dilek görünen bişeymi? senceİyi de iyi dileğinizi göremeyecek????
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kayınvalidem haksız yere eşimi dolduruyor lütfen bi akıl verin hayattan soğudum
- Konu Sahibi Lima_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hanımefendi, konu sahibi göremeyeceği için öyle diyorlar. Çok eski bir konu olduğu için ve üye senelerdir girmediği için de yazılanın çizilenin bir önemi yok. Sizin iyi niyetinizden şüphem yok, benzer konular olarak eski konular da altta çıkabiliyor;fakat güncel konular dururken, 10 senelik konuların hortlatılması da çok hoş görülmüyor takdir edersiniz ki.dilek görünen bişeymi? sence
Kimseye ölüm dilemeyinBelami okusam ne yapsam artik bu cahil kaynanalara bilemiyorum. Su covid de hep en iyi gencleri goturdu bi de kimsenin cadoloz kaynanasi gitmediki
Dogru soyluyorsunuz evet dilememek lazim. İcim oyle aciyorki simdi kvnin yuzunden bosaniyorum bendeKimseye ölüm dilemeyin
Ne çirkin bir yorum bu.Belami okusam ne yapsam artik bu cahil kaynanalara bilemiyorum. Su covid de hep en iyi gencleri goturdu bi de kimsenin cadoloz kaynanasi gitmediki
sizin gibi mi?yorum yapmak için vakit geçirmek için burdayım.yazdığım herşeye atlamayın ozaman
Taze bir olay seninki, bu öfken doğal ama aklının önüne geçmesine izin verme. Zarar gören tek sen olursun.Dogru soyluyorsunuz evet dilememek lazim. İcim oyle aciyorki simdi kvnin yuzunden bosaniyorum bende
Begenmezsin o zamanNe çirkin bir yorum bu.
Bu onaylanma derdi, sürekli seviliyim duygusu buraya getiriyor insanları. Ne gerek var? Yardım ettim de gezdirdim de. Kendi ailenizden fazla ilgilendiğinizi söylüyorsunuz, neden? Eltiye ağlamalar, kaynı arayıp yalvarmalar.. O kadar o kadar gereksiz ve acizlik ki, üzgünüm.. bu sonu siz hazırlamışsınız. Sizi seviyorsa sever, sevmiyorsa sevmez. İlişkilerinizi siz iyilik yaptıkça devam edecek seviyeye getirmeyin. Önce kendinizi sevin. Her şeye boyun eğmek zorunda değilsiniz.
şu olayı asla aşamiyorum . madem taki takmayacaklar neden ellerine dugunden sonra geri vereceginiz bir bilezik veriyorsunuz ki?
amaç baskalarini kandirmak mi ? kimi kendi ailenizi mi dugune gelen davetlileri mi kandirmak icin .
kadin zahmet edip odunc alacagi bilezigi bile ayarlamamis onu bile arkadaşınızdan siz almışsınız. bırak takmasın. onun ayıbı olurdu .kendi hayatiniza bakmak yerine onların itibarini dusunup durmuşsunuz.
amaç baskalarini kandirmak mi ? kimi kendi ailenizi mi dugune gelen davetlileri mi kandirmak icin .
kadin zahmet edip odunc alacagi bilezigi bile ayarlamamis onu bile arkadaşınızdan siz almışsınız. bırak takmasın. onun ayıbı olurdu .kendi hayatiniza bakmak yerine onların itibarini dusunup durmuşsunuz.
Ay valla icim sisti Bitiremedim. Senin kayinvalidene yaptiklarini okudum okudum, şiştim, onun sana yaptiklarina sira gelemeden, bu kadin sana ne yapsa yeridir diyip okumayi biraktim. E be guzel kizlar siz niye çölün ortasinda jnsan medeniyet ademoglu gormemis gibi , ananiz babaniz sizi bir gun sevmemis gibi bu kaynanalara daha evlenmeden bu kadar sırnaşıyosunuz Ya neden yani neden Evlenmeden ailenle tanismadan kaynanayla tanisilmazbile, bu bence iliskinin altin kurali da zaten Birine bu kadar iyilik yapma dürtüsü neden Illa ezileyim, illa tepeme ciksinlar diye ugrasiyosunuz basbaya
Allaha havale edin. En doğrusunu o bilir.Dogru soyluyorsunuz evet dilememek lazim. İcim oyle aciyorki simdi kvnin yuzunden bosaniyorum bende
Okuduğunu anlama, yorumlamada problem var sanırım. Geçmiş olsun.dilek görünen bişeymi? sence
büyüyünce anlarsın acele etmeOkuduğunu anlama, yorumlamada problem var sanırım. Geçmiş olsun.
MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Güncel sanıp kocaman paragraf döşemiştim ya off
Offf ilkokul seviyesinde laf sokmalar bir kenara mı bıraksanız? Laf soktuğunuzu mu sanıyorsunuz vallahi komik.büyüyünce anlarsın acele etme
Ya taa 2013 un konusunu neden hortlatiyorsunuz kii? Şöyle yapanlara sinir oluyorum.Güncel bugünün konusu diye açıyoruz.Bakiyoruz nostaljik olmus.Hayır yani ne bekliyorsnuz bunca yıl sonra konusuna geri dönüp cevap mi yazsın..geri dönüş beklemiyorum kiüzüldüm durumuna sadece birde iyi dilekde bulundum
İşin komiği konu sahibi 6 senedir kk ya hiç uğramamış.Ya taa 2013 un konusunu neden hortlatiyorsunuz kii? Şöyle yapanlara sinir oluyorum.Güncel bugünün konusu diye açıyoruz.Bakiyoruz nostaljik olmus.Hayır yani ne bekliyorsnuz bunca yıl sonra konusuna geri dönüp cevap mi yazsın..
Bugün konu hortlatan hortlatana.