Eşim bana hakaret etti

Ay tamam kıskançsınız da bu kadarı da fazla değil mi?
Eltinizden de kıskanmayın yani o kadar da uzun boylu değil. Birde iliştirmişsiniz araya eltim rahat davranır,eltim başı açık dolaşır diye ki emin olun eltinize gelene kadar ne açık kadınlar görüyor sokakta eşiniz.
Yapmayın Allah aşkına.
Bu kadar güvenmiyorsanız kocam diye tutmayın adamı yanınızda.

7 yıldır sevgiliyiz bir senede düğün nişan evlilik 8 senedir tanıyorum . Ve bu nedenle başkası olsa konuşması garıp gelmezken eşim konuşmaz garip geliyor

7 senelik sevgililikten sonra evlenmişsiniz. ama bana soğuk diyorsunuz. sizce de bi gariplik yok mu?

tam anlayamadım, 8 sene eltin, kv ve eşin beraber mi yaşamış?

o zaman bir de şunu deneyin, sanki bunlar tamamen sizin kafanızdaki normal şeylermiş gibi tepkisiz kalın, samimi bi şekilde gözlemleyin bakalım... böyle uzun bir gözlemde daha sağlıklı anlayabilir daha güzel ve mantıklı çözümler üretebilirsiniz... 2 snde kimin ne olduğu anlaşılmaz

Eşinize böyle bişeyin imasını dahi etmemeliydiniz,çok çirkin.

Çok çirkin ama mümkün.
Konunuz için demiyorum, burdan kesin hüküm çıkmaz,şüpheniz yersiz.
Ama böyle şeyler oluyor.
Şeytan rahat durur mu.
Bu çirkinliklerin önünü kesmenin yolu da biraz mesafe.
Kaynımızı,yengemizi sevmemiz,muhabbet etmemiz pekala pek güzel.
Ama abartmamak lazım.
Elti kişisi kapalı imiş.
Kaynının yanında açılamaz mesela,kimse mi öğretmedi bunu.Kardeş diye bişey yok,direkt yanlış.
Ama bunu kendi bilmeli.

Siz o kapıda olanları abartmışsınız.
Hormonlardan olabilir.
Bir an boş yere alevlenmişsiniz.
Süregelen bir muhabbet varken adam size o an selam vermemiş olabilir, biraz rahatlayın bana kalırsa.

Ve eşiniz çok hödük tepkiler vermiş.

Ben eşimden bugüne kadar hiç hakaret,bana ya da başkasına küfür duymadım mesela.
Ama eltimle böyle bi ima etsem adam eminim çılgına döner duymadıklarımı duyururdu.
Bu iğrenç bir iftira ona göre.O açıdan bakın.
Sinirlenmesi normal.
Keşke o lafları etmeseydi.
Ama ikinizin de öğrenmesi gerekenler var demekki.

Bence kk herşeyi asiri abartıyor. Konu sahibinin konusunu yanlı açtığını düşünüyorum. Yani anladığı şekilde açmış konuyu aslında olanı değil. Benim babam yengemle konuşur güler bazen öyle dalar ki sohbete, bizim dediğimizi bile duymaz. Bizi sevmediğinden mi yoo,değer mi vermiyor tabiki veriyor. Bu şekilde sapkınca düşünmek bana tiksinc geliyor. Elti kısa kol giyiyor sohbet ederek gülüşerek geliyorlar ve kapıyı açan kadın ac kapıyı sohbet ettiniz diyor ben kocamı evden kovar ruh hastası git bu evden derim. Eşinin hakaretlerini yanlış buldum sadece yükselmesi çok normal cunku bu düşünce sapkınlık.

Canim bence cok yanlis yapiyorsun sen. 8 senedir birbirlerini taniyorlarsa belli bir samimiyet ve aile bagi olusmustur artik. Bu samimiyet de ondandir. Yoksa aralarinda birsey olacak olsa bu 8 sene icinde mutlaka olurdu degil mi? Durup durup 8 sene sonra birden bire birbirlerine bakislari degismez.

Hemen de aciklik kapalilik mevzulari
Kapalilar kayinlari ile sohbet edemez mi? Kardes olarak goremez mi? Boyle konularda gercekten sakin kalmakta zorlaniyorum ben.
Ben de kapalıyım.
Kaynımı da abim gibi çok severim,konuşurum,güleriz,çok eğleniriz.
Ama öz kardeşim olmadığı için tesettürüme dikkat ederim bütün bunların yanı sıra.

Anlatılmak istenen bu sanırım.
Kardeş gibi görelim sevelim sayalım ama öz mahrem olmadığından kıyafete dikkat ederek.

İşiniz gücünüz yoksa o yüzden eşinize ve eltinize sarmışsınız. Çok yazık valla,üzüldüm halinize.

Eltinin asosyal, cekingen olmasi sifir iletisim anlamina gelmiyor. Asosyal diye 8 sene ayni evde yasadigi kisiye cekingen mi olcak? Esinin yaninda basini acmasi yanlis ama asil yanlislik birlikte yasamis olmalari. 8 sene ayni evde aksama kadar örtülü mü iş yapip dolancakti? O zamanlar actigi icin ayni sekilde rahat davraniyordur. Insanlarin yuzune bakarakk konusmak gayet dogal birsey ve olmasi gereken birsey. Konusurken iletisim kurdugun insana bakarsin. Omrunde hic mi insan icine cikmadin. Gormedin? Kendin esinle muhabbet edemiyorsun diye eltin mi bunun suclusu?

Hemen de aciklik kapalilik mevzulari
Kapalilar kayinlari ile sohbet edemez mi? Kardes olarak goremez mi? Boyle konularda gercekten sakin kalmakta zorlaniyorum ben.
Yav ben de deliriyorum. Ben de kapalıyım ama eşimin kardeşinin yaninda da kosa kosa yazma aramam yav normal ev hali açık açık takılırım yani (birazdan linç yicem hissediyorum)

Bence haklısınız. Bu yaptığınız onları yakıştırmak değil. Eltinizin yerinde annesi ya da kız kardeşi de olsa aynı tepkiyi verecektiniz çünkü sizin yakındığınız size olan ilgisizliği. En değerlisi, karısına kapıdan girdiğinde dediğiniz gibi size selam vermediyse ve konuşmadıysa konuşmaya çok kaptırmıştır. Siz de ekstra ilgi beklediğinizde acayip bozulmuşsunuz. Ben böyle şeylere çok dikkat ederim. Dalmışım... vs. Evine giriyorsun be adam, önce hatununun yüzüne bak, halini sor, sonra ne muhabbet ediyorsan et.

Eltinizin kasmadan açınması falan ayrı bir olay. Olmaz diye bir şey yok, neler okuyoruz. Günahını almıyoruz. Bunun adı temkinli olmaktır. Eşinizle aranızı düzeltin. Bir an onunla ilgisini göremeyince çok üzüldüğünüzü, dışlanmış hissettiğinizi, bu yüzden fevri davrandığınızı söyleyin. Ama o da ağzından çıkanlar için eşek gibi özür dilemeli, pişman olmalı.

Kayınvalideniz ile aranız iyiyse, güveniyorsanız eltinizin bu açık gezmesinden rahatsız olduğunuzu, kendisinin bu konuda yardımı olup olamayacağını sorun. O uyarırsa daha farklı olur. Eltiniz sanki senden önce ben varım güzelim havalarında gibi geldi bana ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum

Ne kadar çirkin bir şey abisinin eşiyle ilgili eşinize imanız.. eltinizden haz etmeyebilirsiniz, ona güvenmeyebilirsiniz ama eşinize nasıl böyle saçma imalarda bulunduğunuzu anlamak mümkün değil. Kıskançlığın da bir dozu olmalı.. küfür etmesi elbette yanlış ama adamın damarına basmışsınız...

Ben de ablamin esini yani enistemi sever saygi duyarim esimden once de o vardi 19 yildir taniyoruz abim gibi onun hic kardesi yok bizi de sever kollarda.esim varken de yokken de ayni muhabbetim devam eder esim sizin yaptiginizi yapsa ben de kendimi savunmaya kalksam kendimden utanirdim o durumda o an esime agzima geleni de sayardim ne diyosun lan sen diye.

Gereksiz mukayese olmuş sizinki.Senin akıl vermek için 2 gün annene gitmen daha pahalıya mal olabilir.Çünkü erkekler böyle şeyleri ya fırsat bilir,ya da ciddiye almaz sizden soğuyabilir.2 gün sonra döneceksen hiç gitme bile yani.

Eşin dolmuş ama hakaret etmesi hoş olmamış.Her hareketi yanlış yere bağlamışsın sanırım.Hiç oralı olma,konuyu da uzatma bence .

Başlangıçta yaptığın hareketleri yazmışsın kusura bakma da canım o adam da evliya değil kışkırtmışsın adeta ortada büyük bir mesele yok. Tamam hamile olabilirsin hassas olabilirsin birşeyi konuşmanın da bir uslubu var sen sakin konuşsaydın ondan ilgi beklediğini söyleseydin böyle yapmazdı.. Empati kur

Soğutursun kendinden.

Benim iletişimle ilgili hiç bi sıkıntım Yok bu nasıl ayrıca bunları düşünmek için hiç İnsan içime çıkmamak mı gerekiyor beli bı sınır vardır herşeyin bı yeri herkesin bı duruşu
Toplumda onca ınsanın içinde eşine x veya x ye değilde neden eşim ? Bunlar kesinlikle şu veya bu var demek değil bi kaç ornegı toparladıysa gözüme batmaya başladı ve ben kendimi durdurmadım bu beni rahatsiz etti ve sordum siz aranızda me var demedim ! Suçlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…