- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.119
- 53
annemi tabiki de eve almıyorum lütfen bunda bi hemfikir olalım. Cahil ve bilinçsiz insanlar değiliz. kapıya yemek bırakıp gitti sadece o kadar.Annenizi eve almayın lütfen. Sizin ağır ateşli geçirdiğiniz hastalık annenizde daha farklı şeylere yol açabilir. Ben sadece bunu söylemeye geldim. Kayınaileye beklenti konusunda haksızsınız, sizi ilgilendirmez. Bırakın oğlu düşünsün.
pardon da siz iyimisiniz covitsiniz anneniz o eve nasıl girer siz nasıl sokuyorsunuz. sağlık çalışanıyım ben evde evladımı öperken bile acaba mı diyorum. kaynananız en doğrusunu yapıyor. kovit olan eve giriş yapılmaz. polis duysa anneniz de sizin evde karantinaya alınır.Merhaba hanımlar
Eşimle perşembe günü kovid pozitif olduğumuzu öğrendik. Perşembeden beri evdeyiz.
Eşim birazağır geçiriyor. Sık sık üst üste iki gün ateşlendi halisünasyon görecek kadar. Bunu anneside biliyor. Telefonla aradı.
Neyse bulunduğumuz yerde kar var ve annemin evi bize yürüyerek 15 dakika mesafe de ve hergün bizi görmeye geldi yemek yaptı ihtiyaçlarımızı aldı. Yaşı 62 bu arada annemin
Eşimin annesi ise 3 dakikalık mesafede yürüyerek. Yaşı 50 hiç sağlık sorunu yok. 2 yan site sonra evi yani. Bir kere bile gelip oğlunu görmedi. Sadece aradı. Ve duydum ki pazar günü de küçük kızı ve ortanca oğlu ile tatile gidiyormuş. Bizden havuz eşyası istiyor birde.
Bilmiyorum yanlış mi düşünüyorum ama ben bu duruma çok üzüldüm. Eşim aşına çok içerledim. Eşim bu kadar değersiz mi ? Hafifte atlatsa ağır da olsa kapıdan bi görmeye gelemez miydi ? İnanın yemek ihtiyaç alsın gelsin istemiyorum. Oğlunu bi görseydi. Ben mi yanlış düşünüyorum.
Bu duruma çok içerledim. Eşime uygun bi dille söylemeli miyim sizce yoksa söylememeli miyim ?
Bu arada sırf yarın tatile gidecek diye belki görmeye gelir oda belki.
Keşke yargılamadan önce bir doğru okuyup anlayabilsek.pardon da siz iyimisiniz covitsiniz anneniz o eve nasıl girer siz nasıl sokuyorsunuz. sağlık çalışanıyım ben evde evladımı öperken bile acaba mı diyorum. kaynananız en doğrusunu yapıyor. kovit olan eve giriş yapılmaz. polis duysa anneniz de sizin evde karantinaya alınır.
öyle bir yazmışsınız ki kaynanam gelip oğlunu görmüyor insan bi kapıdan bakar falan direk o algı oturuyor insanaKeşke yargılamadan önce bir doğru okuyup anlayabilsek.
Annem eve giriş yapmıyor. Annem kapıya yemek bırakıyor ve gidiyor. Sıfır temas. Hani kapı eşiği var ya kapı açılmadan önce oraya koyuyor ve gidiyor bizde o yemeği alıyoruz.
Ayrıca sormak istediğim konu bu değil farkındaysanız ? Hangi evlat annesini riske atar pardon da ?
Teşekkür ederim. Amin inşallah. Sizede çok geçmiş olsun tez zamanda toparlanırsınız inşallah.Çok geçmiş olsungerçekten Allah annelerimize babalarımıza sağlık versin.. Vefat edenlerin mekanı cennet olsun çünkü insan özellikle hastayken anlıyor bunu.. Ana yüreği sizi merak edip koronaya rağmen geliyor, kayınvalideye takılmayın. Benim kayınvalidem uzakta hamilelikte gelmediler çocuk doğdu gelmediler.. Şuan 4 aylık oldu hala yok ve hamileyken de hep annem baktı bana yattım aylarca hamilelikte altım bile bağlandı şimdi de sağlık problemleriyle uğraşıyorum.. Sanırım çiftlerden birinin ailesi ilgilenince diğeri nasılsa ilgilenen var diye mi düşünüyor nedir ondan mı böyleler bilmiyorum eşinize bir şey diyerek üzmeyin, acil şifalar
Evet konuyu o şekilde açtım ama Görmek için eve gelmesine gerek yok Cam var balkon var.öyle bir yazmışsınız ki kaynanam gelip oğlunu görmüyor insan bi kapıdan bakar falan direk o algı oturuyor insana
oğlunun ateşlendiğini, benimde halimin olmadığını, yemek yapacağız nasıl yapsak diye düşündüğümüzü defalarca dile getirdik. Bu cümlelerden birşeyler anlaması gerekirdi bence.
Ben yine de sizi haksız ve alıngan buldum. Hastane yemeği protein ve vitamin açısından yetersiz bulunup dışardan yemek ihtiyacı olabilir. Bu nedenle hastanede yatmıyorsunuz neticede diye söyledim. Covid olup evde karantinada olursam sadece hal hatır sorulmasını beklerim. Kapımın önüne kadar yemek bırakılsın ziyarete gelinsin diye bir beklentim olmaz. Kaldı ki omicron çok hızlı bulaşıyor. Kapıdaki merhaba dan bile bulaşabilir.Hastanede zaten yemek veriyorlar aynen.
Ben çok zor durumda kaldığım için evde serum bağlattım o derece rahatsızdım. Bu durumda boğazımızdan birşey geçmesi gerekiyordu. Eşimde aynı derecede ağır hastayken mutfakta malzemeler kendiliğinden uçuşarak yemek oluşmayacak değil mi ?
Yemek yapamayacak kadar halsiz ve hastaysanız ? Yemek kuryeleri kardan dolayı çalışmıyorsa ?Ben yine de sizi haksız ve alıngan buldum. Hastane yemeği protein ve vitamin açısından yetersiz bulunup dışardan yemek ihtiyacı olabilir. Bu nedenle hastanede yatmıyorsunuz neticede diye söyledim. Covid olup evde karantinada olursam sadece hal hatır sorulmasını beklerim. Kapımın önüne kadar yemek bırakılsın ziyarete gelinsin diye bir beklentim olmaz. Kaldı ki omicron çok hızlı bulaşıyor. Kapıdaki merhaba dan bile bulaşabilir.
Lütfen okuyup anlayıp yorum yapın.Değil kayınvalideniz anneniz bile gelmemeli,kapıdan görmek/görüşmek doğru degil,ya bulaştırsanız annenize ne olacak?
62 yaşında diyorsunuz yazık değil mi?
Kayınvalideniz doğrusunu yapıyor,karantinanın amacı zaten kimseyle görüşmemek.
İşinize gelmeyince hemen klasik cevap,"okuyup anlayıp yorum yapın"emredersiniz !Lütfen okuyup anlayıp yorum yapın.
Birincisi duymak istediklerimi söyleyin diye konu açmadım. Egosit bir manyak değilim. Ne için konu açıp açmayacağımı da size soracak değilim. Burası sizin hırsınızı, kininizi dökeceğiniz veya konu sahibi sizin yorumunuzu beğenmeyince karşıya saldıracağınız bir yer değil. Lütfen saldırmayınız. Konuya ''sizin'' yorumunuzun değişip değişmemesi de beni pek ilgilendirmiyor açıkcası. Burada yorum yapan insanlardan almam gerekeni aldım ben zaten.İşinize gelmeyince hemen klasik cevap,"okuyup anlayıp yorum yapın"emredersiniz !
Ne yazıyorsanız ona yorum yapıyoruz kusura bakmayın, tek tek tüm cevaplarınızı okuyamam oturup baştan asağıya. Konuda görmeye geliyor annem bizi diyen sizsiniz,biz mi uydurduk. Görmeye geliyor ne demek hanımefendi?
Konuya yorumum değişmedi anlayacağınız.
Kimse size burda duymak istediklerinizi söylemeyecek,sizin fikriniz de değişmiyor,niye konu acıyorsunuz o halde?
Eşim de benle aynı düşünüyor demişsiniz ya bu aynı düşünceyi eşiniz mi paylaştı önce yoksa siz bir şekilde muhabbeti oraya mı getirdiniz?Lütfen okuyup anlayıp yorum yapın.
Birincisi duymak istediklerimi söyleyin diye konu açmadım. Egosit bir manyak değilim. Ne için konu açıp açmayacağımı da size soracak değilim. Burası sizin hırsınızı, kininizi dökeceğiniz veya konu sahibi sizin yorumunuzu beğenmeyince karşıya saldıracağınız bir yer değil. Lütfen saldırmayınız. Konuya ''sizin'' yorumunuzun değişip değişmemesi de beni pek ilgilendirmiyor açıkcası. Burada yorum yapan insanlardan almam gerekeni aldım ben zaten.
Kendinizle çelişmeyin. '' Ne yazıyorsanız ona yorum yapıyorum diyip devamında tüm cevaplarınızı okuyamam demişsiniz'' demek ki ne yazdığımdan çok ne açıkladığımdan çok saldırmak istediğinizi noktayı bulup saldırmaya başlıyorsunuz. Size zorla yorum yaptırılmıyor. Sadece benim cevaplarımı açıklamalarımı okuyamacaksanız zaten yorum yazmayın. Bu durumda sizin yorumunuz beni etkilemiyor çünkü.
Bir siz bilinçlisiniz herkes bilinçsiz maşallah. Rabbim göstermesin size böyle bir hastalık. Anlamayın benim durumumu dilerim ki.
Ha evet takmışsınız anneniz görmeye geliyor diye. Evet annem görmeye geliyor. Evet annem aşağıya iniyor ben balkona çıkıyorum beni görüyor yazmama rağmen vurmak istediğiniz yerden devam. Umrumda değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?