Eşim aldattı mı?

Eşinizin telefonundaki WhatsApp uygulamasını silip geri yükleyin. Eski sohbetler için gelen uyarı yazısı çıkacaktır onu okaylersiniz. Sizden önce WhatsApp silip yeniden yüklenmediyse orda çıkar önceki konuşmalar.
Kadının sosyal medyasini biraz araştırabilirsiniz. Neler yapmış otel vs dışında bulunduklarını söyledikleri dışında bir mekan storysi atılmış mı yada fotoğraf çekilmiş mi bakabilirsiniz. Belki de erkek arkadaşı bile olabilir.
Banka hesapları ve kredi kartlarından o gün nerelerde harcama yapılmış mobil bankacılıktan bakabilirsiniz.
Telefon android ise telegramdan gelen her fotoğraf dosyalarım >telegram>telegram images bölümünde telefona kayıtlı oluyor.

Erkek arkadaşım 3 ay önce vücut kıllarını makina ile almıştı kaşıntı oluyor diye iki üç egzama gibi bir şey çıkmıştı küçük küçük şuan bende bir işkillendim.

Bekarken hep iş nedeniyle aynı ortamlarda çalışmak zorunda kaldığım yaşı kaç olursa olsun erkeklerden konuşmaya bile çekinirdim birinin takıntılı manyak karısı gelir de başıma bela olur diye hele bir de bir tık elin yüzün duzgunse uff yani al başına belayı. Halbuki kimse sizin kelli felli kırk yaşını devirmiş azgın teke kocalarınızın meraklısı olmuyor genelde. Konuya gelince tam anlamıyla aldatma varmış diye bir şey çıkmıyor ama erkeklerde durduk yere kendine özenme bı şeylere dikkat etmeye başlama gibi durumlar tekduzelikten çıkıp bir anda değişince şüphe uyandırıcı oluyor. Birinden hoşlanmış ya da ilgisini çekmeye çalışıyor olabilir.

Evet normalde öyle olmalı. Bana da anlatsalar öyle akıl verirdim, iş başa düşünce kontrolsüz olabiliyorsun

Bu yorumları anlamıyorum. Kimse kocamın meraklısı değil, neden konuyu sapitiyorsunuz. Evli de olabilirdi kadın bekar da. Ortada muallakta kalınan bir konu var. Burada bazı üyelerin amacı üzüm yemek değil bağcıyi dövmek.

Şu an melek gibi. Sürekli gönlümü almaya çalışıyor, aramıza soğukluk girmesin diyor.

Merhaba evli bir kadin olmasamda sizi ve ruh halinizi anliyorum durumunuza cok uzuldum.Sunu belirteyim öncelikle vucut tuylerini almayi bu olayla yuzde yuz baglantili bulmayin bizlerde degisiyoruz mesela ben saclarimi hic boyatmadim amavsimdi ara ara boyatsam nasil olur diye dusundugum oluyor yada zwvklerimuz isteklerimiz oluyor bakim diye dusundugumuz seyler farklilasiyor.

Ama paylastiginiz seylerde suphe uyandiran seyler oldugu muhakkak ben burda bir cok kadinin dedigine katiliyorum eger duduncenizde kesin bir ayrilik fikri yoksa sakin bi sekilde yavas yavas konuyu kaoatin yoksa bu kadar firtinalar kopardiktan sonra affedilwn biri tekrar yapacaktir emin olabilirsiniz.

Ve ayrica yakin zamanda hoşlandığım birinin bir baskasindan etkilendigini ogrendim karşılıklı asklarina internet paylasimlatiylada olsa sahit oluyorum canim cok yaniyor gunlerdir karsilikli birsey tasamadigim bir insanin bir baskadindan hoslanmasi karsilikli guzel seyler yasamasi nefesimi kesiyor tahammul edemeyecek hale geldim ama sizinki esiniz yillarca iyi gubde kotu gjnde bir yastiga baskoydugunuz insandan bunlari yasamak ne halde oldugunuzu hissedebiliyirum lutfen mantikli yaklasin

Yani iş arkadaşıyla özelde de arkadaş olunmaz ama eşi öyle bir düzene girmiş ki evi, ailesini ihmal edecek şekilde iş dışında da takılıyorlar. O kadar yoğun çalıştığım bir ortam olsa zaten bütün gün gördüğüm kişilerden koşarak aileme gelirdim ben olsam. Konu sahibi yerinde de olsam madem bu kadar takılıyorsun bizi ihmal ediyorsun bir görüşelim derdim. Yoksa illa her projede çalıştığımız, iş arkadaşı olduğumuz kişilerle ailemizi tanıştırmak zorunda değiliz haklısınız

Kadinin on koltuga oturmasindan baska elinizde hic bir sey yok. Yok spermmis, kayitmis. Bunlar bos seyler. Acayip takmissiniz herseye. Esinize kolayliklar diliyorum

Ben emin olamadım masumda olabilir gönlü kaymışta. Unutmuş gibi yapıp gözlemleyin bence kimi erkek yapmak ister ama cesaret edemez eşinden çekinir, düzeni bozulsun istemez.

Ekip arkadaşlarınin bazilari bu kız da dahil geçici görevli. Yani 2 ay çalışıp döndüler

Konuyu buraya yazdigima pişman oldum gerçekten. Kadın kadının yurdu olmalı güya... İnsanlar linç etmenin peşinde. Hakikaten de kimse kimseyi aldatmiyor bu ilk defa benim eşimin başına geldi kızı ayartti gibi bir tarafa çekiliyor. Kim kimi ayartti problem burda değil, ben neden 14 yıl sonra bu adamdan şüphelendim. İlk defa kadın arkadaşı olmadı, ilk defa ön koltuğa binmedi bir arkadaşı. Uzun süre ayrı kaldık, döndüğünde telefonunu hiç kurcalamadim. Ama şu an neredeyse takıntılı oldum ne dese ya da ne bulsam bu konuya bağlıyorum. Eşimi tabiki de çok iyi tanıyorum 1 ayda bu hızlı değişimi anlamlandiramiyorum.

Çok zor bir konu, kadın hissediyorsa vardır bir şey demek geliyor içimden ama kimsenin de günahını alamam. Arabadaki tek kadın yolcu oysa ön koltukta oturması normal ona takılmadım açıkçası ama aranızfa hiç muhabbeti geçmediği halde bütün vücudunu traş etmesi fazlasıyla garip. Masturbasyon meselesi de garip.

Bir ara eşimin iş arkadaşı konusunda ben de evham yapmıştım zamanla geçti benimki ama sizin kadar şüphe çeken davranış yakalamadım, yakalasam burnundan getirirdim. Sizi ikna etmek için çaba göstermesi hiçbir şeyin kanıtı olamaz çünkü kişiden kişiye değişebilecek bir tepki bu kimi masumiyetini ispatamaya çalışırken kimisi inanmıyorsan kapı orada diyebilir. Bence takipte kalmalısınız çünkü deliliniz yok. Eşinizin kullandığı iletişim uygulamalarını evdeki bilgisayarda açık tutarak belki delil elde edebilirsiniz. Sakinleşmezseniz asla delil bulamazsınız.

Kadını neden bu kadar savundunuz onu anlamadım ben. Konu sahibi kadına herhangi bir saldırıda bulunmamış, kesin kocamı ayarttı dememiş. Kadının peşine dedektif takmamış, instagramdan falan ekledim bakıyorum bile dememiş. Kadının kim olduğuna takık değil gayet kocasına takık. Yani koca yazıda kadının kim olduğunu mu seçtiniz manipüle etmek için çevresindeki tek kadın personel o diyor. İş dışında bir yere gitme fırsatı da yok gibi diyor, daha ne desin.

sizi ancak benim gibiler anlar konu sahibi. size deli muamelesi yapanlara kulak asmayın. bende eşimle 7 sene flört ettim hiç şüphelenmedim.evlendik anladım aldatıldığımı insan hissediyor. geriye delil aramak kalıyor. zaten aldatıyorsa buluyorsun.
eşinizdeki ani değişimler şüphe uyandırıcı. bacağını traş etmesi filan. kadın acaba ben tüysüz erkek severim mi dedi.bi de evde misafir varken aceleyle traş etmesi bu ne acele yani.
işyerinde mastürbasyon!! ben soğurdum ya eşimden ne kadar pis bişey. ki yalan söylüyor. bişey bulamamış aklına ilk bu gelmiş söylemiş gibi.
bide sürekli bişeyleri çok kanıtlamaya çalışmış. bak aldatmadım seni bak bak.
yemeğe gidince sizden saklaması keşke hiç söylemeyip bugün naptın gibisinden sorsaydınız. bakalım söyleyecek miydi.söylemezse arkadaşım görmüş seni niye yalan söylüyorsun diyebilirdiniz.
sizle daha önce foto paylaşmamış bi anda aklına gelir gibi paylaşası gelmiş. çok üst üste olmuş herşey.bu da şüphe uyandırıyor haliyle. pişman olduysa bu saatten sonra bişey yapmaz. pişman yoksa artık daha temkinli davranır. keşke biraz uzaktan izleseydiniz. hakkınızda hayırlısı olsun.

Konu sahibini eşini seksle cezalandırmış konumuna neden soktunuz ya. Hanginiz dişinizden tırnağınızdan arttırdığınız yüklü miktardaki parayı batıran kocanızın koynuna rahatça girebilirsiniz. Durumu sindirene kadar insanın adama dokunası gelmez ne cezası, onun gönlünü hoş edip kendinden mi tiksinecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…