- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.502
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öldürdükten sonra nasıl vazgeçiyor canım orasını anlamadım.Ayyyy bunaldim ha...icim karardi kız. Benim esimin eve 1 tl.katkisi yok. Neden yok diye sormayin yok isde. Insallah birgun olacak.Ben evi gecindiriyorum. Bu arada kendi aileme yardimim var. Anneme harclik,babama destek haddi hesabi yok. Simdi bebek oldu esimde kefil olmus sagolsun birine. Bende ucretsiz izindeyim. Sen bunlari yasasan o kocayi öldürür sonra cenaze masrafi cikar diye vazgecerdin herhal.Buna ragmen ben bu kadar hesap yapmiyorum. Pes dedim inan.
Ayyyy bunaldim ha...icim karardi kız. Benim esimin eve 1 tl.katkisi yok. Neden yok diye sormayin yok isde. Insallah birgun olacak.Ben evi gecindiriyorum. Bu arada kendi aileme yardimim var. Anneme harclik,babama destek haddi hesabi yok. Simdi bebek oldu esimde kefil olmus sagolsun birine. Bende ucretsiz izindeyim. Sen bunlari yasasan o kocayi öldürür sonra cenaze masrafi cikar diye vazgecerdin herhal.Buna ragmen ben bu kadar hesap yapmiyorum. Pes dedim inan.
He kız sagolasin -) banada boylesi dustu iste. Konu sahibine imrendim. Adamcagiz gelince hersey yapiyomus iste. Amaaannnn boyleleri varlik icinde surunur. Kendini oyle hisseder cunku. Baksana kafayi yiyecek. Sinegin yagini hesapliyor.Kız ben o kocayı gebertirdim.
Sabrını takdir ettim. Neyine güvenip de kefil olmuş
Neyse canım Rabbim fedakarliklarinin karşılığını kat kat versin inşallah. Bebeğin hayırlı olsun. Allah koca na biraz daha akıllıca düşünme kabiliyeti versin.
İşte ben de bu yüzden zengin olamıyorum .yakında iflas bayrağını çekerim :))Kendimden utanıyorum böyle ince ince para hesabı yapan birilerini görünce
Geleceğin zengini konu sahibi
Allah da seni güldürsun bacım.He kız sagolasin -) banada boylesi dustu iste. Konu sahibine imrendim. Adamcagiz gelince hersey yapiyomus iste. Amaaannnn boyleleri varlik icinde surunur. Kendini oyle hisseder cunku. Baksana kafayi yiyecek. Sinegin yagini hesapliyor.