Benim de profilim kapalı ama akademisyenim ne var? Şimdi de acayip hasta olmama rağmen oturdum sana yazmaya çalışıyorum. İlk okul mezunu olsun veya okumayı yeni öğrenmiş olsun. Ne olacak? Şiddet yaşayan, eş ailesine düşkün köle arayan bir adamla beraber birinin konusunu yoldan geçen birine sorsak herkes aynı cevabı verir. Bunun için Prof olmak mı gerekiyor?
Ayy hicbir sey icin prof olmaya gerek yok. Üslup! Anlatamiyorum herhalde. Derdini anlatan biriyle en azindan dalga gecmeyecek duzeyde egitimli olabilen ve bu tahrik edici durumun da farkinda olan ALGİLAYAN insanlara sözüm yok gordugunuz gibi. Dillenmedim. Sadece hakkimi savunuyorum. Belli ki onceki yorumlari okuyamamissiniz. Hakaret resmen. Ayrica hastaysaniz yazmayiveriniz.
Bak bişey söylicem. Profiline bakayim dedim bu ne mezunu acaba hayata insanliga katkisi ne evlenmek disinda dedim ama maalesef acilmadi profilin. Bir de... 15 yasindayken bu yazi formunu kullanirdik. Çocukluğumu animsadim.
Canım mühendisim ben merak ettiysen . İnsanlığa çok katkım var mı bilmem de ülkeye vardır katma değeri yüksek ürünler tasarlayıp milyonlarca euro'luk ürün sattığım için ama bu aralar cocuk bakıyorum biliyor musun evdeyim bosum..
Sana çok ufak birşey yazacağım benim dedem karısıyla evinin tüm işlerini yapan bahçeden çiçek toplayıp veren bir adamdı . Babam bana üniversiteye giderken sabahları kahvaltı hazirlarfi erkenden kalkıp ..
Eşim işten gelince bulaşığı toplar yemek yapma yorulma birlikye yapalım fer . Benim gördüğüm bildiğim düzen bu benim de kendimce dertlerim var işte yaziyorum buralarda da gördüklerim karşısında dertlerime şükreder oldum . Yazık günah fiziksel ve psikolojik şiddetin dibini yaşıyorsun ve herkes yaşıyor zannediyorsun laf sokmaya çalışmıyorum bu yaşadıkların normal değil çok uç şeyler
"Kocamla baristim dillendim" "konu yalan, külliyen palavra" "bu kadin kocasinin kirli donlarini yikamaktan kendini alamaz" devam eden dalga gecmeler vs vs. Tahrik edici bir suru yorum ve kendimi savunuyorum diye suçlu oldum. Hakikaten kalbiniz çok kötü. Uzuldugum paylasmak istedigim seyi dahi burnumdan getirdiniz. Bravo. Kadinin kurdu kadin evet. Hemcinslerim bunu yapiyosa kocam ne yapmasin. Tebrikler. Son sözüm bu.
Ne alaka... İlk goruslerle son gorusler arasinda daglar kadar fark var. Tahrik edici yorumlar atip cevap gelince de dili papuç gibi mi diyosunuz ya ne komik gercekten.
Çok normal şeyler yaşıyormuş gibi normal cevaplar bekliyorsunuz ben de ona şaşırıyorum. İki tatlı dille mayışmış kalmışsınız, bi de millete efeleniyorsunuz asıl komik olan bu. Adam dövmüş, adam ilk günden anasını babasını burnunuzun dibine dikmiş, hamile bırakıp ayağınızı bağlamaya çalışıyor, iki suratına bağırdınız diye melek oldu sanmışsınız, sanın yani sıkıntı değil de, ne oldu arkalandınız heralde, bi özgüven geldi bişeyler oldu. Ben işin burasındayım.