Eşim annesinin telefon faturasini ödüyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ki konu sahibine o konuda ben de kizdim ben de başörtüluyum konu sahibinin deyimiyle kapalı bile değilim
Ama elestirelim derken de konuyu alakası olmayan sırf yaşam tarzlarından dolayı çok eşliliğe getirmek yok eşin üç dört evlensin diye uzatmak doğru değil
Yanlışa yanlışla karşılık vermek oluyor evet

kapalı bir insanım ve 24 yıldır çalışıyorum:nazar:
sizin kapalılık anlayışınız diye bahsettiğiniz kapalı türünden olabilirim (dini içerik yasak.. uzatmıyorum)

eşiniz dar görüşlü ne kadar belli o zaman söz söylemeye hakkınız yok
bir de arkadan konuşup delirmek üzereyim yazıyorsunuz

DİNDE ANNE HAKKINI BİLMENİZ LAZIM :KK70:
çok dindarsınız ya hani

anlayışsız dar görüşlü bencil bir kocanız var
sizin de çalışmayacak kafa yapınız ve boşanamam diyorsunuz
susup oturmak kalıyor yapacak bişey yok
Gelinin hiç mi hakkı yok.Adamlar 20 bin kredi ödüyor.Daha ne yapsın böbreğini mi versin? Dünyaya getirdilerse bakıp büyütmek zorundalar.Evladından sürekli birsey beklemek doğru değil.Ayrica benim her yöne sınırsız dk 20gb İnternetim var.Ben o kadar ödemiyorum.İnsan oğlum ödüyor diye normal bir tarifeye geçer.Ya da kontör yukletir.Faturali kullanması şart mı?

Ayrıca bildiğim kadarıyla böyle durumlarda erkek birden fazla hanım da alabiliyor...Yani anasına 300-400 TL gondermesi masum kalıyor, konu sahibi de aynı frekansta olduğu için eve yeni bir eş bile getirebilir rahatlıkla bu adam...Ben hiç anlamadım konu sahibini...
Çok saçma ,konuyla alakası olmayan bir yorum olmuş.Nereye ne sıkıştırırım derdindesiniz .

Gelinin hiç mi hakkı yok.Adamlar 20 bin kredi ödüyor.Daha ne yapsın böbreğini mi versin? Dünyaya getirdilerse bakıp büyütmek zorundalar.Evladından sürekli birsey beklemek doğru değil.Ayrica benim her yöne sınırsız dk 20gb İnternetim var.Ben o kadar ödemiyorum.İnsan oğlum ödüyor diye normal bir tarifeye geçer.Ya da kontör yukletir.Faturali kullanması şart mı?
ben gelinin hakkı yok demiş miyim?
nerede yazıyor bu

gelinin hakkı tabiki var ama laftan anlayacak anlayışlı koca var mı yok
boşanamam çalışmamam diyor konu sahibi o zaman ne yapacak susup oturacak
başka bir çaresi var mı?

Hanımlar delirmek üzereyim bana bir akıl verin ne olursunuz..
10 yıllık evliyim ne düğünümde ne evimde bir iğne katkıları yok. Eşimin borçlarının cenemesini hep ben çektim,çekiyorum. Eşim memur ama memur gibi değil üst baş almaya bile zorlanıyoruz aylık 20 bin tl kredi ödemesi var, 10 bin TL kira veriyoruz birkaç ay sonra 16 bin TL olcacak kiramiz.
Neyse aylar önce annesinin telefon faturasini ödediğini öğrendim tartıştık falan inatla ödeyeceğim dedi geri adım atmadı bugün güncel faturası 450-500 TL
Belki çok bişey değil ama düşüne düşüne kafamda kocaman bir sorun haline geldi az önce yine bağırış çağırış kavga ettik hakaretler küfürler. Kadının yüzünden evimde huzurum kalmadı . Bana karşı iyi olsalar iyilikten anlayıp iyi niyetle yaklassalar belki içimden gelerek ödesin isterim ama öyle gözüme batıyor ki kafamda düşünmeden bir anım geçmiyor resmen takıntı oldu. Babama bin lira verse lafı oluyor. çalışmak istiyorum izin vermiyor bende bizim rizkimizdan veriyorsun helal etmiyorum dedim şuan küsüz ne yapmalıyım var mı bu durumda olan delirmek üzereyim
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz.Ben de annemin faturasını ödüyorum ve bazen para yolluyorum kocam da bu duruma saygı duyar ben de onun annesine yaptığı destege saygı duyarım. O benim annem yaa annem ! Herkesin annesi kendine kıymetlidir.. Evlilikte bunlar sorun olamaz. Oluyorsa sağlıklı bir evlilik değil bence . Şahsen ben erkek olsam ve eşim annemin telefon faturasıni ödedim diye cingar çıkarsa o eşi istemem...Bence bakış acinizi degistirin.Evlilginizi yipratmayin.

nerede yazıyor bu

başka bir çaresi var mı?
Dar görüşlü söz hakkiniz yok demişsiniz,ondan hakkı yok mu dedim.Dediğiniz gibi çalışmıyor ve boşanamam diyor.Kocasina laf söyleyemiyor.Mecbur susacak

nerede yazıyor bu

başka bir çaresi var mı?
Dar görüşlü söz hakkiniz yok demişsiniz,ondan hakkı yok mu dedim.Dediğiniz gibi çalışmıyor ve boşanamam diyor.Kocasina laf söyleyemiyor.
nerede yazıyor bu

başka bir çaresi var mı?
Ayrıca bence eşin ailesi bencil düşüncesiz.Bizim eşimle tarifemiz yüksek.O kadar ödemiyoruz.Madem durumları yok,kaynana faturali hat kullanmayacak.Dedikoduyu az yapiversin.Gitsin kontörlü hat kullansın.Adam zaten maaşının yarısını onların krediye veriyor.Dogal olarak geline o 500 tl batıyor.
Herkes yok aileme para veririm diyorda,bu ekonomide para vermek falan gerçekten lüx.Aileler zaten kaç yıldır evli.Bir zahmet evini arabasını almış,emekli olmuş olsun.Bizler yeni evliyiz.Hayat zaten zor.Kimse evladına yük olmasın.Bir kreş olmuş 15 bin tl.İnsanlar kendi evine bakıp birikim mı yapsın,aileye mı versin.

Kesinlikle değil hazmedegim konular var dolayısıyla küçücük şeyler kafamda dev gibi büyüyor
Para stresi sizi germis hersey batiyor anlıyorum guzellikle konusun calisma konusunda hersey tatli dille çözülür .siz eşinize bilenmissiniz hersey batiyor is mevzusunda aslinda maddiyattan ötürü calismaniza izin vermesi gerekir ikna edin bazi erkkler degisik calisana kdr burnunuzdan getirir calisinca para tatli gelir gelecek icin birikim ssk emeklilik vs one surerek konusun .bana calismama laf etseydi esim höst kenarda otur para kazanacağım derdim ama sizde esinizin lafina geliyorsunuz ilk önce is bulum sonra konusun ara ara is bakicam diye laf atin uygun bir yer cikarsa hemen baslamak istiyorum diyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X