Eşim anlayışsız biri ve konuşmak yerine kavga etmekten yoruldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tartışmayı bir sonlandırsanız mı acaba? içinde bulunduğu durumun vahametinin farkında olmayan bir kadın var halen ortada. neden üç aylık evliliğinin bitmesi gerektiğini Bilal'e anlatır gibi anlatmak lazım

Konu sizin konunuz değil, siz hala o da vardı bu da vardı, ballandırarak değil şöyle hissediyorum diye kendiniz anlatıyorsunuz. Başkasının konusunu kendinize çevirmeyin. Anlatmak istiyorsanız kendini konunuzu açın. Konu sahibinin zaten sorunu var, kendi konularınızı araya sokup kafasını karıştırmayın. Başka neler oldu ki tarzında bir soru da sormadım, bu iç döküşünüzün yeri burası değil.

Meydan bulmuşken içini dökmeye can atan kişi özgeçmişini anlatmaktan vazgeçerse konuya dönecek yorum yapanlar.

Pamuğum zaten Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın, Rabbim kimsenin iyi niyetini ve merhametini sömürtmesin, beni yanlış anladılar ama ben kimseyle tartışmaya girmem, ki bu insanlar zaten herkesin derdiyle laga luga komedi yapan insanlar. Bazı arkadaşların bir kaç yorumunda da görüp eleştirmiştim kendimce daha önce ama yuva kolay kurulmuyor. Nişanlıyken her şey güzeldi dediği için sevdiği kanısına vardım ve yuvasını yıkmasındansa başımdan geçtiğince (kendi evliliğimde yaşadıklarımı tabii ki kıyaslamıyorum) tecrübe ettiğimce sakinleştirip fikir verdim, sonuçta tatlı dil ve muhabbet her kapıyı açar. İstisnalar kaideyi bozmaz tabii ki. Rabbim hepimizin evine birlik muhabbet versin

Meydan bulmuşken içini dökmeye can atan kişi özgeçmişini anlatmaktan vazgeçerse konuya dönecek yorum yapanlar.
sizin anlamada probleminiz var sanırım. Münakaşaya girmek istemiyorum. Kötü örnek de verilebilir ama siz bunu da anlamadınız. İyi geceler

Yazdıklarından hangi cümlene üzülsem bilmiyorum. Yaşadığın herşeyi derinden anlıyor ve üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Şimdi birincisi kolay olmayacak ama düzelmeyeceğine inanıyorsan eşinin, ki ben o şiddet vari tarzdan sonra eşinin düzeleceğini sanmıyorum ama, boşa gitsin! Sen o adam ile ailesi için evlenmedin, sen eşin ile evlendin . Annesi ile değil. Sizin yuvanız ayrı. Kimse kimseyi sevmek zorunda elbet değil, saygı duyulur. Ama iç içe olacak kadar saygı olmaz. Sen fikrini söylüyorsan eşine, eşin orta yolu bulmalıydı. İyi davranacaksın diye baskı yapmamalıydı.. çok yanlış ! Böyle ana kuzusu adamlar neden evlenir? Böyle evlat kuzusu analar babalar evlatlarını neden evlendirir? Konuşulur, orta yol bulunur. Evli evinedir , köylü köyünedir. Bir kere olur, iki kere olur bir bakmışsın aynı alanda yıllarca yaşıyorsunuz. Olmaz olamaz! Yuvalar ayrıdır. Düşünceler ayrıdır, paylaşılır orta yol ne ise o uygulanır . Evlilik çocuk oyuncağı ya da tek kişinin yöneteceği , tek bireyin söz hakkı ve düşünce hakkı olacağı bir hayat değil!

Gider mi hiç :) baskı yaptık diye dedi, şuan kocişiyle bdsm yapıyorlar Bazı kadınlar sekste şiddet seviyor, tabi o şiddet gerçek hayata da yansıyor ama olsun BDSM candır gerisi heyecandır :)

Ne atraksiyonlar oldu bugün Sebastian çevrende? Konun kapandı, negatiflenmişsin galiba tesadüfen halı konusunda gördüm geçmiş olsun

Bence kadın kötü bir şey dememiş neden bu kadar yüklendiniz ki? Bizde öyleydik ilk zamanlarda zamanla düzelir diyen üyeye,düzelseydi benimki düzelirdi,şunları şunları yaptım yinede düzelmedi demiş sadece.

Çünkü kendisinin aktif konusu var ve akıl vermekten ziyade kendi derdini döküyor. Sizin deyiminizle yüklendiğin halde hala ben onu da yaptım bunu da yaptım aldatıldım da diye kendisinden devam ediyor. Zaten aklı karışık ve zor durumda bir kadın var, kendi yanlışlarını anlatarak konu sahibinin iyice aklını karıştıracak ve konuyu dağıtacak.

Aktif konusu olmasa derdini dökmüş sayılmayacak mıydı yani? Bana dediğiniz şekilde gelmedi açıkcası. 1 mesaj yazıp geçmiş kadın sadece.

Aktif konusu olmasa derdini dökmüş sayılmayacak mıydı yani? Bana dediğiniz şekilde gelmedi açıkcası. 1 mesaj yazıp geçmiş kadın sadece.
Aktif konusuna derdini dökmeye devam edip başkasının konusunu sabote etmeyebilridi. Size öyle gelmedi diye mi bu kadar rahatsız oldunuz ve konuyu uzatıyorsunuz ?

Aktif konusuna derdini dökmeye devam edip başkasının konusunu sabote etmeyebilridi. Size öyle gelmedi diye mi bu kadar rahatsız oldunuz ve konuyu uzatıyorsunuz ?
Siz neden bu kadar agresifsiniz? Size göre sabote etme,bana göre değil. Kadının yorumunda da konuyu uzatan siz olmuşsunuz mesela. Asıl sabote böyle olur. Konuyu uzatmıyorum ayrıca. Sadece bana öyle gelmedi diyorum. Kendi fikrimi söyledim sadece. Galiba bir tek siz doğrusunuz. Bu şekilde bir cevap vermeseniz şu an bu mesajı bile yazmayacaktım mesela. Çoğu konuda var böyle kendi yaşadıklarından örnekler vererek yorum yapanlar. Konu sahibi bu kadar takılmamış siz neye taktınız bu kadar? Herkesin istediği şekilde yorum yapmaya hakkı var sonuçta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…