Eşim annesinin yaptığı saçma değil mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun gerçekten Allah annelerimize babalarımıza sağlık versin.. Vefat edenlerin mekanı cennet olsun çünkü insan özellikle hastayken anlıyor bunu.. Ana yüreği sizi merak edip koronaya rağmen geliyor, kayınvalideye takılmayın. Benim kayınvalidem uzakta hamilelikte gelmediler çocuk doğdu gelmediler.. Şuan 4 aylık oldu hala yok ve hamileyken de hep annem baktı bana yattım aylarca hamilelikte altım bile bağlandı şimdi de sağlık problemleriyle uğraşıyorum.. Sanırım çiftlerden birinin ailesi ilgilenince diğeri nasılsa ilgilenen var diye mi düşünüyor nedir ondan mı böyleler bilmiyorum eşinize bir şey diyerek üzmeyin, acil şifalar

Annenizi eve almayın lütfen. Sizin ağır ateşli geçirdiğiniz hastalık annenizde daha farklı şeylere yol açabilir. Ben sadece bunu söylemeye geldim. Kayınaileye beklenti konusunda haksızsınız, sizi ilgilendirmez. Bırakın oğlu düşünsün.

annemi tabiki de eve almıyorum lütfen bunda bi hemfikir olalım. Cahil ve bilinçsiz insanlar değiliz. kapıya yemek bırakıp gitti sadece o kadar.

Oğluda zaten benim gibi düşünüyor. Karantinamızda bitti işlerimize döndük şükür. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

pardon da siz iyimisiniz covitsiniz anneniz o eve nasıl girer siz nasıl sokuyorsunuz. sağlık çalışanıyım ben evde evladımı öperken bile acaba mı diyorum. kaynananız en doğrusunu yapıyor. kovit olan eve giriş yapılmaz. polis duysa anneniz de sizin evde karantinaya alınır.

Keşke yargılamadan önce bir doğru okuyup anlayabilsek.

Annem eve giriş yapmıyor. Annem kapıya yemek bırakıyor ve gidiyor. Sıfır temas. Hani kapı eşiği var ya kapı açılmadan önce oraya koyuyor ve gidiyor bizde o yemeği alıyoruz.

Ayrıca sormak istediğim konu bu değil farkındaysanız ? Hangi evlat annesini riske atar pardon da ?

Kaç kere yazmama rağmen hala inatla ve ısrarlar anlamayan kişiler var. Bu hastalığı benim ikinci geçirişim. Nasıl davranmam gerektiğini biliyorum. Lütfen doğru okuyup yorum yapın.

Annem eve girip bana yemek yapmıyor.
annem eve girip kanepede oturmuyor.
annem kapıya yemek bırakıp uzaklaşıp gidiyor. ben kapıdaki yemeği alıyorum.
hani kuryeler eve gelip yemek bırakıyor ya o şekilde.
Bende balkona çıkıyorum sonrasında balkondan el sallayıp ben iyiyim diyorum.

Alnıma mı yazayım artık napayım ?

öyle bir yazmışsınız ki kaynanam gelip oğlunu görmüyor insan bi kapıdan bakar falan direk o algı oturuyor insana

Teşekkür ederim. Amin inşallah. Sizede çok geçmiş olsun tez zamanda toparlanırsınız inşallah.

öyle bir yazmışsınız ki kaynanam gelip oğlunu görmüyor insan bi kapıdan bakar falan direk o algı oturuyor insana
Evet konuyu o şekilde açtım ama Görmek için eve gelmesine gerek yok Cam var balkon var.
konuyu ilk açtığımdan sonra defalarca anlattım eve giren çıkan yok diye ama hala anlamak isteyenler var.

Kaçıncı yazışım artık bilemiyorum.
Ki kaynanam havuz malzemesi için kapıya kadar geldi korkmayarak.
Hadi onu da geçtim asansörden indikten sonra benim evimi girişine kadar asansör ile arasında rahat 3 metre mesafe var.
Nolur yani artık şu konuyu bi pas geçelim. Asansörden bile nasılsın dese bizde maske olup 3 metre mesafe ile tamam. Ama havuz malzemesi almaya gelince kovid düşünmüyor.

amaan gelinin annesi gelip gidip yemeğini yapıyor, gelinde zaten iyi oğluma bakıyor, bende hayatıma devam edeyim diye düşünüyordur, tipik kv gibi geliyor bana. bırakın eşiniz düşünsün farketsin.

oğlunun ateşlendiğini, benimde halimin olmadığını, yemek yapacağız nasıl yapsak diye düşündüğümüzü defalarca dile getirdik. Bu cümlelerden birşeyler anlaması gerekirdi bence.

Bazısına net bir şekilde söylemek gerekiyor. Yapacak bir şey yok.

Ben yine de sizi haksız ve alıngan buldum. Hastane yemeği protein ve vitamin açısından yetersiz bulunup dışardan yemek ihtiyacı olabilir. Bu nedenle hastanede yatmıyorsunuz neticede diye söyledim. Covid olup evde karantinada olursam sadece hal hatır sorulmasını beklerim. Kapımın önüne kadar yemek bırakılsın ziyarete gelinsin diye bir beklentim olmaz. Kaldı ki omicron çok hızlı bulaşıyor. Kapıdaki merhaba dan bile bulaşabilir.

Yemek yapamayacak kadar halsiz ve hastaysanız ? Yemek kuryeleri kardan dolayı çalışmıyorsa ?
Ne yapılmasını tavsiye edersiniz ?
Hani aç karnına da ilaç alınmıyor malum.

Ama siz şimdi şunu da derseniz yemek yapamayacak kadar ağırsanız hastaneye yatsaydınız da dersiniz.
Beni haksız ve alıngan bulabilirsiniz ona sözüm yok ama Allah aşkına yemek yapamayacak kadar hastayken de yemek beklememi saçma bulmanızı anlamıyorum.

Ki tek alıngan bende değilmişim eşimde benimle aynı düşünüyor.

Sizinle nedense yemek konusunu asla aşamadık. Tuhaf.

Değil kayınvalideniz anneniz bile gelmemeli,kapıdan görmek/görüşmek doğru degil,ya bulaştırsanız annenize ne olacak?
62 yaşında diyorsunuz yazık değil mi?
Kayınvalideniz doğrusunu yapıyor,karantinanın amacı zaten kimseyle görüşmemek.

Lütfen okuyup anlayıp yorum yapın.

Lütfen okuyup anlayıp yorum yapın.
İşinize gelmeyince hemen klasik cevap,"okuyup anlayıp yorum yapın"emredersiniz !
Ne yazıyorsanız ona yorum yapıyoruz kusura bakmayın, tek tek tüm cevaplarınızı okuyamam oturup baştan asağıya. Konuda görmeye geliyor annem bizi diyen sizsiniz,biz mi uydurduk. Görmeye geliyor ne demek hanımefendi?
Konuya yorumum değişmedi anlayacağınız.
Kimse size burda duymak istediklerinizi söylemeyecek,sizin fikriniz de değişmiyor,niye konu acıyorsunuz o halde?

Birincisi duymak istediklerimi söyleyin diye konu açmadım. Egosit bir manyak değilim. Ne için konu açıp açmayacağımı da size soracak değilim. Burası sizin hırsınızı, kininizi dökeceğiniz veya konu sahibi sizin yorumunuzu beğenmeyince karşıya saldıracağınız bir yer değil. Lütfen saldırmayınız. Konuya ''sizin'' yorumunuzun değişip değişmemesi de beni pek ilgilendirmiyor açıkcası. Burada yorum yapan insanlardan almam gerekeni aldım ben zaten.

Kendinizle çelişmeyin. '' Ne yazıyorsanız ona yorum yapıyorum diyip devamında tüm cevaplarınızı okuyamam demişsiniz'' demek ki ne yazdığımdan çok ne açıkladığımdan çok saldırmak istediğinizi noktayı bulup saldırmaya başlıyorsunuz. Size zorla yorum yaptırılmıyor. Sadece benim cevaplarımı açıklamalarımı okuyamacaksanız zaten yorum yazmayın. Bu durumda sizin yorumunuz beni etkilemiyor çünkü.

Bir siz bilinçlisiniz herkes bilinçsiz maşallah. Rabbim göstermesin size böyle bir hastalık. Anlamayın benim durumumu dilerim ki.

Ha evet takmışsınız anneniz görmeye geliyor diye. Evet annem görmeye geliyor. Evet annem aşağıya iniyor ben balkona çıkıyorum beni görüyor yazmama rağmen vurmak istediğiniz yerden devam. Umrumda değilsiniz.

Size saldıran yok,sizin uslubunuza,emreder tarzda cümlenize layıkıyla cevap verdim. Konuyu okur geçerim,şimdi okumuş olsam yine konuyu okur ona yorum yaparım sizin tepki çekince geri vites yapıp yorumlarda konunun içeriğini değiştirmeniz beni ve diğer okuyan,yorum yazan arkadaşları ilgilendirmez ki. Düzeltme yapacaksanız konuya yapın,10 kişi okusa konuyu şu an,belki 9u annenizde gelmesin karantinadasınız diyecek yine.
Beddua eder gibi söylemişsiniz ama merak etmeyin 2 çocukla bende covid atlattım,eşimde ağır atlattı ama online market,yemek vs hallettim,kimseyi de kapıma getirtmedim,bana yemek yapsın,alisveris yapsın diye. Bu devirde mahalle bakkalı bile siparis getiriyor kapıya. Değil annemi,apartman görevlisini,hatta oturan diğer komşularimı da riske atmadım,yönetime bilgi verdim herkese haber verildi,apartman görevlisi çöp almak için bile kapımı çalmadı,covid olduğumu biliyordu kapıya bıraktım,tedbirli bir şekilde aldı,yüzyüze gelmedim.
Büfeden siparişte,marketten siparişte telefonda söyledim,covidiz parayı kapıya bırakacağım diye ,online markette de temassız teslimat seçtim. Kimseyle temas etmedim. Bana anlatmayın yani şuydu buydu diye. 2 defa covid atlatmıssınız ama o karantinaya niye girdiğinizi anlamamışsınız belli ki ne diyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…