Eşim aldattı mı?

Zaten her ne olduysa problem eşimde. Sanırım bir çok kişi kızı sucluyorum gibi anlamış ya da ben o şekilde ifade etmiştim. Bu ara başkası ile samimi değil. Haftanın 6 günü çalışıyor... Eşinizin kilodunda sperm görüp ve kızla görüşme kaydını sildigini görseniz sizde benim gibi düşünürsünüz

Bunu da söyledim aceleyle oldu diyor. Ya kahretsin hep bir cevabı var. Ama mantıklı değil. Eşim ilişkide bile titizdir. Sanki aceleyle bir şey olmuş gibi

Bence haklısınız yani ve adam bir anda size çok iyi davranıyor felan. Yani yapmadığı bişeyse senle mi uğraşıcam ne uyduruyorsun diyip geçer.

Muhtemelen birine karşı çekim duyuyor. Yoksa adam neden 42 yaşında tüylerini alır. Biri mi istiyor ya da beğenilmek mi istiyor. Vücut geliştirme yok, spor yok, yaz değil....ki yaz olsa bile tüylü gezdi bu adam 40 yıldır

O kız artık yok. Bu daha korkutucu geliyor.

Kadını siz tanıyor musunuz yani oral seks felan yaşamış olamazlar demi?

Kasinti problemi var miydi? Esimde egzama ciktiginda surekli tuylerini komple almaktan bahsederdi.

Ayrıca ilçedeki görevleri bitti, artık merkezde. Kız kendi iline gitti.

Bana ne hikmetse kız gitti iş bitti gibi geldi. Ama anladığım kadarıyla eşiniz kendi kendine gelin güvey olmuş, sonradan da pişman olmuş. Aldatmış gibi hissetmedim ama biseyler dönmüş o sıralarda. Hoşlantı vs.

Bence şüphelenmekte sonuna kadar haklısınız. Herseyi geçtim silinen mesaj ve görüşme kayıtları bana masum gelmiyor. Neden insan gizleme gereği duysun ki yanlis birsey yapmıyorsa. Söylediğiniz hersey benim için de mantıklı bir tabana uymuyor

Yeni nesil erkekler artık tüylerini alıyorlarmış çünkü kızlar artık bu tarz bir erkek formundan hoşlanıyorlarmış. Bunu da geçende eşim bu tüy alma mevzuu erkeklere bile sirayet etmiş artık, işyerindeki gençler konuşurken duydum falan gibi bir şeyler söyledi. Yıllardır tüy almayan adamın aniden tüy almak hevesine kapılması ki bununla dalga geçiyor olduğu halde bir de, üstelik yangından mal kaçırır gibi acele etmesi açıkçası bana da çok şüpheli gelirdi. Diğer anlattıklarınız da şüpheli bence. Ama şu noktada bir şey kanıtlayamazsınız gibi görünüyor. Bir de aldatan erkeklerin bir bölümü böyle teslimiyetçi olabiliyor. Özellikle de ilk yapıyor ve ailesinin dağılmasından korkuyorlarsa.

Ben şüphelendim. Söyledikleri, davranışları bana iyi niyetli gelmedi. Eşim/sevgilim yapmadığım bir konuda beni suçlama ki burda konu aldatmak; yapmadım ister inan ister inanma, inanmıyorsan kapı orda derim, senle mi uğraşacağım derim. Burda ise eşiniz kendini affettirmeye çalışıyor gibi davranıyor. Okadar yoğun çalışan titiz adam iş de mastürbasyon yapmış öyle mi? Ben inanmadım... Hayat da, karar da sizin. İnşallah tez zamanda feraha çıkarsınız.

Eşimi çok iyi tanıyorum bir haltlar karıştırdı. Mutlu ve samimi fotoğrafımızı paylaşarak da karşı tarafa eşimle iyiyim mesajı veriyor. Öyle yoruma açık ki, günlerdir her şeyi düşündüm

Tarimda çalışıyor.
Sizde kamuda çalışıyormuşsunuz bilirsiniz böyle şeyler çabuk yayılır. Polislerde durum biraz farklı görev yerleri sürekli değiştiği için kapanıp gidiyor ama onlar bile çalışma arkadaşlarıyla değilde vatandaş olarak muhatap olduklarıyla ilişki kuruyor. Hepsi değil ama yapanı o şekilde. Ben sanmıyorum birşeyler yaşandığını ama muhabbet ortamı oluşmuştur çekindiği için silmiştir. Bari fırsata çevirip ipleri tamamen ele alın. Ve kimseye de tamamen güvenmeyin buna aynı yastığa baş koyduğunuz, çocuklarınızın babası da dahil

Çok teşekkür ederim. Zaten sessiz, ki vücut dili de öyle. Eller ceplerde bakışlar kaçıyor filan...

Bilemiyorum gerçekten bu kadar ayrıntı ve komplike düşünür müydüm diye?
Eşim arkadaşlarıyla çok sık buluşur, düzensiz saatlerdir.
Yeri gelir gecenin bir vakti gelir, yeri gelir aniden çıkıyorum der.
Dışarıda çok geçirmesinden rahatsız olsam da aldatıyor mu diye düşünmedim bugüne kadar.
İçinizde böyle bir his varsa biraz daha iz sürün.
Yaş kaç bilemiyorum ama antropoza girip belki size farklı görünmek istediği de olmuş olabilir. Bilmiyoruz onu en iyi siz tanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…