Eşim anlayışsız biri ve konuşmak yerine kavga etmekten yoruldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gayet de yutuyorsunuz unutuyorsunuz aksi halde sizi iten boğazınızı sıkan el kaldıran herifi boşamış olurdunuz

Sen şaka mısın

Seneler gecince daha mi kotu olur gercekten. Etrafimdakiler bana sabret duzelir diyip duruyorlar
Seneler geçince ben de düzelir sandım sustum yuttum huzurum kaçmasın diye ama 5 yılın sonunda ben patladım eşimle aram açıldı ve ne mi.oldu apandistim patladi ve ben 1 hafta sancı çektim o karin ağrısını üzüntüden oldu stresten oldu diye görmezden geldim ya ölseydim? Apandisit ağrısı doğum sancisina eşdeğer ben o sancıyı görmezden gelip canıma kastettim değdi mi ? Hayır keşke çocuk olmadan önce bitseydi hersey...

Hangi yuva?
Boğazınızın sıkıldığı itilip kakıldığınız şiddet gördüğünüz yer ne zamandır yuva sayılıyor?
Ye dayağını kayınpeder kayınvalide için itilip kakıl insan yerine bile konma iki laf bile edeme ama naif ol yücelt öyle mi?
Nasıl mesela kocacım bugünkü boğaz sıkma el kaldırma performansın süperdi hiç bu kadar canımı acıtmamıştın daha öncekilerde ölümü tam gırtlağımda hissettim mükemmelsin mi desin?

Yatağın üstüne pike attı diye göklere çıkardığınız adam yarın bu evde herşeyi ben yapıyorum sen ne yapıyorsunki yatağı bile toplamaktan aciz bir kadınsın dediğinde de öpersiniz bana kadınlık öğrettin kocacım sen olmasan ne yapardım dersiniz

Tamam

Nispeten insan evladına denk gelmiş, sanıyor ki herkes aynı.

kadın şiddet görmüş, adamı öp demissin resmen , bence siz de psikoloğa görünün, sosyal normlarınız pert durumda , mantıklı insan kv ve k.pedere köle olmadi diye şiddet gören kadına bu tavsiyeyi vermez ...

Şaka sanıyor galiba ya, nasıl bir şey olduğundan haberi var mı acaba? Kocası ile ettiği ağız dalaşını biliyor demek bir tek, konuda yazılan şiddet türleri nasıl bir şey bi an tasavvur edemedi heralde.

Bırak ya şimdi gelip buna da tamam diyecek hasta mıdır nedir

Esra Ezmeci sen misin ?

Yahu kız yazmış , eşim eve gelecek bana şiddet uygular mi diye tir tir titriyor gelen yoruma bak , kafalar ne güzel yaa

Ben banyodan çıkınca havlusunu pijamasını verdim aldığım parayı verdim her gece kadınlığımı yaptım anasına kız oldum yoluna yoldaş oldum maalesef düzelmedi balım bunlara karşılık şiddet gördüm :) beklesin de gördün dünya kaç bucak. Çocuk da yapar hiç ayrılamaz.

Neden bir rahatsızlığı mı vardı havlusunu, pijamasını alamıyor muydu? Özel okul taksidi öder gibi aldığınız parayı mı verdiniz? Barınma ve iaşe bedeli mi? Anası evlendikten sonra sizi mi doğurdu kızı oldunuz, yoldaşı oldunuz?
Kötü örnek, örnek değildir hanımefendi. Siz yaptıklarınızı doğru diye insanlara dikte etmeyin. Kendi sorununuzu çözememişsiz başka konuya gelip ben bunları bunlaro yaptım yine de yaranamadım diyorsunuz. Size madalya takmamışlar belki sizin verdiğiniz akılla konu sahibine madalya takarlar.

Ben iyi bişey yaptım demiyorum farkındaysanız. Evliliğim bozulmasın diye ne yaparsanız yapın olmuyor demek istiyorum. Ne kadar fedakarlık da yapsan ruh hastası ruh hastası olarak kalıyor. Yapmadığında kavga çıkıyordu çünkü. Ben de bu konu sahibi gibi hep bi çıkış yolu aradım belki böyle yaparsam düzelir vs diye. Ağzınızla kuş da tutsanız düzelmeyen düzelmiyor demek istedim. Anlattıkları benim yaşadıklarıma benziyordu çünkü. Bence boşuna kürek çekiyordu. Ben de 6 aylıkken burda konu açmıştım boşanayım mı diye sonra devam ettim . 2 yıllık olunca şiddet ve saygısızlık daha da arttı. Yani kötülükte artış oluyor fakat düzelme olmuyor demek istiyorum. Terapi ve psikolog destek eşliğinde olarak yaptım bunları bu arada. Bilmeden yargılama yapmayın lütfen

Bilmeden yargılayan yok, sizin yazdıklarınıza göre cevap verdim. Bakın bakalım ilk mesajınızda şu yazdıklarınızı mı yazmışsınız. Onu da yaptım, bunu da yaptım, anasına şunu yaptım diye gidiyor konunuz. Yukarıda yazdığınız gibi değil. Yazdıklarınızı okuyun sonra bilmeden yargılama yapmayın diye cümle kurun. Yargı mercii değilim ben. Kendinizi siz yargılarım. Yanlışlarınızı ballandıra ballandıra anlatmak bana verdiğiniz cevap işe aynı şey değil.

Keşke ballandıra ballandıra anlatsaydım. Utançla anlatıyorum. İnsanın çaresizlikten bi umutla yaptığı aptalca şeyler. Başka kadınlar da var. Hatta aldatıldığında bile bilmiyormuş gibi devam eden. Ya aşk ya da başka sebeplerden kendimizi kandırıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…