Eşim anlayışsız biri ve konuşmak yerine kavga etmekten yoruldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biz bunu halamın evliliğinde iliklerimize kadar yaşadık , sırtı, yüzü mosmor geldi defalarca ama hep geri döndü, ailesi bile onu kurtaramadı çünkü bağımlıydı, eşine çok âşıktı, aslında bu aşk değil takıntıydı, halam sayesinde birçok şeyden nefret ettik resmen , ben artık böyle kadınlara katlanamıyorum, halamın derdinden ailesi mahvoldu

Başlatma artık fıtratına ya. Altın varaklı şekilde vücut bulmuş cehalet, tavsiye veriyor bir de

Siz severek mi evlenmediniz
Mesafe koymalisiniz bncee cok yuz vermissiniz kimse nerde durmasini bilmiyo esinize soylemk fayda etmiyosa siz tavir kocaksiniz kayin valide ve k.babaya esiniz oyle yetismis olabilir ama yola getirmesini bilirsen hersey daha farkli olur emin ol.

Birini çok seviyor olabiliriz, onu eş konumuna da yerleştirebiliriz ama en çok kendimizi sevmeliyiz aslında. Bana ben lazım be ! Anam değil bacım değil, imza karşılığında kölelik yapıp onun kaprislerini mi cekecegim ? Büyük konuşmak istemiyorum ama dünyaya bir kere geliyoruz. Evlat hariç kimse için kahır çekip mutsuz olmaya değmez

Yapman gerekeni asla yapmayacaksın.
O yüzden ne desek boş.
Zira kötü kayınvalide ve kayınpedere bile çok iyiler çok seviyorum diyorsun, kötü dediğin kocan Allah bilir daha neler neler yapıyor da kötü diyebilmeyi başardın.

Bilmiyorum cok korkuyorum hamile bile olabilirim su anda. Dogum kontrol ilaclarimi teker teker klozete atip sifonu cekti yakalayinca. Sonra bir daha alamadim

Kadinlarimiz cinsel siddetin turlerini bilmiyor. Bu yazdiginiz cinsel siddetin bir turu, ayni sekilde esinizden kondom kullanmasini talep etme hakkiniz var ve kullanmadan sizi iliskiye zorlarsa yine cinsel siddet gormus olursunuz.

Evli olmaniz esinizin sizin vucudunuz hakkinda her turlu soz hakkinda bulunabilecegi anlamina gelmiyor. Evlilik icinde de cinsel siddet ve tecavuz olur. Hepsinde sikayet hakkiniz bakidir.

Belki yapmayi tercih etmezsiniz ama yapabileceginizi bilin en azindan.

Ben de yorum yazdım ve sildim. Gerdek gecesini kayınvalide kayınpederle geçirmesinden şüphelenmiştim ama tuvalete atılan doğum kontrol haplarından sonra sildim yorumumu. Yazdıklarını gülümseyerek okuyacağım sadece.

Çok şakacısınız. Daha nişanlıyken kafasına bir şey fırlatılmış kayınvalide sesini çıkarmamış, gerdek gecesi anası danası gelmiş beraber kalmışlar, cinsel ilişkiye zorlanmış, doğum kontrol haplarını tuvalete atmış kocası, boğazını sıkmış, kaynanası sen benim oğluma iş mi yaptırıyorsun demiş.
Zaten konu büyük ihtimal gerçek değil.
Bir tanem de, yanaklarından öp pohpohla yazmışsınız hiç güleceğim yoktu. Boğazı sıkılırken mi poh pohlasın, aile içi tecavüze uğrarken mi?

3 aylık evlilikte bu kadar çok şey görüp yaşadıysa boşan gitsin bu adamla hayat geçer mi. Sen sanıyor musun çocuk olunca sorumlu bir adam olacak sen kendine 2. çocuğu yapıyorsun oda babadan ne görse sana onu uygulayacak. Bu evlilikte sen 2. plandasın 1.plana gelmeden çocuk yapma ama bu eş ile oda zor.

kimseye bir şey olmuyor inanın olan size oluyor elbetteki boşanma evresi sancılı geçiyor hayat tabiki güllük gülistanlık değil.ama o gücü lütfen kendinizde bulun .
ben ikinci evliliğini yapmış aynı baskıcı aile sorunları yaşamam, eşimin beni köleleştirmesi sebebi ile ben ayrılmak için fırsat kolluyorum.
kimseye köle değiliz biz .kimsemde yok ne ailem destek ne bir doğru düzgün dostum ama kendime güveniyorum ;bana aman evli diyecekler ben evde itilip kakılacağım .saygısız bencil insan suyunu alamayn analarının kuzularını anneler,ine emanet etmek te yıllarını heba etmemekte fayda var
ben şimdi bir gün bile benden gidiyor diye üzülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…