eşim bana kötü söz söyledi..

her insan bir olmuyorki herkez tiye alamıyor. ben mesela en ufak şeyleri takarım kafaya

Konu sahibesi havani yumusatmak istemistik oyle bir muhabbet oldu dogrusu takma boyle seyleri cok kafana bunca derdin oldugu dunyada azmis gibi yuklerimiz tiye al ki guzellessin hayat bazan demek istemistik arka planda neyse kolay gelsin sana

Ben hamdimi da sukrumu de yapiyorum merak etme. Ayrica sana sormali kendinde misin diye. Konuya verdigim cevabi alintilayip laf sokan sensin.

Hayirdir derdin mi var?

Laf sokmak mi aciklamami yaptim altta yanlis anlamissin tanimam etmem ne laf sokcam ne sacma ya he bacim he devam et sen

hem tembel hem terbiyesiz, bırakın uyandırmayın, beli bıkını tutulunca bir daha uyumaz. siz sessizce tv.yi kapatın üstünü falan da örtmeyin. gidin yatağınıza mis gibi uyuyun.

Haddini bil! Laf atan sensin yazdiklarima "akilli" bir cevap veremeyince de "bi git"... Burasi senin mahallen degil.

Gel bildir haddimi ogretmenimmisin sen benim saygisiz, hakaret kufur icermiyor yazilarm sen kim olarak bana emir veriyorsun, mahalleymis site ici bir villada oturan biriyim sukur mahalleli insanlari dantanirim kurban olsunlar tepeden bakanlar insanlik ogrensinler azicik onlardan, ben ozgur bir platformda ozgurce kurallar cercevesinde yaparim alintimi sana soracak da degilim hadi simdi.isine gucune bak. Mahallesiz

Ben de birakin acikta yatsin ya da ustunu ortun gidin yatin diyecektim ki oyle yapmissiniz.
uykudan uyandirildiginda hep cok mu ters oluyor? Ben de direk kufuru basarim cunku. Nisanlim da oyle.
bugun nisanlimla internetten ev bakacagiz diye sozlestik. Geldi. Evde yalniziz. Kahvalti ettik gecti koltuga uyudu. Ben de ustunu orttum falan. Yarim saat bekledim yok uyanmiyor. Kendim baktim netten. Ona da gostericem iste. Bir saat oldu seslendim. Diyalog su oldu;

-askiiiim
ses yok
-askiiim
+askini.... (kufur)
-kalksana oglen oldu
+kalkmicam birak pesimi (birak pesimi neyse artik??)
-hayatim bak ev buldum kalk arayalim
Yine ses yok geri uyudu
-askim ev buldum diyorum
+IYI GIT OTUR O ZAMAN (haydaa?)

cevap vermedi cunku geri uyudu!

Kalktim ustunden ortuyu aldim gene uyanmadi. muzigi actim. Rahatsiz oldu uyandi tabi. Sapsal sapsal bakiyo bide. Dedim "kalk bi kahve yap bakma oyle"

aynı sorunu neredeyse hergün ben yaşıyorum ne varsa artık o koltukta uyuyup kalıyorlar çocuk gibi hergece uyandırıp yatağına geçmesini söylüyorum birgün uyandırmadım sabah küsmüş yok neymiş boynu tutulmuş çıldıracağım resmen ne yapacağımı şaşırdım şimdi de daha uyumadan başlıyorum yatağına diye çok saçma bir durum uğraştığımız şeylere bak:)

valla canım benim o zaman sende savaşa hazır ol çünkü değişmiyorlar ben 10 yıldır uğraşıyorum ama değiştiremedim...

evet ne kadar saçma şeylerle uğraşığ ne kadar saçma şeylere üzülüyoruz. aslında biliyorum benimle yatmak istememesinden değil oanda rahatını bozmak istemiyo ama bazende acaba yanımda yatmak istemiyomu diye düşündüğümde oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…