- 23 Eylül 2011
- 1.170
- 341
-
- Konu Sahibi frozen12345
Iste ben de onu diyorum "bilmediginiz" bir sorun var.
Bir sey diyim mi? Bilmediginiz bir sorunu bilmeniz imkansizdi zaten.
Sanki karsimda platon konusuyor tillahi adamin uyku edepsizliginden bile bir felsefe cikaran hemcinslerim benim hepinize birden merhaaaaba
bana da eşim sabah bı kufur ettı yanında ses yaptım dıye ben hazırlanırken o uyuyodu açık açık söyledı yanı sus be salak dedım kafasına bı tane saplak attım evden çıktım ama kusmek aklıma gelmedı.
O da kusmedı zaten
bence doğal akışına bırakın orda kalmak ıstıyosa kalsın uzerını örtmeyın yeter tepkı de vermeyın kusmeyın de hıcbırsey yokmus gıbı devam edın işiniz düşerse de ona hadı gel deyın bu kadar basıt sizin işiniz düşünce yapın
Su profil resmine bak allahm yarabbim yaaa, oglum diyor ki niye guluyorsun baktim dusundum ve dedim ki o saplak atilan senaryo canlandi kafamda ve konu bas rolu su fotodaki kadin gul gul catladim
ben çok zekzü bı bağğyaaaanım bi keremm
ben de cok sıkıntılAR CEKTIM GENC YASIMDA HAYATI TİYE ALMAYI ÖĞRENDIMAhahahhahahaaa valla bittim ben sana ya cok yasa sen emi
aynen öylekötü söz sahibinindir diyesim geldi :)
ben de cok sıkıntılAR CEKTIM GENC YASIMDA HAYATI TİYE ALMAYI ÖĞRENDIM
ben de cok sıkıntılAR CEKTIM GENC YASIMDA HAYATI TİYE ALMAYI ÖĞRENDIM
SELAMIN BAŞIM ÜSTÜNEEEKesinlikle katiliyorum onu hayat ogretiyor zamanla ya tiye alacaksin yada silbastan dert yadayacaksin bende tiye alma yolundayim selam ederim sana da cilgin andre
her insan bir olmuyorki herkez tiye alamıyor. ben mesela en ufak şeyleri takarım kafayaSELAMIN BAŞIM ÜSTÜNEEE
anlıyorum senı ama takmamak lazım kendı saglıın ıcınher insan bir olmuyorki herkez tiye alamıyor. ben mesela en ufak şeyleri takarım kafaya
Sanki karsimda platon konusuyor tillahi adamin uyku edepsizliginden bile bir felsefe cikaran hemcinslerim benim hepinize birden merhaaaaba
terbiyesiz sey yaaa...düşnme cnm ne hali varsa görsün git yatagına yat sen gelmezse gelmesinMerhaba,
akşam saat 24.00 gibi eşim kanepede uyuyup kaldı bende kalkıp yatağa geçemesini söyledim. bana küfür etti afedersiniz. s.... git dedi. çok moralim bozuldu çok üzüldüm bende ne halin var sa gör dedim gittim kızımın yanında yattım. dünden beri konuşmuyoruz. konuşmayıda düşünmüyorum çünkü bu ilk değil hep kanepede uyuyup kalıyo bende biraz zorlayınca yatağına geç diye sert tepki veriyo. çok üzülüyorum.
yok canım zaten dün akşam baktım yine uyuklamaya başladı hiç seslenmedim gittim yattım sabaha karşı titreyerek geldi yanıma :)terbiyesiz sey yaaa...düşnme cnm ne hali varsa görsün git yatagına yat sen gelmezse gelmesin
harikasınyok canım zaten dün akşam baktım yine uyuklamaya başladı hiç seslenmedim gittim yattım sabaha karşı titreyerek geldi yanıma :)
Herkese acik bir platformda baskalarinin dusuncelerine karisabilecegini sanip ustune vazife olmadigi halde yorumculara yorum yapan hemcinslerim. Size de merhaba...
Herkese acik bir platformda baskalarinin dusuncelerine karisabilecegini sanip ustune vazife olmadigi halde yorumculara yorum yapan hemcinslerim. Size de merhaba...