- 19 Kasım 2013
- 18.665
- 33.653
- 798
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
7 yıldır sevgiliyiz bir senede düğün nişan evlilik 8 senedir tanıyorum . Ve bu nedenle başkası olsa konuşması garıp gelmezken eşim konuşmaz garip geliyor
Aralarında oku yas eşim 2yaş büyük kız asosyal ve sessiz biri biley anlatırken eşime bakarak anlatması rahatsız edıyorum ko bu seneler önce sevgiliykende aynıydı üstelik biz kapalıyız ve nedeni anlamı var bunun o benım kardeşim demekle olmuyor değil o senin sadece eşinin kardeşi mahrem sonuçta bana sürekli x şöyle sever x 1şekerli içer 8 sene beraber yaşamışlar kv felan bundan kaynaklını yoksa ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum bildiğim tek şey Beni rahatsiz eden bişeyler olduğu
Bence kk herşeyi asiri abartıyor. Konu sahibinin konusunu yanlı açtığını düşünüyorum. Yani anladığı şekilde açmış konuyu aslında olanı değil. Benim babam yengemle konuşur güler bazen öyle dalar ki sohbete, bizim dediğimizi bile duymaz. Bizi sevmediğinden mi yoo,değer mi vermiyor tabiki veriyor. Bu şekilde sapkınca düşünmek bana tiksinc geliyor. Elti kısa kol giyiyor sohbet ederek gülüşerek geliyorlar ve kapıyı açan kadın ac kapıyı sohbet ettiniz diyor ben kocamı evden kovar ruh hastası git bu evden derim. Eşinin hakaretlerini yanlış buldum sadece yükselmesi çok normal cunku bu düşünce sapkınlık.haklısınız kardeş gibi görmek lazım da benim leadsoldiers'ten edindiğim izlenim bu rahatlık karşısında çok da haksız olmadığı gibi... insan içeri girerken bi selam verir dimi, kaynına gelince öpüşmeler sarılmalar eltiye gelince suratına bakmadan kaynıyla muhabbete devam...
Ben de kapalıyım.Hemen de aciklik kapalilik mevzulari
Kapalilar kayinlari ile sohbet edemez mi? Kardes olarak goremez mi? Boyle konularda gercekten sakin kalmakta zorlaniyorum ben.
Yav ben de deliriyorum. Ben de kapalıyım ama eşimin kardeşinin yaninda da kosa kosa yazma aramam yav normal ev hali açık açık takılırım yaniHemen de aciklik kapalilik mevzulari
Kapalilar kayinlari ile sohbet edemez mi? Kardes olarak goremez mi? Boyle konularda gercekten sakin kalmakta zorlaniyorum ben.
Eltinin asosyal, cekingen olmasi sifir iletisim anlamina gelmiyor. Asosyal diye 8 sene ayni evde yasadigi kisiye cekingen mi olcak? Esinin yaninda basini acmasi yanlis ama asil yanlislik birlikte yasamis olmalari. 8 sene ayni evde aksama kadar örtülü mü iş yapip dolancakti? O zamanlar actigi icin ayni sekilde rahat davraniyordur. Insanlarin yuzune bakarakk konusmak gayet dogal birsey ve olmasi gereken birsey. Konusurken iletisim kurdugun insana bakarsin. Omrunde hic mi insan icine cikmadin. Gormedin? Kendin esinle muhabbet edemiyorsun diye eltin mi bunun suclusu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?