- 4 Haziran 2010
- 380
- 161
-
- Konu Sahibi frozen12345
Uyandırma bırak kalsin orda üzerinde örtme sabah niye uyandirmadin derse adam gibi konuş bende uyandırayim deMerhaba,
akşam saat 24.00 gibi eşim kanepede uyuyup kaldı bende kalkıp yatağa geçemesini söyledim. bana küfür etti afedersiniz. s.... git dedi. çok moralim bozuldu çok üzüldüm bende ne halin var sa gör dedim gittim kızımın yanında yattım. dünden beri konuşmuyoruz. konuşmayıda düşünmüyorum çünkü bu ilk değil hep kanepede uyuyup kalıyo bende biraz zorlayınca yatağına geç diye sert tepki veriyo. çok üzülüyorum.
Zorlama zıbarsın yatsın kıçı kırık kanepede neden bu kadar çok duşunup uğraşıyon ki..tutulsun kıçı başı kendi gelir.
sen benim kocamsın galibaYorumları okumadım, eşinizin karakterini ya da eski konularınızı bilmiyorum.
Sadece şunu söyleyebilirim, bazı insanlar uyurken eşek saatindediler, eşref değil...
Misal ben.
Değil küfür, tekme atmışlığım var anneme ve tabi ki bu olaylar bilinçli değil.
Beni uyandırmak cesaret işidir ve uyandıktan 3 saat sonraya kadar da kimseyle muhattap olmak istemem, cinnet geçiririm adeta.
Babama bile küfretmişliğim varmış, anlatılanlar bu yönde.
Halbuki bal şeker bir insanımdır, asla hayatımda yapmadığım ve yapmayacağım davranışlardır uyku esnasındaki tepkilerim.
Çoğu zaman uyurken telefonlara cevap verip, insanlarla konuşuyormuşum ama hatırlamıyorum bile.
Kısaca eşiniz bu davranışını sadece uyandırılırken gösteriyor ise, uyandırmayın ve dikkate almayın derim.
sen benim kocamsın galiba
Ben de aynen böyleyim kaç kere beni uyandıran eşime ' seni boşayacam bu nasıl hayat, bir insan evinde uyayamaz mı, sen nasıl kocasın, vicdansız, merhametsiz adam, yazık günah uyuyan insan uyandırlır mı, hiç mi acımıyorsun ' vs. Gibi dramatize edip sonunu da bedduaya bağlıyormuşum
Eşim beni uyandırmaya her çalıştığında kavga ediyoruz ve resmen boşanma eşiğine geliyoruz.
Aradan 2 saat geçiyor, ben kedi gibiyim ama o hala bir kaplan.
Uyku problemi yaşayan ve ağır uyuyan insanların ortak sorunudur uyandırılmak.
O an öyle bir an ki, sanki sahip olduğunuz her şey elinizden alınıyor ve bunu yapan sizi uyandıran kişi.
-20 derecede 10 km koşmayı, uyandırılmaya tercih ederim o an.
benim kocam uyandırılamıyor canım çıkıyor uyandırabilmek için aslında tam bir bdv konusu hallerim de yazmaya üşeniyorum
Eşim beni uyandırmaya her çalıştığında kavga ediyoruz ve resmen boşanma eşiğine geliyoruz.
Aradan 2 saat geçiyor, ben kedi gibiyim ama o hala bir kaplan.
Uyku problemi yaşayan ve ağır uyuyan insanların ortak sorunudur uyandırılmak.
O an öyle bir an ki, sanki sahip olduğunuz her şey elinizden alınıyor ve bunu yapan sizi uyandıran kişi.
-20 derecede 10 km koşmayı, uyandırılmaya tercih ederim o an.
aslında hata bende duramıyorum işte ama bende zorlamasam gel yatakta uyu diye o hergün oturduğu yerde uyur kalır . sonrada bizde gece hayatı diye bişey kalmaz :)
ne tuhaf değilmi bende onsuz yatamıyorumKeşke benimkide arada bile olsa koltukta uyusa hala alışamadım iki kişi yatmaya yahu bide sarılır illa terden sucuk oluyorum fırın gibi mübarek bişey deyincede küsüp arkasını dönüyor kıyamıyorum da öfff dünya da herkesin her istediği olmuyor malesef
Ben bu siteyi Türkiye nin aynası diye takip ediyordum ama yorumunu okuduğum onlarca kadın başka bir yerde yaşıyor galiba
Adam bir çekil git yerine s... Git demiş sokağa çıkın küçücük bebekler a.. Koyun ike büyüyor uyuyan adamın ağzından bu kadar kaçmış işte
Konu dahini daha önce de dedim hatırlamıyorum dedi diyorsun daga ne uğraşıyorsun zaten ne dediğini bilemeyecek haldeki adam seninle yatağa gelse ne olur
Sohbet de etmez sevişmez de sarılmaz da açar ağzını uyur
Bir dönem benim eşim de yattı koktukta ay çok rahat dedi vs sonra kendi vaz geçti
Yorumlarda vardı ben kanepede yatınca eşim de yere kıvrılmış diye arkadaşım yediğiniz içtiğinizin adını gönder nedir bu bağımlılık
Konu sahibi 10 yıldır kendini üzmüşsün değer mi bırak ne hali varsa görsün orda uyusun sen rutinini bozma o ne yaparsa yapsın bir süre sonra zaten neden peşinde değil artık diye o gelecek