazdım ve o bunu anlayana kadar da barışmazdım

Bizimkide bayiliyo koltukta uyumaya anlamadimki hepsimi aynı bunların ben kaç kere bıraktım ustunude ortmem sabaha karşı donar gelirdi Allahtan şimdi kızım var ondan sonra uyuyoda rahat vermiyor kalk kalk diye vuruyor....:)

H
Uyandırma bırak kalsin orda üzerinde örtme sabah niye uyandirmadin derse adam gibi konuş bende uyandırayim de

Yorumları okumadım, eşinizin karakterini ya da eski konularınızı bilmiyorum.
Sadece şunu söyleyebilirim, bazı insanlar uyurken eşek saatindediler, eşref değil...
Misal ben.
Değil küfür, tekme atmışlığım var anneme ve tabi ki bu olaylar bilinçli değil.
Beni uyandırmak cesaret işidir ve uyandıktan 3 saat sonraya kadar da kimseyle muhattap olmak istemem, cinnet geçiririm adeta.
Babama bile küfretmişliğim varmış, anlatılanlar bu yönde.
Halbuki bal şeker bir insanımdır, asla hayatımda yapmadığım ve yapmayacağım davranışlardır uyku esnasındaki tepkilerim.
Çoğu zaman uyurken telefonlara cevap verip, insanlarla konuşuyormuşum ama hatırlamıyorum bile.

Kısaca eşiniz bu davranışını sadece uyandırılırken gösteriyor ise, uyandırmayın ve dikkate almayın derim.

sen benim kocamsın galiba

Ben de uyandırıldığımda feci tepkiler veririm ve çoğunu hatırlamam yani hiç olmadığım kadar sinirli, öfkeli olurum uykuma devam etmek istediğimden çok bağırıp çağırmışlığım hatta beddua etmişliğim vardır ama dediğim gibi hatırlamıyorum ancak uyandıran kişi söyler.artık eşim bu huyumu bildiğinden ellemiyor ben uyurken, siz de öyle yapın çünkü gerçekten bilinçsiz bir şekilde tepki veriyor eşiniz o an hala uyumaya devam ediyor çünkü. Karışmayın bırakın yatsın

sen benim kocamsın galiba

Eşim beni uyandırmaya her çalıştığında kavga ediyoruz ve resmen boşanma eşiğine geliyoruz.
Aradan 2 saat geçiyor, ben kedi gibiyim ama o hala bir kaplan.
Uyku problemi yaşayan ve ağır uyuyan insanların ortak sorunudur uyandırılmak.
O an öyle bir an ki, sanki sahip olduğunuz her şey elinizden alınıyor ve bunu yapan sizi uyandıran kişi.
-20 derecede 10 km koşmayı, uyandırılmaya tercih ederim o an.

Ben de aynen böyleyim kaç kere beni uyandıran eşime ' seni boşayacam bu nasıl hayat, bir insan evinde uyayamaz mı, sen nasıl kocasın, vicdansız, merhametsiz adam, yazık günah uyuyan insan uyandırlır mı, hiç mi acımıyorsun ' vs. Gibi dramatize edip sonunu da bedduaya bağlıyormuşum

benim kocam uyandırılamıyor canım çıkıyor uyandırabilmek için aslında tam bir bdv konusu hallerim de yazmaya üşeniyorum

Koltukta arada sırada uyuya kalması normal olabilir de sürekli orda uyuyorsa başka sebepleri de vardır.

Eşinde uykusundan uyandırmaya çalışırken tamam kankî demişti :))) îlk zamanlar çok agresif uyanıyordu trip Ata Ata düzeldî şimdi gülerek uyanıyor adamı kendime benzettim hee :)

Siz onu bu kadar düşünürken onun tepkisi çok ayip gercekten, bir daha ayni telkinde bulunmayin bence. Tutulsun da anlasin değerinizi

Ben bu siteyi Türkiye nin aynası diye takip ediyordum ama yorumunu okuduğum onlarca kadın başka bir yerde yaşıyor galiba

Adam bir çekil git yerine s... Git demiş sokağa çıkın küçücük bebekler a.. Koyun ike büyüyor uyuyan adamın ağzından bu kadar kaçmış işte

Konu dahini daha önce de dedim hatırlamıyorum dedi diyorsun daga ne uğraşıyorsun zaten ne dediğini bilemeyecek haldeki adam seninle yatağa gelse ne olur

Sohbet de etmez sevişmez de sarılmaz da açar ağzını uyur

Bir dönem benim eşim de yattı koktukta ay çok rahat dedi vs sonra kendi vaz geçti

Yorumlarda vardı ben kanepede yatınca eşim de yere kıvrılmış diye arkadaşım yediğiniz içtiğinizin adını gönder nedir bu bağımlılık

Konu sahibi 10 yıldır kendini üzmüşsün değer mi bırak ne hali varsa görsün orda uyusun sen rutinini bozma o ne yaparsa yapsın bir süre sonra zaten neden peşinde değil artık diye o gelecek

aslında hata bende duramıyorum işte ama bende zorlamasam gel yatakta uyu diye o hergün oturduğu yerde uyur kalır . sonrada bizde gece hayatı diye bişey kalmaz :)

Boyle bir herifle gece hayatini dusunebildiginize gore o laflar o kadar da zorunuza gitmemis.

Tahminimce eger surekli oluyorsa esiniz sizinle yatmak istemiyor. Bilmediginiz bazi sorunlar olabilir.

ne tuhaf değilmi bende onsuz yatamıyorum

ya canım ben sadece benimle sevişsin sohbet etsin diye değilki sabaha kadar açıkta uyuyor ona dayanamıyorum birde sabaha kadar ışık yanıyor tv çalışıyor yazık günah değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…