Allah yardımcın olsun, ama daha çok yeni evlisin. Hemen ani kararlar verme pamuğum. Bizde yeni evliyken kedi köpek gibi yerdik birbirimizi
ama şimdi rayına oturdu şükür. 2 senelik evliyim, şimdi kaşımı kaldırmamdan anlar ne demek istediğimi. Dua ve sabırla inşallah olur balım, eşinin huyuna gidip sanki onun istediğini yapıyormuş gibi gösterip kendi istediğini yapman lazım. Kıyma yuvana, her şeyi de yapabildiğini belli etme, bazen yapabilecekken yapamıyorum demek iyidir. Bir de en ufak bir iş bile yapsa biraz pohpohla. Pohpohlanıp övgü görünce inan sana iş bırakmaz. Misal; benim eşim sabahları benden sonra çıkıyor evden, işten bi geliyorum yatak savaş alanı gibi. Bir kavga ettim iki kavga ettim baktım kavgayla elime hiç bir şey geçmiyor. Bir gün yine işten geldim, baktım uyduruktan pikeyi çekmiş sadece. Gittim hemen yanaklarından öptüm, şaşırdı kaldı. Teşekkür ederim birtanem, ellerine sağlık. Ne kadar güzel düzeltmişsin, yastıkları da kabartmışsın falan dedim. O yatağı bir daha bozuk bulmadım. Bunun gibi şeyler dene. Her zaman karşısında naif ve minnetkar olursan kazanırsın. Seni seviyorum