Kayınvalidem alma beni oğlum dedi böyle kavga edicekseniz eşim alıcam diyor biz sürekli bu konudan kavga ettiğimiz için söylemek zorunda kaldıKayınvalidenizin yanında böyle konuşması hiç hoş değil eşiniz evlendiğinin farkında mı annesiyle aranızı açacak sonra dinle dur kayınvalideyi
Eşiniz idareci bi erkek değil aksine evlilik bilinci oluşmamış anneci mi nedir bilmem ama bu tip erkekler ömür törpüsü
Öyle olmuyor işte bir yere gidicek olsak bile annesi aklında ona göre plan yapıyor ona göre ev alıp almama kararı veriyorAlan eşiniz yorulan eşiniz siz tam olarak neyi dertettiniz anlayamadim
Yine de söylenmez ki siz direk böyle bi talepte bulunmamışsınızda bu durduk yere aranıza açmaya yönelik bi davranış şimdi kötü gelin oldunuz Allahtan kv Deniz dırdırcı bi tip değil herhalde size sarmamışKayınvalidem alma beni oğlum dedi böyle kavga edicekseniz eşim alıcam diyor biz sürekli bu konudan kavga ettiğimiz için söylemek zorunda kaldı
Yok allahtan öyle bir insan değilYine de söylenmez ki siz direk böyle bi talepte bulunmamışsınızda bu durduk yere aranıza açmaya yönelik bi davranış şimdi kötü gelin oldunuz Allahtan kv Deniz dırdırcı bi tip değil herhalde size sarmamış
Alamıyoruz çünkü eşim annesinden ayrılamıyor ve ailene anlattığımda eşimi haklı buluyorlar eşim gerçekten çok yardımcıdır ev işi konusunda iş konusunda evde yemeği bile sayılı yaparım öyle söylüyeyiö eşim daha çok yapar eder bana karşıda öyle bir yerden biryere otobüsle gideyim yada kimse bana birşey söylesin istemez ama bizim sürekli konumuz annesi saate bakıyor kaçta çıkıcakta gidip hemen alayım diye yada arabayı yıkamayı bahne ediyor o saate yakın benden gizli gidip alıyor acaba diyorum bendemi sorun var ?Size tavsiyem alabiliyosaniz uzak yerden almanız iki aileyede uzaklık en iyisi
Eee tek sıkıntınız bu olsun o zaman,ben de ana kuzusu zannettim.Eşiniz sadece inada bindirmiş gibi gözüküyor.Kayinvalide olgun bir kadın demek ki.Alamıyoruz çünkü eşim annesinden ayrılamıyor ve ailene anlattığımda eşimi haklı buluyorlar eşim gerçekten çok yardımcıdır ev işi konusunda iş konusunda evde yemeği bile sayılı yaparım öyle söylüyeyiö eşim daha çok yapar eder bana karşıda öyle bir yerden biryere otobüsle gideyim yada kimse bana birşey söylesin istemez ama bizim sürekli konumuz annesi saate bakıyor kaçta çıkıcakta gidip hemen alayım diye yada arabayı yıkamayı bahne ediyor o saate yakın benden gizli gidip alıyor acaba diyorum bendemi sorun var ?
Onlarında arabası var ama kadın kullanmıyı bilmiyor yada benmi abartıyorum diye düşünüyorum eşim benim ailemede öyle tabi kendi ailesini daha fazla ama işler karıştı artık her kavgamız annesi oldu birazda ben inada bindirdim evde oturuyorum diyor evdeyken sıcak kadın iki otobüsle gelmesin alayım diyor zaten hafta sonu kaynım götürüyor hafta içide biz evdeysek alıyor gerçekten bende problem varsa kendimi eleştirice. O yüzden buraya yazdım fikir almak için ama bu seferde ev alalım diyordu bir anda bu evi alalım demeye başladı ebende şüphelenir oldum annesi için mi ki %70 i öyle zatenSizin bir işiniz varken onu boşverip annesini almaya gitmiyorsa neden bu mevzuya bukadar takıldınız ki? Hem sürekli annesine göre plan yapıyor diyorsunuz ama arabayı siz sattırmamışsınız. Arabayı satma ama annende iki otobüse binsin derseniz o da annemi ille de alacağım diye inat eder.
Yok ana kuzusuEee tek sıkıntınız bu olsun o zaman,ben de ana kuzusu zannettim.Eşiniz sadece inada bindirmiş gibi gözüküyor.Kayinvalide olgun bir kadın demek ki.
Asla öyle birşeyden süphelenmiyorumAnnesi yorulmasın diye gidip alıyor kocanız. ben seni anlamadım. almasından neden rahatsızsın? okuldan çocuğu gidip almak gibi kendine görev yüklemiş. başka bir şeylerden mi şüphe ediyorsun bu tepki niye?
Bozmayın huzurunuzu o zaman,üşenmiyorsa gitsin alsınYok ana kuzusuAma öyle birşeyime karşımazlar birşey söylemez allahtan kayınvalidem çok iyi bir kadın aksine ben çok kırdım ona rağmen hep o geldi bana biraz böyle dik başlı kadın olsa heralde kocam dinlerdi anasını diye düşünüyorum yani herşey kayınvalidemden geçiyor
Ben biraz ev konusuna takıldım uzaktan ev almama sebebi annesine yakın oturmak böyle alıcak bırakıcak bide kaynım şehir dışına gidiyor hepten ev almaktan uzaklaştı neden annesi burda kardeşi yok kendini hala evin babası zannediyorAnnesi yorulmasın diye gidip alıyor kocanız. ben seni anlamadım. almasından neden rahatsızsın? okuldan çocuğu gidip almak gibi kendine görev yüklemiş. başka bir şeylerden mi şüphe ediyorsun bu tepki niye?
Adla üşenmez sırtında taşır yine getirir yengeç burcu erkeğiBozmayın huzurunuzu o zaman,üşenmiyorsa gitsin alsın.