- 17 Haziran 2013
- 1.016
- 1.758
- 133
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Yav ben de deliriyorum. Ben de kapalıyım ama eşimin kardeşinin yaninda da kosa kosa yazma aramam yav normal ev hali açık açık takılırım yani(birazdan linç yicem hissediyorum )
Linç geliyor demiştim.Amacım sizi eleştirmek değil ama yanlış bence, kapanmak inanç gereği mahremlere karşı kendini muhafaza etmekse bu saç dahil hiç hiç zerre farklı bakış duygu beslemesen de eşinin kardeşi de mahrem ve aynı hassasiyet ona karşı da olmalı.
Mesela bazı yerlerde de normalde kadınlar kapalıdır ama tatil yerine gittiklerinde açılır sanki oradakiler Erkek değilmiş gibi
Dediğim Gibi sadece inanca bakacak olursak kardeş, baba vs dışında herkes mahrem, tabiki kardeş eşleri ile konuşulur gülünür espri yapılır ama kıyafet konusunda kapalılar diğer erkeklere nasılsa onlara da öyle davranmalı
Hep hormonlardan bunlar
Başlangıçta yaptığın hareketleri yazmışsın kusura bakma da canım o adam da evliya değil kışkırtmışsın adeta ortada büyük bir mesele yok. Tamam hamile olabilirsin hassas olabilirsin birşeyi konuşmanın da bir uslubu var sen sakin konuşsaydın ondan ilgi beklediğini söyleseydin böyle yapmazdı.. Empati kur
Soğutursun kendinden.
Bence haklısınız. Bu yaptığınız onları yakıştırmak değil. Eltinizin yerinde annesi ya da kız kardeşi de olsa aynı tepkiyi verecektiniz çünkü sizin yakındığınız size olan ilgisizliği. En değerlisi, karısına kapıdan girdiğinde dediğiniz gibi size selam vermediyse ve konuşmadıysa konuşmaya çok kaptırmıştır. Siz de ekstra ilgi beklediğinizde acayip bozulmuşsunuz. Ben böyle şeylere çok dikkat ederim. Dalmışım... vs. Evine giriyorsun be adam, önce hatununun yüzüne bak, halini sor, sonra ne muhabbet ediyorsan et.
Eltinizin kasmadan açınması falan ayrı bir olay. Olmaz diye bir şey yok, neler okuyoruz. Günahını almıyoruz. Bunun adı temkinli olmaktır. Eşinizle aranızı düzeltin. Bir an onunla ilgisini göremeyince çok üzüldüğünüzü, dışlanmış hissettiğinizi, bu yüzden fevri davrandığınızı söyleyin. Ama o da ağzından çıkanlar için eşek gibi özür dilemeli, pişman olmalı.
Kayınvalideniz ile aranız iyiyse, güveniyorsanız eltinizin bu açık gezmesinden rahatsız olduğunuzu, kendisinin bu konuda yardımı olup olamayacağını sorun. O uyarırsa daha farklı olur. Eltiniz sanki senden önce ben varım güzelim havalarında gibi geldi bana ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum
Benim iletişimle ilgili hiç bi sıkıntım Yok bu nasıl ayrıca bunları düşünmek için hiç İnsan içime çıkmamak mı gerekiyor beli bı sınır vardır herşeyin bı yeri herkesin bı duruşu
Toplumda onca ınsanın içinde eşine x veya x ye değilde neden eşim ? Bunlar kesinlikle şu veya bu var demek değil bi kaç ornegı toparladıysa gözüme batmaya başladı ve ben kendimi durdurmadım bu beni rahatsiz etti ve sordum siz aranızda me var demedim ! Suçlamadım
Hormonla falan alakası yok yahu karakter. Bir de hamile olunca şımartılmak istemiş bence..
Hamile olunca herşey mübah gelir hemen hormonları suçlarız ya konu sahibeside acaba hormonlardanmı demiş kinaye yaptım bende :)Hormonla falan alakası yok yahu karakter. Bir de hamile olunca şımartılmak istemiş bence..
Lİnç olarak algılanamanızı,eleştirmiyorum ancak bence diye başlayarak önlerim diye düşünmüştüm, tabiki tercihiniz kasmamanız, esneklik yorumunuz sizi bağlar tabiLinç geliyor demiştim.
Yok bu tamamen benim bakış açımla alakalı,kuzenlerimin yanında da açığımdır çünkü kardeşlerimden farksız görürüm onlarda beni öyle görür,tatil beldelerinde kapalıyım orda sıkıntı yok. Yarı zamanlı kapalı açık mevzuum yok yani,yakın akraba ailemin yanında kasmıyorum gerek olduğunu da düşünmüyorum,teşekkürler.
Ama iste birilerinin tesetturunu elestiremeyiz,kime ne nasil kapanirsa kimin yaninda kapanirsa kapansin veya acilsin. Ucuncu sahislarin soz hakki yok bu durumlarda. İnanca saygisizlikBen de kapalıyım.
Kaynımı da abim gibi çok severim,konuşurum,güleriz,çok eğleniriz.
Ama öz kardeşim olmadığı için tesettürüme dikkat ederim bütün bunların yanı sıra.
Anlatılmak istenen bu sanırım.
Kardeş gibi görelim sevelim sayalım ama öz mahrem olmadığından kıyafete dikkat ederek.
Karakter meselesi derken ? Daha yazmadığım bi çok şey aklıma gelen bunlar gene söylüyorum yakıştırma yapmıyorum ben ve ona hal hareklerini kıyasladım kendimi dışlanmış hıssettım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?