eşim bana kötü söz söyledi..

Eşim bana bir kere sorumsuzsun dedi de 2 gün kendime gelemedim, siz nasıl böyle lafları yiyorsunuz anlamıyorum. Çok saygısızca buldum..

Eşim bana bir kere sorumsuzsun dedi de 2 gün kendime gelemedim, siz nasıl böyle lafları yiyorsunuz anlamıyorum. Çok saygısızca buldum..
bende çok üzülüyorum ama 36 yaşındaki adamı değiştiremiyosunki, aslında özünde iyi bir insandır ama ona uykuluyken dokunmamak gerek artık bende öyle yapıcam

bende çok üzülüyorum ama 36 yaşındaki adamı değiştiremiyosunki, aslında özünde iyi bir insandır ama ona uykuluyken dokunmamak gerek artık bende öyle yapıcam

Evet canım böyle adamlara uyurken dokunmayacaksın :KK43: bizim evde de yaşanıyor böyle şeyler ara sıra bende uyuyorum kalıyorum koltukta bi gün uyurken eşim geldi kaldırmaya neler söyledimi kendi kulağımla duydum :eek:eşim kızdı üzüldü gitti bende peşinden yattım :KK14:sabah hatırlamıyorum aşkım:KK53:özür dilerim ağır olmuş vs :KK56:
Artık kalk demiyor kucana alıp götürüyor:KK60:

Ama siz eşinzi kaldıramazsınız :KK64:ozaman üstünü örtün yatın,bi süre sonra kaldırmayı deneyin

Doğru söylüyorsunuz bu saatten sonra değişmez çünkü en baştan engellenmeliydi. O zaman uykuya dalmadan önce yatağına geçireceksiniz. Yada hiç ellemeyeceksiniz.

Ben bu siteyi Türkiye nin aynası diye takip ediyordum ama yorumunu okuduğum onlarca kadın başka bir yerde yaşıyor galiba

Adam bir çekil git yerine s... Git demiş sokağa çıkın küçücük bebekler a.. Koyun ike büyüyor uyuyan adamın ağzından bu kadar kaçmış işte

Konu dahini daha önce de dedim hatırlamıyorum dedi diyorsun daga ne uğraşıyorsun zaten ne dediğini bilemeyecek haldeki adam seninle yatağa gelse ne olur

Sohbet de etmez sevişmez de sarılmaz da açar ağzını uyur

Bir dönem benim eşim de yattı koktukta ay çok rahat dedi vs sonra kendi vaz geçti

Yorumlarda vardı ben kanepede yatınca eşim de yere kıvrılmış diye arkadaşım yediğiniz içtiğinizin adını gönder nedir bu bağımlılık

Konu sahibi 10 yıldır kendini üzmüşsün değer mi bırak ne hali varsa görsün orda uyusun sen rutinini bozma o ne yaparsa yapsın bir süre sonra zaten neden peşinde değil artık diye o gelecek

Valla senin dediğin türkiyeyi değiştirme çabasındayız napalım. Benim eşim küfür etmez, dolayısıyla çocuğumda etmez..sokaktaki çocuklar küfür ediyor diye herkesin çocuğu küfür edecek diye bişey yok. Artık nesil farklı yetişiyor..Bu site türkiyenin aynası değil belki ama her yetiştirilen çocuk ailenin aynasıdır. Benim babamda çok küfür ederdi ama biz kendimizi yetiştirdiğimiz için abim bile eşine salak kelimesini bile kullanmaz. Başka türkiye de yaşamıyoruz ama elele verip daha ahlaklı bir toplum için çabalıyoruz. :KK51:

Valla senin dediğin türkiyeyi değiştirme çabasındayız napalım. Benim eşim küfür etmez, dolayısıyla çocuğumda etmez..sokaktaki çocuklar küfür ediyor diye herkesin çocuğu küfür edecek diye bişey yok. Artık nesil farklı yetişiyor..Bu site türkiyenin aynası değil belki ama her yetiştirilen çocuk ailenin aynasıdır. Benim babamda çok küfür ederdi ama biz kendimizi yetiştirdiğimiz için abim bile eşine salak kelimesini bile kullanmaz. Başka türkiye de yaşamıyoruz ama elele verip daha ahlaklı bir toplum için çabalıyoruz. :KK51:

Evet haklısın; ama hemen bunu nasıl der; boşan demişler de onun için dedim.

Adam zaten uyku sersemi demiş ve ertesi gün hatırlamıyor; başka zaman da demiyormuş.

Yani bir kez ağzından kaçtı diye; bu kadar büyütülmemeli dedim.

Başlığı okuyunca ben kavgada vs dedi, diye düşünmüştüm; oysa uyurken demiş ki arkadaşlar da yazmış; biz bile neler diyoruz uyurken diye. Sorun adamın söylediği söz değil esasen; konu sahibini bunaltan sürekli yatağa gelmemesi imiş.

Evet haklısın; ama hemen bunu nasıl der; boşan demişler de onun için dedim.

Adam zaten uyku sersemi demiş ve ertesi gün hatırlamıyor; başka zaman da demiyormuş.

Yani bir kez ağzından kaçtı diye; bu kadar büyütülmemeli dedim.

Başlığı okuyunca ben kavgada vs dedi, diye düşünmüştüm; oysa uyurken demiş ki arkadaşlar da yazmış; biz bile neler diyoruz uyurken diye. Sorun adamın söylediği söz değil esasen; konu sahibini bunaltan sürekli yatağa gelmemesi imiş.

Boşan diyen hatunlara hastayım zaten:KK45: onları ciddiye almamak lazım. Eşinin yatağında uyumaması başlı başına sorun aslında ama daha öncede küfür ettiğini baz alırsak hiç hoş değil. O yüzden konu sahibi, eşi uyumadan evvel yatağına yatıracak yada ellemeyecek. :KK67: yada bunun gibi yapacak:KK53:

Doğru söylüyorsunuz bu saatten sonra değişmez çünkü en baştan engellenmeliydi. O zaman uykuya dalmadan önce yatağına geçireceksiniz. Yada hiç ellemeyeceksiniz.
yok canım beyefendi iyice uykusu gelmeden yataga gitmeyi sevmiyormuş ee iyice uykusu gelincede yerinden kaldıramıyorum.

bana da eşim sabah bı kufur ettı yanında ses yaptım dıye ben hazırlanırken o uyuyodu açık açık söyledı yanı sus be salak dedım kafasına bı tane saplak attım evden çıktım ama kusmek aklıma gelmedı.

O da kusmedı zaten

bence doğal akışına bırakın orda kalmak ıstıyosa kalsın uzerını örtmeyın yeter tepkı de vermeyın kusmeyın de hıcbırsey yokmus gıbı devam edın işiniz düşerse de ona hadı gel deyın bu kadar basıt sizin işiniz düşünce yapın

bana da eşim sabah bı kufur ettı yanında ses yaptım dıye ben hazırlanırken o uyuyodu açık açık söyledı yanı sus be salak dedım kafasına bı tane saplak attım evden çıktım ama kusmek aklıma gelmedı.

O da kusmedı zaten

bence doğal akışına bırakın orda kalmak ıstıyosa kalsın uzerını örtmeyın yeter tepkı de vermeyın kusmeyın de hıcbırsey yokmus gıbı devam edın işiniz düşerse de ona hadı gel deyın bu kadar basıt sizin işiniz düşünce yapın

zaten dün akşam baktım bu uyuklamaya başlıyo yive tv karşısında hiç seslenmedim ben yatmaya gidiyorum dedim tamam bende birazdan geliyorum dedi sonra sesini duydum baktım saat sabahın 5'i titreye titreye geliyo valla bundan sonra hiç umrumda değil

O da kusmedı zaten

evet canım sorma bu hatunlardan çok muzdaribim. her sorunu ki sorun bile değil gelip buraya yazıyorlar sonra da yok şöyle yok böyle.

zaten dün akşam baktım bu uyuklamaya başlıyo yive tv karşısında hiç seslenmedim ben yatmaya gidiyorum dedim tamam bende birazdan geliyorum dedi sonra sesini duydum baktım saat sabahın 5'i titreye titreye geliyo valla bundan sonra hiç umrumda değil
tebrıkk edıyorumm bu durumu muhafaza edın bı kaç sabah daha tıtreye tıtreye gelsın anlar o kabahatınız ustunu ortmek olmus bekarlıgında oyle kanepelerde mı uyurdu bekar evınde kaldı mı hiç belki ordan kalma bı alışkanlık

sen benim kocamsın galiba

Ahahahahha kizlar gulmekten oldum yahu benim kardesimde ayni dediginiz tipten cunku uyku onun hayati meyvesi falan gibi bir seyi, konu sahibesi takma bu kadar kafana ben olsam misal keske oyle olsa esim niye sinirlendirdigi cok oluyor beni uykudayken o bana kufur ettikce ben ona dumduz gidip bosaltirdim sinirimi bide kapiya yakin istikamette zikkimin kokunu kemir yat zibar namussuzbdiyip bi tekme sallayip kacar yatardim sonra da a a delimi ne ruyadir o derdim yapmisligim var kardesime de ordan biliyorm keske benimki de olsa oyle yahu

X