eşim bana kötü söz söyledi..

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
Merhaba,
akşam saat 24.00 gibi eşim kanepede uyuyup kaldı bende kalkıp yatağa geçemesini söyledim. bana küfür etti afedersiniz. s.... git dedi. çok moralim bozuldu çok üzüldüm bende ne halin var sa gör dedim gittim kızımın yanında yattım. dünden beri konuşmuyoruz. konuşmayıda düşünmüyorum çünkü bu ilk değil hep kanepede uyuyup kalıyo bende biraz zorlayınca yatağına geç diye sert tepki veriyo. çok üzülüyorum.

Peki sana küfür etmesi ilk mi?

Zorlama zıbarsın yatsın kıçı kırık kanepede neden bu kadar çok duşunup uğraşıyon ki..tutulsun kıçı başı kendi gelir.
doğru söylüyosun aslında ama işte içim rahat etmiyo çünkü orda uyuyunca sabaha kadar açıkta uyuyo kalkıp gelmiyo yatağa

doğru söylüyosun aslında ama işte içim rahat etmiyo çünkü orda uyuyunca sabaha kadar açıkta uyuyo kalkıp gelmiyo yatağa
Sen uyuyakalsan ustunu dahi ortmez ona göre yat yatakta mis gibi geniş geniş eninde sonunda gelir nasılsa takılma...

Hep aynısını yaşıyorsanız neden inatla devam ediyorsunuz?
Bırakın orada uyusun.
aslında hata bende duramıyorum işte ama bende zorlamasam gel yatakta uyu diye o hergün oturduğu yerde uyur kalır . sonrada bizde gece hayatı diye bişey kalmaz :)

Öküz altında buzağı arıyor bu kadınlar yeminle....ne sanıyorsunuz bilmiyorum ki ? Evlendiginiz adamlar prens değil,masallarda yasamiyorsunuz ve sizler de prenses değilsiniz...Adam kimbilir kimle ne yapıyordu rüyasında, eminim farkında bile değildir...böyle sıkıcı evlilik mi olur ya,bana bunu dedi bana şunu yaptı yok anamin evine döneyim mi yok yatağı ayırayim mi...sabah kalkınca sor kendine...buraya yazdığın zamana yazık

Kafayı mı yemiş ? Ne kadar basit küfür etmek , hele ki eşine. Ben olsam basardım yastığı kafasına , düşünme sen de yatsın zıbarsın işte. Ortada bişey de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…