Eşim anlayışsız biri ve konuşmak yerine kavga etmekten yoruldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seneler gecince daha mi kotu olur gercekten. Etrafimdakiler bana sabret duzelir diyip duruyorlar

Insanlar degismiyor. Sadece ilişkilerini yurutebilmek icin kendinden ödün veriyor. Esiniz kendinden ödün veren bir adam degil ki düzelsin. Cocuk sahibi olursaniz hersey daha kotuye gidecek

Aksama gelcem konuscaz dedi. Konusacak olmamizdan bile korkuyorum. Ya vurursa diye. Hic vurmadi ama el kaldirdi. Baskiyi ve korkuyu anlatamam.

Seneler gecince daha mi kotu olur gercekten. Etrafimdakiler bana sabret duzelir diyip duruyorlar

60-70 yaşında yaşlılıktan düzeliyorlar artık çükü de eli de kalmıyor ondan sonra da kadın artık delirmiş dişleri sıkmaktan dökülmüş oluyor, çocukları büyüyor onlar da kadın döven olabilir veya şiddet dolu ortamda artık bir gün babasının elini tutup araya girip annesini koruyor.

Kadın da her gün evden kaçtığı ve adamın bu sefer düzeldim, gelmezsen kendimi öldürürüm, veya tehditlerine kanıp geri dönüp hayatını kararttığına lanet edip tek kelime konuşmadan aynı evi o adamla paylaşıyor

Bilmiyorum cok korkuyorum hamile bile olabilirim su anda. Dogum kontrol ilaclarimi teker teker klozete atip sifonu cekti yakalayinca. Sonra bir daha alamadim
Banlancam belki ama gerizekali mi bu adam, hangi hayvanat bahcesinden kaçmış? Adet olunca spiral taktirmaya gidin. Cocuk yapip, bosanmamayi garantilemeye calisiyor. Sizden baska hangi kadin bu ilkel insana katlanir?

Kesinlikle oyle. Ama ya hamileysem napicam o zaman bilmiyorum. Cok korkuyorum

Doktora gidin bu günden. Ve korunmaya başlayın ertesi gün hapı alın çocuk olursa da yine siz karar verirsiniz ama bu adamı baba yapmayın. Şimdi neden evden çıkıp kurtulmuyorsunuz? Neden? Sizi anne babanız bu işkenceyi yaşamanız için mi doğurdu? Adam zerre sevmiyor böyle insanlar başkalarını sevemez. Siz hayatınızın baharındasınız ya burada sizin gibi olan o kadar insna var ki hepsi kurtuldu. Ailenizi arayıp gideceksiniz

Kesinlikle oyle. Ama ya hamileysem napicam o zaman bilmiyorum. Cok korkuyorum
Hamile bile olsaniz gidin. Gercekten yaninda durmayin. Gebelikte daha yuksek risk altindasiniz. Misal veriyorum gebelik tansiyonunuz varsa, sinirlendiginizde tansiyonunuz dahada yukselecek, zehirlenme miydi neydi onu yasayabilirsiniz. Hamile degilseniz spiral taktirin, adamin yemeğine şap falan koyun size yanaşmasın. Goruntusu tuza benziyodu yanlis hatırlamıyorsam. Sakin gebe kalmayin

Banlancam belki ama gerizekali mi bu adam, hangi hayvanat bahcesinden kaçmış? Adet olunca spiral taktirmaya gidin. Cocuk yapip, bosanmamayi garantilemeye calisiyor. Sizden baska hangi kadin bu ilkel insana katlanir?
Beni sevdigini dusundum ama bu asla sevgi degil. Uzerimde kurdugu sey oyle bir baski ki korkuyorum. Bagirmasindan vurmasindan korkuyorum. Benim babam boyle biri degildi cunku. Bizim evde en cok sesi cikan annemdi. Babamsa gucunun farkindaydi ve sakindi sadece. Simdi gidecek gucu bulamiyorum

Kardeşim bak buraya yazdıysan o güç sende var. Annene ziyarete gider gibi git ve bırak bu adamı. Gider gitmez anlat onlara ve hemen bir haftada avukat bulur, uzaklaştırma çıkarır kurtulursun

Bakin bu bir eşik. Eger bir adim atarsaniz koşmaya baslayacaksiniz. Ilk adim annenize yasadiginiz siddet, dogum kontrol haplarini klozete atmasi, kayinvalidenizin surekli sizde olmasini anlatmak. Gerisi corap söküğü gibi gelecek

Su anda öyle durumdayim ki hem agliyorum hem de o isteyken ona agzima geleni saydigim icin gelince konusmamizi bekliyorum. Uzerimde olusturdugu baskiyi anlatamiyorum. Korku. Sacma belki ama bu aksam karsima alip bosanmak istedigimi soylemek istiyorum.

Burada 6 aylık hamile haliyle evden kaçanlar vardı veya üç aylık bebeği ile gidenler vardı. Bahane üretmemeli. Adam zaten hamile bırakmaya çalışıyor ki terk edemesin, giderse bile kontrol etmeye çalışır ama hiç bir bk yapamaz.

Bilmiyorum cok korkuyorum hamile bile olabilirim su anda. Dogum kontrol ilaclarimi teker teker klozete atip sifonu cekti yakalayinca. Sonra bir daha alamadim

Of çık bu kurban psikolojisinden, sanki ‘sen anlat Karadeniz’ dizisinde yaşıyorsun. Kanun var izan var. KADES indir bas. Bakalım ne yapıyor o korkak kocan. Polise git görür gününü.

Sen kendine itiraf et barzo sevdiğini, efendi erkekleri sıkıcı bulduğunu.

Hayırlı dayak yemeler, bu kafayla 4 cocuk yapar hayatlarını mahvedersin.

Böyle adamlarla karşılıklı konuşulmaz canım. Bunlar kendi kendilerine konuşur ve taktik uygular. Sizin adamı ikna etmenize gerek yok artık zaten karşılıklı konuşulacak aşamayı geçmişsiniz.
G Gudugudu demiş zaten kades uygulamasını.

Artık sizin karı kocanhayatınız ilişkiniz bitmiş korkunun olduğu yerde sevgiden, saygıdan bahsedemezsiniz

Eger hamileyken evi terk ederse adam duygu somurusu yapar. Cocuk babasiz buyuyecek senin yuzunden diyecek. Herseye gogus germesi lazim konu sahibinin. O evi bir terk etse gerisi kendiliginden gelecek

“Konuşalım, ikna edeyim, ona söyleyeyim terk edeceğimi” dersen başına bela alırsın. Kades uygulamasını indir. Ama ne olursa olsun tekrar travma olacak değer mi?

O işteyken kaçacaksın. Ona açıklama borcun yok.
Avukatın polis eşliğinde sonra gelir eşyalarını alır, söyleyeceklerini de o söyler sen muhatap olmazsın. Seni adam darp etse, olan anne babana olur, sana olur.

O çok sevdiğin kayınvalide ve baba seni öyle bir kötüler ki. Sana iftira bile atarlar. Başkası ile mesajlarını buldum erkekliğime laf söyledi, kendimi kaybettim der. Sonra başka bir kadının başını yakmaya çalışırlar.

Şimdi evden çık ve arkana bakma. Hamileysen doğurmak istersen ailenin yanında doğurur kendin bakarsın eğer istemezsen de kendin kadın doğuma gider halledersin söylemezsin bile, özelden resmî kayıt açtırmazsın.

Seni kontrol edemeyeceğini anladığında ki bu üç ayda terk ederek olur adam peşini bırakır, sen yüz vermezsen.
Ama bu evde kalma.

Bir de son kez diye konuşmaya gitme hep başına bu konuşmalar yüzünden kötülük gelir.

Eğer sen istersen şu an hayatını değiştirebilirsin

Son düzenleme:
Biz nisanliyken de yapti. Dugumuze bir iki hafta kalmisti. Laf cevirdim diye bana bir sey firlatmisti. Ustelik kayinvalidemin onunde. Ve agzini acip bisey de demedi kayinvalidem. O gun yuzugu atmaya kalktim. Ama kendimi öldürcem diyerek beni oyle guzel inandirdi ki... İnsanin icinde biraz merhamet biraz da sevgi varsa inanin affediyor. Evlilik stresinden diyip geciyor. Bakin ben universite mezunu bir insanim. Calisma hayatim oldu. Yillarca calistim. Ve basariliydim. Evlenmeden once hep siddet karsiti biri olarak kadin ve hayvan savunucusu oldum. Asla eşimin bana bunlari yapamayacagini dusunurdum. Evlilik hayatimda asla boyun eğmeyen bir insan olacagimi dusunurdum. Ama nasil bu hale geldim nasil degistirdi beni anlayamiyorum. Dönüp geriye baktigimda eski ben simdiye dek polis karakolunda esim bana fiziksel ve psikolojik siddet uyguluyor diyerek suc duyurunda bulunmus olurdum. Ama inanin bu tipler insanin cesaretini kirmayi cok iyi beceriyorlar. Dogal bir yetenek bu baskilamak.

Öncelikle çocuk fikrini kafandan silip sonra anasının evine geri yollamalısın bu tipi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…