- 5 Ekim 2021
- 366
- 173
- 46
dilek görünen bişeymi? senceİyi de iyi dileğinizi göremeyecek????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dilek görünen bişeymi? senceİyi de iyi dileğinizi göremeyecek????
Hanımefendi, konu sahibi göremeyeceği için öyle diyorlar. Çok eski bir konu olduğu için ve üye senelerdir girmediği için de yazılanın çizilenin bir önemi yok. Sizin iyi niyetinizden şüphem yok, benzer konular olarak eski konular da altta çıkabiliyor;fakat güncel konular dururken, 10 senelik konuların hortlatılması da çok hoş görülmüyor takdir edersiniz ki.dilek görünen bişeymi? sence
Kimseye ölüm dilemeyinBelami okusam ne yapsam artik bu cahil kaynanalara bilemiyorum. Su covid de hep en iyi gencleri goturdu bi de kimsenin cadoloz kaynanasi gitmediki
Dogru soyluyorsunuz evet dilememek lazim. İcim oyle aciyorki simdi kvnin yuzunden bosaniyorum bendeKimseye ölüm dilemeyin
Ne çirkin bir yorum bu.Belami okusam ne yapsam artik bu cahil kaynanalara bilemiyorum. Su covid de hep en iyi gencleri goturdu bi de kimsenin cadoloz kaynanasi gitmediki
sizin gibi mi?yorum yapmak için vakit geçirmek için burdayım.yazdığım herşeye atlamayın ozaman
Taze bir olay seninki, bu öfken doğal ama aklının önüne geçmesine izin verme. Zarar gören tek sen olursun.Dogru soyluyorsunuz evet dilememek lazim. İcim oyle aciyorki simdi kvnin yuzunden bosaniyorum bende
Begenmezsin o zamanNe çirkin bir yorum bu.
Allaha havale edin. En doğrusunu o bilir.Dogru soyluyorsunuz evet dilememek lazim. İcim oyle aciyorki simdi kvnin yuzunden bosaniyorum bende
Okuduğunu anlama, yorumlamada problem var sanırım. Geçmiş olsun.dilek görünen bişeymi? sence
büyüyünce anlarsın acele etmeOkuduğunu anlama, yorumlamada problem var sanırım. Geçmiş olsun.
Offf ilkokul seviyesinde laf sokmalar bir kenara mı bıraksanız? Laf soktuğunuzu mu sanıyorsunuz vallahi komik.büyüyünce anlarsın acele etme
Ya taa 2013 un konusunu neden hortlatiyorsunuz kii? Şöyle yapanlara sinir oluyorum.Güncel bugünün konusu diye açıyoruz.Bakiyoruz nostaljik olmus.Hayır yani ne bekliyorsnuz bunca yıl sonra konusuna geri dönüp cevap mi yazsın..geri dönüş beklemiyorum kiüzüldüm durumuna sadece birde iyi dilekde bulundum
İşin komiği konu sahibi 6 senedir kk ya hiç uğramamış.Ya taa 2013 un konusunu neden hortlatiyorsunuz kii? Şöyle yapanlara sinir oluyorum.Güncel bugünün konusu diye açıyoruz.Bakiyoruz nostaljik olmus.Hayır yani ne bekliyorsnuz bunca yıl sonra konusuna geri dönüp cevap mi yazsın..