Eşim anlayışsız biri ve konuşmak yerine kavga etmekten yoruldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Unutmuşsunuz da yutmuşsunu da. Öyle olmasaydı boşanırdınız

Ahahahah. Aynı şeyleri düşündüm. Hele doğum kontrol haplarını atmak ve ilişkiye zorlamak konusunda. Konu sahibi kesin kaçarak evlendi ve kaderimi çekerim diyor ya da lisans mezunu ve Milletle alay ediyor. Birde evi terk edecekmiş falan. Hem de bir saat içinde buna nasıl karar verdiyse

Bende şu '' aslında iyi insanlar '' lafını anlamıyorum anlayamayacağımda. Oğluma iş mi yaptırıyorsun diyen, daha evliliğin ilk günü ve sonrasında da sürekli düşüncesizce sizde kalan, sizi hizmetçi olarak kullanan insanlara nasıl '' iyi '' diyebiliyorsunuz? Hoş fiziksel şiddetten sonra hala kararsız kalıp düzeleceğini düşünen biri ne kadar mantıklı düşünür bilemedim. Ama çocuk olmadan bir an önce ayrılmanızda fayda var aksi halde hizmetçi rolünü kabul etmek zorunda kalırsınız bu seferde çocuktan dolayı korkarsınız. Ayrıca ne eşiniz ne de ailesi iyi. Onlar masum görünen zorbalar sadece.

Siddet artarak devam eder. Zaten ilk baslarda öyle başlıyor . Bence kaynananlarin düşünmesi lâzımdı, hic yeni gelin evine bu kadar gidilir mi. Ama desen bile anlamazlar.

Malasef kocan kendine hanım eş değil de hizmetçi seçmiş anne babasına saygı duyan bir hizmetçi evlilik bu değil ya evlilik ortak karardır dayanışmadir . Ama sizle çok ortak noktamız var o yüzden çok iyi anlıyorum.. bence ailesi de çok düzgün insanlar değil gibiler gayet baskın ve düşüncesiz gözüküyorlar. İnanın yolun neresinden dönerseniz kâr imkan varsa yollari ayırmak çocuk olmadan çok güzel olacaktır

Konu sahibinin tüm mesajlarını o yüzden alıntıladım.

Aklınca eğleniyorsa; hayat bu hikayeleri birebir kendisine yaşattığında da eğlenir umarım.

Ne yapacaksın çıkıp sevgili kocacığına alışveriş mi edeceksin. Can sıkıntısından konu açmış birisin, yalanlarınla sana mutluluklar

kocam is cikisi gidecekmis orada uyacakmis
anasının dizinde uyudugunu hayal ettim bune bune buneee yaaa.. sakın çocuk topuna girme iyice elini kolunu bağlar. şimdiden böyleyse ilerde asla söz hakkın olmaz şimdiden bastırmış seni. kv kp konusundada birbirinizi seviyomussunuz demek ki onlarda bu sevgiyi farklı algılayıp yaşlılıktan düşünmeden sürekli gelip kalma olayına girmişler. ee tabi bitanecik oglu var elin kızı nasıl baksın ona ne yer ne içer gözüyle görsün içi rahat etsin bunlar ana oğul yeni dogmuş bebek sendromunu atlatamamışlar. biri memeden ayrılmamış bebe digeri süt kokulu evladını bırakamayan ana :))) ben olsam coktan boşanma davasını açmıştım ne adam düzelir ne şiddetin sonu gelir. beklemen bile hata üstelik ailende arkandayken..

Unutmuşsunuz da yutmuşsunu da. Öyle olmasaydı boşanırdınız
Ben konu sahibine inandım çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım. Karşısındaki narsist ve öfke kontrol problemi olan biri. Ben de narsist kurbanı oldum insan beynini bile kullanamıyor. Ne kadar sosyal statünüz de olsa aileniz de olsa basiretiniz bağlanıyor. Ben 2 sene çektim. Terapiye bile götürdüm. Terapistim gözümü açtı diyebilirim. Valla düzelmiyor çok acı. Çok sevdim ama elimden bişey gelmedi. Bazen kazanmak vazgeçebilmekte bunu unutma canım. Aklını başına al ve vazgeç.

Adını buraya bahşedersen ileriki günlerde kocan seni öldürdüğünde en azından seni burada anardık

Sakin çocuk yapma , ömrünü yerler , aileni dinleme seni döven adama nasıl semi tekrar yollarlar, boşan diyorum ben

Kades uygulamasını indir sana bişey yapacak olursa acilen butona bas, bence hiç konuşma habersiz cik git, altınlarını, düğün video ve fotolarını da al yanına

Allah yardımcın olsun, ama daha çok yeni evlisin. Hemen ani kararlar verme pamuğum. Bizde yeni evliyken kedi köpek gibi yerdik birbirimizi ama şimdi rayına oturdu şükür. 2 senelik evliyim, şimdi kaşımı kaldırmamdan anlar ne demek istediğimi. Dua ve sabırla inşallah olur balım, eşinin huyuna gidip sanki onun istediğini yapıyormuş gibi gösterip kendi istediğini yapman lazım. Kıyma yuvana, her şeyi de yapabildiğini belli etme, bazen yapabilecekken yapamıyorum demek iyidir. Bir de en ufak bir iş bile yapsa biraz pohpohla. Pohpohlanıp övgü görünce inan sana iş bırakmaz. Misal; benim eşim sabahları benden sonra çıkıyor evden, işten bi geliyorum yatak savaş alanı gibi. Bir kavga ettim iki kavga ettim baktım kavgayla elime hiç bir şey geçmiyor. Bir gün yine işten geldim, baktım uyduruktan pikeyi çekmiş sadece. Gittim hemen yanaklarından öptüm, şaşırdı kaldı. Teşekkür ederim birtanem, ellerine sağlık. Ne kadar güzel düzeltmişsin, yastıkları da kabartmışsın falan dedim. O yatağı bir daha bozuk bulmadım. Bunun gibi şeyler dene. Her zaman karşısında naif ve minnetkar olursan kazanırsın. Seni seviyorum

Amin , Benim halam böyle bir adamla evli , halam çocuk doğurmak istemese de kocasi korunmasına izin vermeyip 4 çocuk yaptırdı , şuan halam felç geçirdi ve hala o adamla , çocukları için ayrılmadı biz defalarca ayrıl desekte , daha fazlasını yapmaya çalıştık ailece ama boşanmadı o lanet adamdan , konu sahibi ateşle oynuyor farkında değil , birsürü çocuk yaptırıp bir tarafını kırıp eve hapsedecek adam haberi yok ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…