Çok halsiz olduğu anda kahvaltı ederken kendisi açtı konuyu hasta olan biziz ne arıyorlar ne soruyorlar arayıp stem edeceğim dedi ve ben bir yorum yapmadım kendisine sen bilirsin diyip geçtim.Eşim de benle aynı düşünüyor demişsiniz ya bu aynı düşünceyi eşiniz mi paylaştı önce yoksa siz bir şekilde muhabbeti oraya mı getirdiniz?
Baya eminim önce sizin açtığınıza ama kanitlayamam tabii.
Peki babası hayatta mi? Ya da sizinki?Çok halsiz olduğu anda kahvaltı ederken kendisi açtı konuyu hasta olan biziz ne arıyorlar ne soruyorlar arayıp stem edeceğim dedi ve ben bir yorum yapmadım kendisine sen bilirsin diyip geçtim.
Burada yazan hanımlar daha çok canını sıkma yüzüne vurma dediği için hak verdim herkese ve yorumda bulunmadım.
Gerçekten kahkaha atarak okuyorum yazılarınızı. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Asla beddua ederek söylemedim.Size saldıran yok,sizin uslubunuza,emreder tarzda cümlenize layıkıyla cevap verdim. Konuyu okur geçerim,şimdi okumuş olsam yine konuyu okur ona yorum yaparım sizin tepki çekince geri vites yapıp yorumlarda konunun içeriğini değiştirmeniz beni ve diğer okuyan,yorum yazan arkadaşları ilgilendirmez ki. Düzeltme yapacaksanız konuya yapın,10 kişi okusa konuyu şu an,belki 9u annenizde gelmesin karantinadasınız diyecek yine.
Beddua eder gibi söylemişsiniz ama merak etmeyin 2 çocukla bende covid atlattım,eşimde ağır atlattı ama online market,yemek vs hallettim,kimseyi de kapıma getirtmedim,bana yemek yapsın,alisveris yapsın diye. Bu devirde mahalle bakkalı bile siparis getiriyor kapıya. Değil annemi,apartman görevlisini,hatta oturan diğer komşularimı da riske atmadım,yönetime bilgi verdim herkese haber verildi,apartman görevlisi çöp almak için bile kapımı çalmadı,covid olduğumu biliyordu kapıya bıraktım,tedbirli bir şekilde aldı,yüzyüze gelmedim.
Büfeden siparişte,marketten siparişte telefonda söyledim,covidiz parayı kapıya bırakacağım diye ,online markette de temassız teslimat seçtim. Kimseyle temas etmedim. Bana anlatmayın yani şuydu buydu diye. 2 defa covid atlatmıssınız ama o karantinaya niye girdiğinizi anlamamışsınız belli ki ne diyim.
ona zaten içim acıdı defalarca söyledim. Ama durduramadım çok söylendiğim için artık araamdan haber vermeden getirdi. Ki bu durum üç gün oldu geri kalan günlerde kendim toparlandım zaten.Annemin soğukta karda buzda yemek getirmesine neden icerlemiyirsun .. birak ana ogulu demekki onların huyu bu. Ne yaparsa yapsın..
Evet babası hayatta. Kendi babamda hayatta.Peki babası hayatta mi? Ya da sizinki?
Sizle alakası yok da başka bir konuda adam niye yapmıyor yemek kadinin görevi mi deyip burda babaları kimse sormamış ne yapıyorlar diye. İşte iyi anne soyle olur, anne vicdanı vs demişler hep. Baba vicdanı denen şeye hiç deginmemisler. Siz de mesela babaları hic katmamissiniz. Bana mantık aynı geldi merak edip sordum.Evet babası hayatta. Kendi babamda hayatta.
Haklsınız hep temzilik, yemek gibi konular kadınlara mahsus gibi bir cinsiyetçilik var. Bu açıdan hiç düşünmemiştim açıkcası. Belkide babası hiç mutfağa girmez diye de aklıma gelmemiş olabilir ama babada diyebilir hadi bir çorba yapıp bırakıp gelelim diye.Sizle alakası yok da başka bir konuda adam niye yapmıyor yemek kadinin görevi mi deyip burda babaları kimse sormamış ne yapıyorlar diye. İşte iyi anne soyle olur, anne vicdanı vs demişler hep. Baba vicdanı denen şeye hiç deginmemisler. Siz de mesela babaları hic katmamissiniz. Bana mantık aynı geldi merak edip sordum.
Tekrar geçmiş olsun.
Okumam gerekmiyor bunu anlayın önce,böyle bir zorunluluk mecburiyet yok. Konu yazılır ona yorum yapılır.Gerçekten kahkaha atarak okuyorum yazılarınızı. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Asla beddua ederek söylemedim.
Okumadığınızı dile getirdiniz zaten ve bunu daha da tescilliyorsunuz. Yoğun kar yağışından dolayı ne yemek şirketleri, ne de marketler kuryelerini dağıtıma çıkarmadğı için bu seçeneği biz kullanamadık hanımefendi bunu belirtmiştim.
Kusura bakmayın ben sizin gibi sürekli burada değilim yeni açtım hesabı nasıl ve nerede düzeltme yapılacağını bilmiyor olabilirim ve gerekli açıklamaları yorumlarda bildirdim.
Ayriyeten sizlerden ne gibi bir çekincem olsun ki konuyu değiştirmeye çalışayım neden yani aşımı suyumu mu veriyorsunuz benimle hem fikir olmayınca hemen konuyu farklılaştırıcam. Neden sizden korkayım bunu bana bi açıklayın hadi.
Sığ düşüncelerinizle sizi başbaşa bırakıyor. Size laf anlatmaya çalışmaktan yorulduğumu söylüyorum.Okumam gerekmiyor bunu anlayın önce,böyle bir zorunluluk mecburiyet yok. Konu yazılır ona yorum yapılır.
30 sayfa yorum gelse ben 30 sayfa yorum okumam,okumamda gerekmez zira konuyu açıyorsunuz,insanlar konuya yorum yapıyor,yapacaklar. Canı isteyen yorumda okuyabilir ama ben sizin konunuzun yorumlarını okumadım,okumak zorunda da değilim. Ha muneyi etiketlediğiniz yorumu gördüm sadece bana yazdığıniz yoruma bakarken sevgili yeni üye. Konuyu kimin kapatacağını gayet bilen yeni üye,bence konuyu düzenlemeyi de pekala bilirsiniz ama yazayım size son cevabım olsun.
Konunuzun altında düzenle seceneği var,oraya tıklayıp,en alt kısıma ekleme yapabilirsiniz.
Çekinmekten kastım da şudur,tepki alınca hemen ama öyle değildi böyleydi tarzı düzeltmecikler yapılıyor,sonra birde insanlara oradan yürünüyor okumuyorsunuz anlamıyorsunuz vs diyerek saçma bir şekilde. Biri de çıkıp demiyor haklısınız galiba. Evet haklıyız bu arada karantinada insanlarla kapıdan,merdivenin ucundan ,1 metre öteden vs görüşmemeli,konuşmamalısınız. Annenizi de o yaşta market çıraklarının,kuryelerin dahi çıkmadiğı sokaklarda yürütmemelisiniz. Kayınvalideniz haklı bin kez söylüyorum haklı. Karantinada kimsenin kapısina gitmemekte dibine kadar haklı. Ha arayıp anne bize şunu alır kapıya bırakırmısın dersiniz getirmez anlarım ama şu durumda doğru olanı yapmış pekala.
Çok ısrar ettiniz oku oku diye,bakın bir yorumunuzu okudum,anneniz kapıdan 10 saniye nasilsın diye soruyormuş size.Annem bana gelirken kapıma yemeğimi bırakıyor nasılsın diye sorup gidiyor en fazla 10 saniye.
Aynen Aynen zor geliyor. Haklı gördüğünüz kayınvalide ağzıma kadar girip evden malzeme istiyor. Benim kovidli dokunduğum eşyalara. Taraflı bakmaya devam.Çok ısrar ettiniz oku oku diye,bakın bir yorumunuzu okudum,anneniz kapıdan 10 saniye nasilsın diye soruyormuş size.
Hala diyorsunuz kapıma bıraktı camdan el salladım pes.
Bakın yanlış yapmışsınız, gayette haklı çıktım.
Buna da gülun kahkahalarla şimdi olur mu?
Haklısınız demek ne kadar zor geliyor insanlara.
evet kapıma bırakıyor yazmışım. hala yazıyorum. kapıma yemek bıraktı. evet camdanda sordu evet kapıdan da sordu. Benim size laf anlatmaya mecalim yok. Çalışmam gereken bir işim var. Siz yazmaya devam edin aklınıza geldikçe.Çok ısrar ettiniz oku oku diye,bakın bir yorumunuzu okudum,anneniz kapıdan 10 saniye nasilsın diye soruyormuş size.
Hala diyorsunuz kapıma bıraktı camdan el salladım pes.
Bakın yanlış yapmışsınız, gayette haklı çıktım.
Buna da gülun kahkahalarla şimdi olur mu?
Haklısınız demek ne kadar zor geliyor insanlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?