- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.553
-
- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Kacirirlar miii kizz yoksaKadının yeri evidir sevgili lav hanım. Ne işi var erkeklerin yanında töbe est
Laf söz olur, Ahmet karısını çalıştırıyoo derlerKacirirlar miii kizz yoksa
Kadının yeri evidir sevgili lav hanım. Ne işi var erkeklerin yanında töbe est
Sonra Ahmet kahveye gidemez tmm okLaf söz olur, Ahmet karısını çalıştırıyoo derler
Çalışıp ekonomik özgürlüğünüzü elde etseydiniz 500 TL gözünüze bakmazdı , eşiniz ne hakla izin vermiyor, en büyük sorun çalışmamanız...Hanımlar delirmek üzereyim bana bir akıl verin ne olursunuz..
10 yıllık evliyim ne düğünümde ne evimde bir iğne katkıları yok. Eşimin borçlarının cenemesini hep ben çektim,çekiyorum. Eşim memur ama memur gibi değil üst baş almaya bile zorlanıyoruz aylık 20 bin tl kredi ödemesi var, 10 bin TL kira veriyoruz birkaç ay sonra 16 bin TL olcacak kiramiz.
Neyse aylar önce annesinin telefon faturasini ödediğini öğrendim tartıştık falan inatla ödeyeceğim dedi geri adım atmadı bugün güncel faturası 450-500 TL
Belki çok bişey değil ama düşüne düşüne kafamda kocaman bir sorun haline geldi az önce yine bağırış çağırış kavga ettik hakaretler küfürler. Kadının yüzünden evimde huzurum kalmadı . Bana karşı iyi olsalar iyilikten anlayıp iyi niyetle yaklassalar belki içimden gelerek ödesin isterim ama öyle gözüme batıyor ki kafamda düşünmeden bir anım geçmiyor resmen takıntı oldu. Babama bin lira verse lafı oluyor. çalışmak istiyorum izin vermiyor bende bizim rizkimizdan veriyorsun helal etmiyorum dedim şuan küsüz ne yapmalıyım var mı bu durumda olan delirmek üzereyim
Ya calisacagim ya da aylık x lira vereceksin diyin bakalim ne oluyor? Yani simdi biri bana isten çık ev hanimi ol çalışmanı istemiyorum dese maaşım kadarını ver gonlumce harcayayim o zaman derim bana hem calisma diyecek hem kuruş vermeyecek ! Siz bunu bastan kabul ettiyseniz degismez üzgünümNeden anlamıyorsunuz calismama izin vermiyor bunun da defalarca tartışmasını yaptık benim mesleğim olduğu halde yapamıyorum eşim yüzünden
Sizce?şakamı yapıyorsunuz
Siz calisiyormusunuzAnnemin telefon faturasını ödüyorum.
Elektrik faturasını ödüyorum.
Su faturasını ödüyorum.
Doğalgaz faturasını ödüyorum.
Elimden gelse kira da öderim annem ödetmiyor. Oh yarasın anacuğuma
Çalışıyorum, birkaç ay sonra izne çıkacağım o zaman da eşimden ödeyeceğiz bunlarıSiz calisiyormusunuz
Yanlış konuya odaklanıyorsunuz, sizin asıl probleminiz bu.çalışmak istiyorum izin vermiyor
Neden anlamıyorsunuz calismama izin vermiyor bunun da defalarca tartışmasını yaptık benim mesleğim olduğu halde yapamıyorum eşim yüzünden
Amin aminAy amin gerçekten. Bende hamileyim henüz cinsiyeti belli değil ama bir yanım kız olsun istiyor böyle gelinim olma ihtimaline karşı. Ne zorlu süreçlerden geçtim bu zamana gelene kadar. Emek emek sen onu büyüt sonra elin kızı gelsin laf etsin. Oğlum bana baksın demiyorum Allah evlat eline baktırmasın ama gelin diye alacağım kız 400/500₺ lafını yapacaksa uzak dursun. Allah böyleleriyle yolumuzu kesiştirmesin.
Ha işte senin asıl konun bu olmalı buNeden anlamıyorsunuz calismama izin vermiyor bunun da defalarca tartışmasını yaptık benim mesleğim olduğu halde yapamıyorum eşim yüzünden