Eşim Araba Almama İzin Vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir eve iki araba almayın. Eşinizin arabasını alın kullanın. İşe yürüyerek gidip gelsin. Size de yazık değil mi? Onun işi o kadar yakınken siz niye çile çekeceksiniz?

Valla 5 dakika yürüyüş mesafesindeki iş yerine yürümekten imtina edip beni otobüslerde,elimde eşyalar ,yanımda çocuğumla sürükleyecek adama acımaz alırdım araba.
Kusura bakmasın yani.
Siz iki vesait değiştirip gidip geleceksiniz işe,beyefendi 5 dakika yürümeyecek. Ayrıca tabi tabi uçak alırım diye pişkin pişkin dalga geçecek birde utanmadan. Oldu.
Kendinizi ezdirmeyin. Alamayız diyorsa versin arabasını size de bir zahmet yürüsün.

Tabi ki de alin.. sonucta araba ortak ama kendininmis gbi davraniyor. Almak icin israr edin. Hatta yinede yok derse arabayi satmayi teklif edin yapamaycaktir.

Tam 15 sayfayı tek tek okudum ve hic bu kadar kızdığım bir konu olmadı ki sinirden kudurdum ne yazsam onu düşünüyorum

Yazık çok yazık....kimseniz yok mu sahip çıkanınız ananız babanız kardeşiniz hic mi görmediler bunları koca kadın okumuş binbir zahmetle emekle öğretmen olmuş bir çulsuz gelmiş herşeyine konmuş bir de utanmadan dalga geçer olmuş.

Iki çocuğunuz var kendini düşünmüyorsun anladım da o iki çocuğa bunu yapmayın

Bu adam sizi resmen bankamatik olarak görüyor
Araba almama izin vermiyor deyince kaza yapmış gerçekten seven evhamlanan bir eş sandim da bu resmen öküz(yerine ne kullanırım da ban yemek istemiyorum)

Birikim yaptın verdin bankaya koydun verdin gün parana kadar verdin de neden bankaya koydun yokmu kardeşin annen ver onda kalsın yada onların üstüne yatır utanmaz arlanmaz erkek nusvettesi vallahi çok kızdım ve çok sinirlendim

Sizi tutan ne sevgi mı aşk mı batsin aşkı yere

sinirlerim bozuldu bu konuyu daha fazla okuyamayacağım

nasıl bu kadar ezdirebiliyorsunuz kendinizi? nasıl nasıl nasıl

Aynen ya, yazmiyim diyorum dayanamıyorum, yazdıkça yazıyo o da ezikliğini, gidip ikisini de tokatlayasim geldi, biri adam olsun digeri de kendine gelsin diye!

Yeni bir araba almaniza gerek yok.
Eldeki araba sizin hakkiniz!!!!
5 dk yola o yurusun.

Mutlaka arabaya el koy.!!
Cok bencil bir kocan var yaziklar olsum

Eklemeden geçemiyorum 6 yıllık evliyim çocuğumuz yok çalışmıyorum evdeyim küçük biryerde yaşıyorum 2 yıl önce ehliyet aldım geçen yıl ikinci el olan arabamızı sattık sıfır aldık bu geniş kasa olduğu için kullanamıyorum bir kaç yerden gelecek para var otomatik küçük bir araba almak istiyorum ki bunu söyleyen eşimdi üstelik bizim bir iş birde binek arabamız var 3. Arabayı almayı düşünüyoruz lütfen kendinize yapmayın bunu kadınlarımız ezdirmesin kendini sindirilmeye musade etmesin

Valla ben arabami bekarken aldim evlendik esim o arabaya biniyo hala.. bende ona binemezsin diyim ozman. Kimseye eyvallahim olmaz bu konuda. Allahim kimseye muhtac etmesin. İşınjz var mesleginiz var ezdirmeyin kendinizi bukadar

Aynen ya, yazmiyim diyorum dayanamıyorum, yazdıkça yazıyo o da ezikliğini, gidip ikisini de tokatlayasim geldi, biri adam olsun digeri de kendine gelsin diye!

iki taraftan da düşünüyorum, kadın olarak çok pis gururluyumdur asla bu muameleyi kendime yaptırmam zor dizginlediğim bir ataerki nefretim var bir de düşünüyorum erkek olsam zaten bir kadına böyle davranamam hadi davrandım diyelim saygı-sevgi duyamam ki kendini bu duruma düşüren kadına!

ohhaaaaa diyorum baska da birşey yazmıyorum. Yazacak baska birşey kalmadı cunku.

Madem bir eviniz bir de orta sınıf bir arabanız var size de bir araba alınması sizi ekonomik olarak çok madur etmez.Benim eşim de araba konusunda çok kıldır.Titiz kelimesi yetmeyeceği için kıldır diyorum.Yagmur yağdığında elinden gelse eve çıkaracak arabayı.Disarda çocuklar oynadığında balkona koşuyor,arabanın yerini değiştiriyor.Alisveris merkezinin bomboş otoparkında iki tur attığımız oluyor öyle yani.Benim için de arabamizi alıp kullanmam ciddi sıkıntı.Cunku ne kendi huzur bulur ne bana huzur verir.Ama paşa paşa şoförlüğümuzu yapar.Benim okulum ile evim arasi 7 bina var oraya bile arabayla birakir.Cocugumuzun kursundan benim komşu gezmeme kadar götürür,getirir.Bunlar lafı bile olacak şeyler değil bence.Siz ortak sorunları kendi başınıza coze coze alismissiniz eşinizin yaptıkları size bile normal gelmeye başlamış .

İnsanın kendi kendine yaptığı kötülüğü cihan toplanıp gelse yapamaz..ben eşinizden çok size kızdım..nasıl bu kadar çanak tuttunuz ki bu adama..yazık..anneniz babanız ne çok üzülüyodur halinize..
Başka biri gibi açın okuyun konunuzu..dışardan bir gözle..Kendinize ne yaptığınızı,bundan sonra yapmanız gerektiğini daha iyi idrak edersiniz

Valla aynı durumda görümcem vardı sizle söyleye söyleye arabayı elinden aldı çokta rahat etti bence ya kursa gidip iyice arabayı öğrenin yada kendinize yeni bir araba alıp eşinizi karıştırmayın

Yeni araba yerine eşinizin altındaki arabayı çekip alın. 5 dakika mesafeyi de yürüsün bir zahmet.
Oh ne çok şükür güzel bir yorum gördüm bende katılıyorum araba almak yerine eşinizle yer değiştirn o otobüsle gitsin siz arabayla gidin

Sanırım 12 gram altındı
Onu bile aldı
Sınav görevi ücreti,
Banka promosyonu,
Ek ders,
Eğitim ödeneği
Gün parama varıncaya kadar sanki ben harcamayı bilmiyormuşum gibi elimden aldı
E vermeseydiniz. Bu ne acizlik afedersiniz adam sizi kullanmış sömürmüş sindirmiş, bu ne ya?

Teyzemin kızı uyardı beni
Bir şekilde kuzenlerimin artık beni arabayla görmek istediklerini söyledim
Onlar fesatlık yapmasın, huzurumuz kaçsın diye yapıyorlar dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…