Eşim Araba Almama İzin Vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de herkes böyle idare ediyor sanıyordum ne bileyim?
Kinseye de soramıyorum özel durumlar
O ay ne kadar harcama giderim varsa alıyorum, biraz da harçlık
Gerisi tamamen eşimin

oooo elinde para olmasına katlanamıyor bence bu adam seni baskı altında tutmaya çalışıyor çok ezik ayrıca! arkadaşım git bir avukattan danışmanlık al, başka biri yerine hesap aç oraya at paranı gizli hesabın olsun paranı da ona gönderme bir daha! Restini çek kabul etmezse kapı orada dersin

Ya ben atanamayan bir insanim 5 yildir iş bulamiyorum ...evlenmedim atanayim kimseye muhtac olmayim diye ..cevremde bana aciyorlar ... sizinle halimi kiyasladim size daha cok acidim ...atamam olup kazandigim parayi yiyemeyeceksem ne anlami var ki ? Cidden insan kac yil dayanir ..kinamiyorum asiri sinirlendim... okuyalim kendi ayaklarimiz ustunde duralim diyrouz ama bir bakiyorsun kocanin bankamatigi olmussun ...

Evde çalış, dışarda çalış, evde beyimiz suyunu bile almasın, ayak tırnağını bile size kestirsin
Ev işlerinin ucundan tutacağına, ortada duran kovaya laf söylesin
Neden yani babamın oğlu mu diyesin geliyor, neden bu kadar vericilik
Geçmiş hakkı mı var üzerimde
Ailem yeri geldi evdeki bekar kız kardeşime şampuan alamadı bana para yollasınlar diye
Ben de bu adama afiyetle yediriyorum hakkımı

Esini ikna etmek zorunda degilsin calisiyorsun ona alinan alinmis birazda kendini dusun kullanirsin ben kullaniyorum cevremdeki bi cok bayan kullaniyor sen ne eksigin var esinin ozguvenini kirmasina da izin verme komsum olan bi ogretmen abla emekli olduktan sonra killanmaya basladi

Okuyan yeğenleri var, benden gizli onlara para gönderdiğini öğrendim
Gönderir göndermeli de ben de öğrenci oldum
Ama bir sorar insan ben yok mu diyeceğim ki?
Ben de kuzenimin bebeğine küçük altın takayım dedim gece gece bir sürü şey zırvalayıp beni odadan kaçmak zorunda bıraktı

Maalesef ...daha da yedirmeyin

Diyorum arkadaşım kendine araba aldı
Bekliyorum ki sana da alırız desin
Ooo yakışıırr, güle güle kullansın , iyi yapmış diyor
Sonra da İnşâllah ilerleyen yıllarda durumumuz düzelince sana küçük bir otomatik vites alırız diyor

Lutfen kendinizi bu sekilde ezdirmeyin hayir esiniz yegenlerine para yollamak zorunda degil herkes bakabilcegi kadar cocuk yapicak... tip okuyup bi taraftan calisan arkadaslarim vardi... sizin esiniz hırbonun teki sizi sömuruyor benim esimde ayniydi 3aydan uzun suredir ayri yaziyoruz davamiz suruyor

Abim var ayni ...birsey istemesinler diye bagirri cagirir sindirmek icin ... kardesiniz bile acimiyor kocaniz hic acımaz ...hayatta tek birsey biliyorum hakkinizi savunun yoksa kimse sizin icin hakkinizi savunmaz ...

Çok tatlısınız yaa, hırboyu hece hece okuduktan sonra jeton düştü ve güldüm

O halde bu konuda böyle bir karara varmışken sanırım babam ve erkek kardeşimden yardım almalıyım artık

Yıllardır çalışıyorsunuz ve ekonomik özgürlüğümüz yok bu n kadar içler acısı bir durum o zaman neden çalışıyorsunuz ki. Bence alacağınızı söyleyin ve yardımcı olması gerektiğini söyleyin böyle mutlu olacağınızı bilsin ayrıca uçak alayım falan ne alaka siz çalışıyorsunuz onun çalıştığı parayla özel bir şey istemiyorsunuz kendi paranızla bir şey istiyorsunuz çok acımasızca eşinizle konuşun ikna etmek değil bu tavrınızı koyun derim

Valla okuduklarıma şaştım kaldım . Eşiniz çok bencil ve size değer vermeyen biri malesef. Ilk işiniz direksiyon dersi almak olsun. En fazla on saate halledersiniz. Ikinci işiniz eve her hafta temizlik için bayan almak olmalı. Evde dışarda çalıştığınız yeter. Bunun dışında anneniz adına bir ortak hesap acın eşiniz bunu bilemez . Her ay atabildiginiz kadar para atın oraya. Tabi ki eşinize de para vermeyi kesin. Kredi çekip araba alabilirsiniz. Lütfen öyle ikinci el falan almayın. Çekin sifir otamatik bir araba görsün gününü

Arabayi alana kadar da sürmeyi iyice öğrenince esinizden once evden cikin ve arabayi kaçırın. Allah yardımcınız olsun

Kimseyi ikna etmenize gerek yok hanımefendi direk araba galerisine gitmeniz yeterli. Ben ehliyet Aldığınız göre yavaş yavaş pratikte öğrenmebileceğinizi düşünüyorum. Öğrenirsiniz biz araba kullananlardan bir farkınız yok

Ohooo arabaya gelene kadar, hem psikolojik hem fiziksel şiddet var.
Kendisi ne iş yapıyor bu odunun?

Manuel vites ve ben çom deneyimsizim.Vaktinde öğretiyordu sözde.Ben çukura girince bir tokat patlattı ve o gün bugündür arabanın direksiyonuna dokunmak gelmiyor içimden
tokat mı burda kolay kolay kimseye yazmam ama eğer kendinize azıcık saygınız varsa derhal boşayın bu kocayı .sinek kadar olsun başımda dursun diyenlerden değilseniz tabii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…