Yaa çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederimYa ben anlayamadım ki. Sizin çevrenizde hiç kimse yok mu size akıl veren. Şimdiye kadar eşinize bu kadar taviz vermeniz hata. Anneniz falan demiyor mu yapma kızım, Sen arabayı al kızım, birikim yap demiyor mu?
Diyelimki altın hesabı açtınız yatırdınız sizin adınıza olan hesaptan nasıl para alabiliyor. İstedi mi sizden vermiyorum. Bu kadar net. Kavga çıkardımı hemen baskın basanındır deyip. Çıkaracaksınız yaygarayı " karısını çalıştırıp parasını alıp bir liraya muhtaç eden, evde dizi izleyip yatarken karısını gecenin bi körü in bin yapıp perişan eden, bu nasıl bir adam karısının bankadaki 3-5 kuruluna göz diken" diye başlayacaksınız.
Neyse. Bugün bi milat olsun. Bundan sonraki ilk ay paranızı vermeyin. Eğer para için sizinle kavga ederse 17 senedir yediğine say deyin. Araba almasanız bile şöyle yapın. Bi yere gideceksiniz bırakmıyor mu çağırın taksi gidin gelin. Araba alamazsın diye olay mı çıkartıyo maaşınızla gidin kendinize kıyafet alın yiyin için gezin.
Bir keresinde vermeyeceğim dedim, o zaman herşey Alman usulü olacak dedş.Tüm masraflar yarı yarıya karşılanacak.Ev arkadaşı gibi yani hayat arkadaşı gibi değilE vermeseydiniz. Bu ne acizlik afedersiniz adam sizi kullanmış sömürmüş sindirmiş, bu ne ya?
Tokat bugüne kadar yaşadığım en ufak şiddet. Darp raporu aldım zamanında 5 gün çalışamaz raporu verdi doktorÖnceki sayfayı şimdi gördüm. Bide tokat mı yedin ?????? Boşan. Arabayı falan boşver boşan.
ciddi olamazsınız aynı rahmetli babam.yanlış anlamayın ölmedi adam ama aynı sizin kocanız gibi olduğundan öğretmen olan annem onu tez zaman da boşadı .8 yaşımdan beride sadece 2 gun gördüm adamı nafaka vermemek için ya da harçlık vermemek için görünmüyordu sanırım.tenezzul etmedim 5 kuruşuna baba eksıklığı hiççç ama hiç hissetmedim .size ve çocuklarınıza da aynını şiddetle tavsiye ederimBir keresinde vermeyeceğim dedim, o zaman herşey Alman usulü olacak dedş.Tüm masraflar yarı yarıya karşılanacak.Ev arkadaşı gibi yani hayat arkadaşı gibi değil
Bunu defalarca söyledim ama kabul etmiyorOnun bindiği araba aynı zamanda sizin de arabanız, farkında mısınız bunun? Arabasını sattırıp yarısına daha düşük model araba aldırın. Yarısıyla da siz alın araba.
Eşim kendisine adıyla bile hitap ettiğimde bana diline sağlık diyen biri.Adını söylemek ona saygısızlıkmış.Her ortamda kavga anında bile aşkım canım cicim demeliyim ona göreArkadaşın zaman zaman yorumlarını görürüm dik duruşlu biri diye düşündürürdü hiç belli olmuyor işte
Mesele çalışıp çalışmama değil aslında bunu anladım
Mesele kişinin ve karşıdakinin karakterleri
Maddi olanağına göre davranırsın yeterki arada bir uyum ve anlayış olsun
Doktora yapan bir akademisyenNe iş yapıyor bu adam?
Hay Allah razı olsun sizden durumumun özetiVallahi billahi sizi büyüten okutan eline ekmeğinizi veren ana babanın emeğine yazık günah bu ne yaa
Git ailenle yaşa paşalar gibi
Çekilcek adam değil
Ev işine yardım etmez araba aldırmaz paranı elinden alır döver arabası varken minibüste süründürür çocukla acımaz
Küser darılır konuşmaz
Böyle koca olur mu Allah aşkına
Offf akademisyen erkeklerin bircogu beyni kapatmış gercekten bende bir akademisyen olarak rahatlikla söyleyebilirim...Doktora yapan bir akademisyen
Allah sende de razı olsun da yaşadığın normal değil , böyle aile O lun mazHay Allah razı olsun sizden durumumun özeti
aynen babam da dediAllah sende de razı olsun da yaşadığın normal değil , böyle aile O lun maz
Bunun senin çalışıp çalışmaman eve para getirip getirmemenle de ilgisi yok
Bu adam sana kendini değersiz hissettiriyor
Sana sen birşeye layık değilsin demek istiyor
Kimseye kolay kolay boşan demem ama git paranı anacığınla babacığınla ye
Elin ( el olmuş o sana artık eş değil) kahrını çekme
Çok teşekkür ederim.Kesinlikle öylesağlıklıyken para kazanırken adama yaranamamışsınız dilerim bir hastalığa kazaya uğramazsınız bu adam direkt kapının önüne koyar sizi artık işe yaramıyor diye.
Özel bir direksiyon hocası tutun .3 günde vızır vızır ögrenirsiniz .Kendinizi kasmıssınız bosuna .Hay Allah razı olsun sizden durumumun özeti
Hadi hepsini yapıyor nazlandı ilgi istedi vs diyelim ama sen bende yoruldum dediğinde haklısın aşkım sende yoruluyorsun gel yanıma uzan bırak işi gücü sonra birlikte yaparız demesi gerekirKonumu okuyorum halen içimde bir huzursuzluk var
Acaba eşime haksızlık ediyor muyum?
İyi yönlerini silip atıyor muyum acaba?
Evet her insan gibi onun da iyi yönleri mevcut ama sanırım kötü yönler ağırlıklı
Mesela eve gelir gelmez başlar şikayete
Böyle yoruldum, şöyle mahvoldum
Kahvaltı bile yapmadım bu saate kadar
Benim derdim bana yetiyor
Belim ağrıyor
Başım çatlıyor
Kalbim patlıyor
Çabuk tansiyon aletini getirin
Biriniz masaja başlasın
Vs vs
Bunlara karşılık ben eğer ben de yoruldum dersem öyle bir bakıyor ki, söylediğime pişman oluyorum
Hep şikayet hep hasta yorgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?