Eşim annesinin yaptığı saçma değil mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok halsiz olduğu anda kahvaltı ederken kendisi açtı konuyu hasta olan biziz ne arıyorlar ne soruyorlar arayıp stem edeceğim dedi ve ben bir yorum yapmadım kendisine sen bilirsin diyip geçtim.
Burada yazan hanımlar daha çok canını sıkma yüzüne vurma dediği için hak verdim herkese ve yorumda bulunmadım.

Peki babası hayatta mi? Ya da sizinki?

Gerçekten kahkaha atarak okuyorum yazılarınızı. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Asla beddua ederek söylemedim.

Okumadığınızı dile getirdiniz zaten ve bunu daha da tescilliyorsunuz. Yoğun kar yağışından dolayı ne yemek şirketleri, ne de marketler kuryelerini dağıtıma çıkarmadğı için bu seçeneği biz kullanamadık hanımefendi bunu belirtmiştim.

Kusura bakmayın ben sizin gibi sürekli burada değilim yeni açtım hesabı nasıl ve nerede düzeltme yapılacağını bilmiyor olabilirim ve gerekli açıklamaları yorumlarda bildirdim.

Ayriyeten sizlerden ne gibi bir çekincem olsun ki konuyu değiştirmeye çalışayım neden yani aşımı suyumu mu veriyorsunuz benimle hem fikir olmayınca hemen konuyu farklılaştırıcam. Neden sizden korkayım bunu bana bi açıklayın hadi.

Annemin soğukta karda buzda yemek getirmesine neden icerlemiyirsun .. birak ana ogulu demekki onların huyu bu. Ne yaparsa yapsın..
ona zaten içim acıdı defalarca söyledim. Ama durduramadım çok söylendiğim için artık araamdan haber vermeden getirdi. Ki bu durum üç gün oldu geri kalan günlerde kendim toparlandım zaten.

Evet babası hayatta. Kendi babamda hayatta.
Sizle alakası yok da başka bir konuda adam niye yapmıyor yemek kadinin görevi mi deyip burda babaları kimse sormamış ne yapıyorlar diye. İşte iyi anne soyle olur, anne vicdanı vs demişler hep. Baba vicdanı denen şeye hiç deginmemisler. Siz de mesela babaları hic katmamissiniz. Bana mantık aynı geldi merak edip sordum.
Tekrar geçmiş olsun.

Haklsınız hep temzilik, yemek gibi konular kadınlara mahsus gibi bir cinsiyetçilik var. Bu açıdan hiç düşünmemiştim açıkcası. Belkide babası hiç mutfağa girmez diye de aklıma gelmemiş olabilir ama babada diyebilir hadi bir çorba yapıp bırakıp gelelim diye.
Teşekkür ederim.

Okumam gerekmiyor bunu anlayın önce,böyle bir zorunluluk mecburiyet yok. Konu yazılır ona yorum yapılır.
30 sayfa yorum gelse ben 30 sayfa yorum okumam,okumamda gerekmez zira konuyu açıyorsunuz,insanlar konuya yorum yapıyor,yapacaklar. Canı isteyen yorumda okuyabilir ama ben sizin konunuzun yorumlarını okumadım,okumak zorunda da değilim. Ha muneyi etiketlediğiniz yorumu gördüm sadece bana yazdığıniz yoruma bakarken sevgili yeni üye. Konuyu kimin kapatacağını gayet bilen yeni üye,bence konuyu düzenlemeyi de pekala bilirsiniz ama yazayım size son cevabım olsun.
Konunuzun altında düzenle seceneği var,oraya tıklayıp,en alt kısıma ekleme yapabilirsiniz.
Çekinmekten kastım da şudur,tepki alınca hemen ama öyle değildi böyleydi tarzı düzeltmecikler yapılıyor,sonra birde insanlara oradan yürünüyor okumuyorsunuz anlamıyorsunuz vs diyerek saçma bir şekilde. Biri de çıkıp demiyor haklısınız galiba. Evet haklıyız bu arada karantinada insanlarla kapıdan,merdivenin ucundan ,1 metre öteden vs görüşmemeli,konuşmamalısınız. Annenizi de o yaşta market çıraklarının,kuryelerin dahi çıkmadiğı sokaklarda yürütmemelisiniz. Kayınvalideniz haklı bin kez söylüyorum haklı. Karantinada kimsenin kapısina gitmemekte dibine kadar haklı. Ha arayıp anne bize şunu alır kapıya bırakırmısın dersiniz getirmez anlarım ama şu durumda doğru olanı yapmış pekala.

Sığ düşüncelerinizle sizi başbaşa bırakıyor. Size laf anlatmaya çalışmaktan yorulduğumu söylüyorum.
sizede ayrıca annemin durumunu, kuryelerin durumunu yazmama rağmen anlamamakta pekala ısrarcısınız valla tebrikler.
Evde malzeme yok hanımefendi neyle yemek yapılsın o eve biri malzeme getirecek mecburen her evin durumunu biliyor musunuz siz ya ?

Valla hiçte çekinmiyorum. Herkes herkesle aynı düşüncede olmak zorunda değil. Olsa zaten dünyada yaşanmazdı. O yüzden kendimi yormucam. İstediğiniz kadar yazın özellikle sizin yazdıklarınız bi kulağımdan giriyor diğerinden çıkıyor.

Annem bana gelirken kapıma yemeğimi bırakıyor nasılsın diye sorup gidiyor en fazla 10 saniye.
Çok ısrar ettiniz oku oku diye,bakın bir yorumunuzu okudum,anneniz kapıdan 10 saniye nasilsın diye soruyormuş size.
Hala diyorsunuz kapıma bıraktı camdan el salladım pes.
Bakın yanlış yapmışsınız, gayette haklı çıktım.
Buna da gülun kahkahalarla şimdi olur mu?
Haklısınız demek ne kadar zor geliyor insanlara.

Aynen Aynen zor geliyor. Haklı gördüğünüz kayınvalide ağzıma kadar girip evden malzeme istiyor. Benim kovidli dokunduğum eşyalara. Taraflı bakmaya devam.

evet kapıma bırakıyor yazmışım. hala yazıyorum. kapıma yemek bıraktı. evet camdanda sordu evet kapıdan da sordu. Benim size laf anlatmaya mecalim yok. Çalışmam gereken bir işim var. Siz yazmaya devam edin aklınıza geldikçe.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…