Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar çok rakam yazmışsınız ki,kimin nereye ne kadar borcu var anlamadım.
Anneniz çalışıyor mu şuan ?
1 - bu kadar ayrıyken ve henüz borçlarınız varken bütçenin oturmaması çok normal
2- haftaiçi ailenizle yaşıyorken yardım etmek zorundasınız tabiki, Eşinizin yardım edip etmemesi de onların arasında olsun bunun hesabını siz yapmayın.
3- Annenizin siz onun için üzülürken size göre gereksiz harcama yapıyorsa annenizle konuşun, anne borçları kapatalım ondan sonra ıvır zıvır alalım, dersiniz. Kardeşinize de kemerleri biraz sıkalım borçları bitirip senin düğün için para biriktirelim deyin.
4- Benim borç için verdiğim parayla neler alıyorlar demekten kendinizi alamıyorsanız fatura gibi, kira gibi sabit bir gideri üstlenin, gerisine karışmayın,
5- Eşinize mahçup olmanızı gerektirecek bir durum yok, çünkü hala o insanlarla aynı evi paylaşıyorsunuz çoğu zaman. Elinizi eteğinizi çekip oturamazsınız.
6- Bu ayrı yaşama durumu ne zaman bitcek belli bir tarih var mı ?
Dugunde en guzel takilari aldi, nisan takilarima dokunmadi
Yani ben cidden bunu anlamıyorum. Bir de tatiller falan demişsiniz. Yani ben de yokluk gördüm ve işe girene kadar bir kere işe girdikten sonra da bir kere olmak üzere 30 yılda sadece iki kere tatile gittim. Düğünümü takılarımı ona göre yaptım. Neden düğünde en güzel takılar? Etiniz ne butunuz ne? Ben aileye her zaman yardım edilmesi gerektiği mesajları yazan biriyim. Ama bu şekilde harcamalarla olmaz ki.
Aynen yorumların hepsini de okudum ama asıl konuyu anlamadım.. neyse ben çıkayım:)birçok konu okudum ama bu kadar karısık ve anlamsız konu görmedim
konu sahibi size değil lafım ama ben anlamıyorum çiftlerdeki bu bereketsizlik nedir. ben çalışmıyorum eşimin aman aman bir maaşı yok. üstüne çocuğumuz da oluyor ama çok şükür hiçbir eksiğimiz yok hatta gezeriz tozarız 1 senede 3 tatil bile yaptık. yani beni eleştirenler çıkacaktır eminim maddi konular daha özel konular ama nereye ne kadar gittiğini bile bilmem ben eşim bana aylık bir miktar veriyor ve gayet iyi bir miktar. kıyafet vs alışverişi kendi yapar bana verdiğini de biriktiriyorum hesap açtım kendime. e nasıl yetinemiyorsunuz benim aklım almadı 5 bin gibi bir rakam var ortada. bereket dedikleri olay bu mu acaba asgari ücretle geçinenler var bir de.