- 25 Mart 2014
- 583
- 376
- Konu Sahibi frozen12345
C.kü düşşün emi:)birak gerine gerine yat yataginda
neyi düşsün ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
C.kü düşşün emi:)birak gerine gerine yat yataginda
haydaaa.. o zaman değişmez. ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin...
bende çok üzülüyorum ama 36 yaşındaki adamı değiştiremiyosunki, aslında özünde iyi bir insandır ama ona uykuluyken dokunmamak gerek artık bende öyle yapıcamEşim bana bir kere sorumsuzsun dedi de 2 gün kendime gelemedim, siz nasıl böyle lafları yiyorsunuz anlamıyorum. Çok saygısızca buldum..
bende çok üzülüyorum ama 36 yaşındaki adamı değiştiremiyosunki, aslında özünde iyi bir insandır ama ona uykuluyken dokunmamak gerek artık bende öyle yapıcam
bende çok üzülüyorum ama 36 yaşındaki adamı değiştiremiyosunki, aslında özünde iyi bir insandır ama ona uykuluyken dokunmamak gerek artık bende öyle yapıcam
Ben bu siteyi Türkiye nin aynası diye takip ediyordum ama yorumunu okuduğum onlarca kadın başka bir yerde yaşıyor galiba
Adam bir çekil git yerine s... Git demiş sokağa çıkın küçücük bebekler a.. Koyun ike büyüyor uyuyan adamın ağzından bu kadar kaçmış işte
Konu dahini daha önce de dedim hatırlamıyorum dedi diyorsun daga ne uğraşıyorsun zaten ne dediğini bilemeyecek haldeki adam seninle yatağa gelse ne olur
Sohbet de etmez sevişmez de sarılmaz da açar ağzını uyur
Bir dönem benim eşim de yattı koktukta ay çok rahat dedi vs sonra kendi vaz geçti
Yorumlarda vardı ben kanepede yatınca eşim de yere kıvrılmış diye arkadaşım yediğiniz içtiğinizin adını gönder nedir bu bağımlılık
Konu sahibi 10 yıldır kendini üzmüşsün değer mi bırak ne hali varsa görsün orda uyusun sen rutinini bozma o ne yaparsa yapsın bir süre sonra zaten neden peşinde değil artık diye o gelecek
Valla senin dediğin türkiyeyi değiştirme çabasındayız napalım. Benim eşim küfür etmez, dolayısıyla çocuğumda etmez..sokaktaki çocuklar küfür ediyor diye herkesin çocuğu küfür edecek diye bişey yok. Artık nesil farklı yetişiyor..Bu site türkiyenin aynası değil belki ama her yetiştirilen çocuk ailenin aynasıdır. Benim babamda çok küfür ederdi ama biz kendimizi yetiştirdiğimiz için abim bile eşine salak kelimesini bile kullanmaz. Başka türkiye de yaşamıyoruz ama elele verip daha ahlaklı bir toplum için çabalıyoruz.
Evet haklısın; ama hemen bunu nasıl der; boşan demişler de onun için dedim.
Adam zaten uyku sersemi demiş ve ertesi gün hatırlamıyor; başka zaman da demiyormuş.
Yani bir kez ağzından kaçtı diye; bu kadar büyütülmemeli dedim.
Başlığı okuyunca ben kavgada vs dedi, diye düşünmüştüm; oysa uyurken demiş ki arkadaşlar da yazmış; biz bile neler diyoruz uyurken diye. Sorun adamın söylediği söz değil esasen; konu sahibini bunaltan sürekli yatağa gelmemesi imiş.
yok canım beyefendi iyice uykusu gelmeden yataga gitmeyi sevmiyormuş ee iyice uykusu gelincede yerinden kaldıramıyorum.Doğru söylüyorsunuz bu saatten sonra değişmez çünkü en baştan engellenmeliydi. O zaman uykuya dalmadan önce yatağına geçireceksiniz. Yada hiç ellemeyeceksiniz.
bilmediğim herhanngi bir sorunu yok
bi sorunu olduğunu zannetmiyorum ne olabilirki. bak şimdi içime kurt düşürdünüz.Iste ben de onu diyorum "bilmediginiz" bir sorun var.
Bir sey diyim mi? Bilmediginiz bir sorunu bilmeniz imkansizdi zaten.
bana da eşim sabah bı kufur ettı yanında ses yaptım dıye ben hazırlanırken o uyuyodu açık açık söyledı yanı sus be salak dedım kafasına bı tane saplak attım evden çıktım ama kusmek aklıma gelmedı.
O da kusmedı zaten
bence doğal akışına bırakın orda kalmak ıstıyosa kalsın uzerını örtmeyın yeter tepkı de vermeyın kusmeyın de hıcbırsey yokmus gıbı devam edın işiniz düşerse de ona hadı gel deyın bu kadar basıt sizin işiniz düşünce yapın
bana da eşim sabah bı kufur ettı yanında ses yaptım dıye ben hazırlanırken o uyuyodu açık açık söyledı yanı sus be salak dedım kafasına bı tane saplak attım evden çıktım ama kusmek aklıma gelmedı.
O da kusmedı zaten
bence doğal akışına bırakın orda kalmak ıstıyosa kalsın uzerını örtmeyın yeter tepkı de vermeyın kusmeyın de hıcbırsey yokmus gıbı devam edın işiniz düşerse de ona hadı gel deyın bu kadar basıt sizin işiniz düşünce yapın
çok takıyoruzzz çok sıkıntı edıyoruzz ondanevet canım sorma bu hatunlardan çok muzdaribim. her sorunu ki sorun bile değil gelip buraya yazıyorlar sonra da yok şöyle yok böyle.
tebrıkk edıyorumm bu durumu muhafaza edın bı kaç sabah daha tıtreye tıtreye gelsın anlar o kabahatınız ustunu ortmek olmus bekarlıgında oyle kanepelerde mı uyurdu bekar evınde kaldı mı hiç belki ordan kalma bı alışkanlıkzaten dün akşam baktım bu uyuklamaya başlıyo yive tv karşısında hiç seslenmedim ben yatmaya gidiyorum dedim tamam bende birazdan geliyorum dedi sonra sesini duydum baktım saat sabahın 5'i titreye titreye geliyo valla bundan sonra hiç umrumda değil
çok takıyoruzzz çok sıkıntı edıyoruzz ondan
sen benim kocamsın galiba