- 25 Mart 2014
- 583
- 376
-
- Konu Sahibi frozen12345
Peki sana küfür etmesi ilk mi?Merhaba,
akşam saat 24.00 gibi eşim kanepede uyuyup kaldı bende kalkıp yatağa geçemesini söyledim. bana küfür etti afedersiniz. s.... git dedi. çok moralim bozuldu çok üzüldüm bende ne halin var sa gör dedim gittim kızımın yanında yattım. dünden beri konuşmuyoruz. konuşmayıda düşünmüyorum çünkü bu ilk değil hep kanepede uyuyup kalıyo bende biraz zorlayınca yatağına geç diye sert tepki veriyo. çok üzülüyorum.
bakalım ne yorumlar gelecek.
merakla bekliyorum.
doğru söylüyosun aslında ama işte içim rahat etmiyo çünkü orda uyuyunca sabaha kadar açıkta uyuyo kalkıp gelmiyo yatağaZorlama zıbarsın yatsın kıçı kırık kanepede neden bu kadar çok duşunup uğraşıyon ki..tutulsun kıçı başı kendi gelir.
hayır hep böyle değildir genelde uyuyup kalırsa bir yerde bende kalk yatağa git diye zorlarsam böyle konuşur.saygisiz. Size hep mi bu sekil konusuyor?
Sen uyuyakalsan ustunu dahi ortmez ona göre yat yatakta mis gibi geniş geniş eninde sonunda gelir nasılsa takılma...doğru söylüyosun aslında ama işte içim rahat etmiyo çünkü orda uyuyunca sabaha kadar açıkta uyuyo kalkıp gelmiyo yatağa
hayır hep böyle değildir genelde uyuyup kalırsa bir yerde bende kalk yatağa git diye zorlarsam böyle konuşur.
aslında hata bende duramıyorum işte ama bende zorlamasam gel yatakta uyu diye o hergün oturduğu yerde uyur kalır . sonrada bizde gece hayatı diye bişey kalmaz :)Hep aynısını yaşıyorsanız neden inatla devam ediyorsunuz?
Bırakın orada uyusun.
peki neden ayrı yatıyo ne zamandan beri böyle