- 3 Ocak 2023
- 317
- 67
-
- Konu Sahibi hayatinbasindayim
Kesinlikle. Ailesine anlattim. Hepsine. Yakin oldugu akrabalarina dahi. Bunaldim cunku. Ama sonra herkes ustune gidince bi daha olmadi. Sadece unutamiyorum. Ama bir sonu olmadigini da biliyorum tuhaf bir sekildeAyrıl fiziki şiddetin sonu gelmez.
Eki Görüntüle 3186009
Kesinlikle oyle. Nasil biktim anlatamam.Evliliğe devam etmek yerine bir yere girip temizlik işi yapsan en azından para kazanırsın.
Seneler gecince daha mi kotu olur gercekten. Etrafimdakiler bana sabret duzelir diyip duruyorlarasla asla çocuk yapma. devamlı kaynanam kayın pederim iyiler seviyorum onları demişsin ama sevilecek insanlar değil bence. şiddet olayını zaten saymıyorum onu konuşmaya gerek bile yok ailene durumunu anlat ve bitir. daha cicim aylarında eşine böyle şeyler yapan adam seneler geçince neler yapar bilemiyorum
Kesinlikle. Ailesine anlattim. Hepsine. Yakin oldugu akrabalarina dahi. Bunaldim cunku. Ama sonra herkes ustune gidince bi daha olmadi. Sadece unutamiyorum. Ama bir sonu olmadigini da biliyorum tuhaf bir sekilde
Eee sonuç?Kesinlikle oyle. Nasil biktim anlatamam.
Seneler gecince daha mi kotu olur gercekten. Etrafimdakiler bana sabret duzelir diyip duruyorlar
Kesinlikle. Ailesine anlattim. Hepsine. Yakin oldugu akrabalarina dahi. Bunaldim cunku. Ama sonra herkes ustune gidince bi daha olmadi. Sadece unutamiyorum. Ama bir sonu olmadigini da biliyorum tuhaf bir sekilde
Yada bakıcılık yapsa misalEvliliğe devam etmek yerine bir yere girip temizlik işi yapsan en azından para kazanırsın.
Cok korkuyorum. Gitmeyi dusunuyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorumSize şiddet uygulamış, hem fiziksel hem psikolojik . Kayınvalide ve baba sizi sevmiyor sadece sizi ailenizden, çevreden koparıp yalnızlaştırıyorlar ve sürekli kontrol ediyorlar. Amaçları bu. İyi insan değiller ve bunlar klasik kendilerine hizmetçi, köle ararlar. Çocuk falan yapmayın ve ayrılın. Adam çocuk yaparak hayatınız boyunca ona bağımlı olmanızı istiyor, çocuk üzerinden sizi kontrol edecek. Kurtulun. Kaçın. Daha fazla beklemeyin
Ah canım çok yaşa!Yada bakıcılık yapsa misal
Bebek bakıcılığı olur hasta bakıcılığı olur
Çünkü sürahideki suyu bile alamayan insan ya bebektır yada hasta eli ayağı tutmuyordur
Kabul ettiremeyince de ofkeleniyorlarGerçekten sevilmediğini bu insanların sevgisinin yapay olduğunu öğrendin. Annesi böyle yetiştirmiş değil bunlar taktik yapıyor ve size kendi üstünlüklerini kabul ettirmeye çalışıyor. Kendinize kıymayın
Cok korkuyorum. Gitmeyi dusunuyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum
Bilmiyorum cok korkuyorum hamile bile olabilirim su anda. Dogum kontrol ilaclarimi teker teker klozete atip sifonu cekti yakalayinca. Sonra bir daha alamadimSakınnnn sakınnn cocuk yapma, sakın düzelmez çocuğunla kalırsın ortada, korun