Eşim Araba Almama İzin Vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
E vermeseydiniz. Bu ne acizlik afedersiniz adam sizi kullanmış sömürmüş sindirmiş, bu ne ya?
Bir keresinde vermeyeceğim dedim, o zaman herşey Alman usulü olacak dedş.Tüm masraflar yarı yarıya karşılanacak.Ev arkadaşı gibi yani hayat arkadaşı gibi değil

Boşanmayı çocuklarim icin istemiyorum diyorsunuz ama oyle bir baba ki dedeye babanneye hürmeti yok, sizi zaten hic düşünmüyor.Büyük konusmak gibi olmasin ama cocuklarim boyle bir babayla buyuyecekse hic buyumesin daha iyi yani. Bence siz su ozguveninizi bir kazanip kocayi bosarsaniz siz de cocuklariniz da çağ atlarsiniz, durumunuzun farkinda bile degilsiniz zira

Bir keresinde vermeyeceğim dedim, o zaman herşey Alman usulü olacak dedş.Tüm masraflar yarı yarıya karşılanacak.Ev arkadaşı gibi yani hayat arkadaşı gibi değil
ciddi olamazsınız aynı rahmetli babam.yanlış anlamayın ölmedi adam ama aynı sizin kocanız gibi olduğundan öğretmen olan annem onu tez zaman da boşadı .8 yaşımdan beride sadece 2 gun gördüm adamı nafaka vermemek için ya da harçlık vermemek için görünmüyordu sanırım.tenezzul etmedim 5 kuruşuna baba eksıklığı hiççç ama hiç hissetmedim .size ve çocuklarınıza da aynını şiddetle tavsiye ederim

Eşim kendisine adıyla bile hitap ettiğimde bana diline sağlık diyen biri.Adını söylemek ona saygısızlıkmış.Her ortamda kavga anında bile aşkım canım cicim demeliyim ona göre
Ona karşı dik duruş bir anlam ifade etmiyor maalesef

Son düzenleme:
Ne garip kafalar var. Ben Hollanda'dayim. Buraya sonradan gelen o kadar cok kadin taniyorum ki. Temizlige gittiler, o parayla ehliyetlerini aldilar, altlarina arabalarini da cektiler. Cogu Türkiye'ye izine giderken arabayi kullaniyor kocalari arkada uyurken. Yolun yarisini kocalari suruyorsa yarisini onlar suruyor.

Mentalite farki hat safhada. Siz bir de ogretmensiniz. Bilemedim dogrusu daha disli olmaniz gerekmez miydi? Size tokat atiyor arabada ama gikiniz cikmamis galiba.

Vallahi billahi sizi büyüten okutan eline ekmeğinizi veren ana babanın emeğine yazık günah bu ne yaa
Git ailenle yaşa paşalar gibi
Çekilcek adam değil
Ev işine yardım etmez araba aldırmaz paranı elinden alır döver arabası varken minibüste süründürür çocukla acımaz
Küser darılır konuşmaz
Böyle koca olur mu Allah aşkına

Hay Allah razı olsun sizden durumumun özeti

Allah sende de razı olsun da yaşadığın normal değil , böyle aile O lun maz
Bunun senin çalışıp çalışmaman eve para getirip getirmemenle de ilgisi yok

Bu adam sana kendini değersiz hissettiriyor
Sana sen birşeye layık değilsin demek istiyor

Kimseye kolay kolay boşan demem ama git paranı anacığınla babacığınla ye

Elin ( el olmuş o sana artık eş değil) kahrını çekme

Konumu okuyorum halen içimde bir huzursuzluk var
Acaba eşime haksızlık ediyor muyum?
İyi yönlerini silip atıyor muyum acaba?
Evet her insan gibi onun da iyi yönleri mevcut ama sanırım kötü yönler ağırlıklı
Mesela eve gelir gelmez başlar şikayete
Böyle yoruldum, şöyle mahvoldum
Kahvaltı bile yapmadım bu saate kadar
Benim derdim bana yetiyor
Belim ağrıyor
Başım çatlıyor
Kalbim patlıyor
Çabuk tansiyon aletini getirin
Biriniz masaja başlasın
Vs vs
Bunlara karşılık ben eğer ben de yoruldum dersem öyle bir bakıyor ki, söylediğime pişman oluyorum
Hep şikayet hep hasta yorgun

aynen babam da dedi
Sen buna bir ay para verme anında bırakır diye

Özel bir direksiyon hocası tutun .3 günde vızır vızır ögrenirsiniz .Kendinizi kasmıssınız bosuna .
Bir nine gördüm birinci viteste cama yapışmış tin tin sürüp gidiyordu .O kadar da mı yoksunuz .
Esinizin isine gelmis .Ama sorun sizde .Korkuyorsunuz .Araba kullanmak çok matah bisey degil .Gercekten degil.O kadar hatalı kullanan erkek şoför var ki .Yakın dörtlüleri ben bu işi yapacağım deyin .

Hadi hepsini yapıyor nazlandı ilgi istedi vs diyelim ama sen bende yoruldum dediğinde haklısın aşkım sende yoruluyorsun gel yanıma uzan bırak işi gücü sonra birlikte yaparız demesi gerekir
Ters ters bakacak ne var acaba sen insan değil misin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…