Eşim aldattı mı?

Kendime de kızıyorum neden ben bu adami böyle bosladim diye. Keşke gece uyandigimda filan telefonunu karistirsaydim. Zaten son zamanlar cebinden düşürmüyordu ben hep coin, borsaya yordum

Aklında bir ihtimal tut ben de senin gibiydim. 1 ay görevli olduğu olurdu. Aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir şey ve dindugunde hiç bir kaydına bakmadım

Aklında bir ihtimal tut ben de senin gibiydim. 1 ay görevli olduğu olurdu. Aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir şey ve dindugunde hiç bir kaydına bakmadım

Tabiki insanoğlu çiğ süt emmiş kimin ne yapacağını bilemeyiz ama içinizdeki hissiyatı takip edin o anlamda dedim.
Bir şekilde huzursuz eden bir şey olmuş sizi.
Kadın meselesi değil ama başka zamanlarda başka huzursuz eden meseleler oldu genelde çıktı.

Çok teşekkür ederim. Zaten sessiz, ki vücut dili de öyle. Eller ceplerde bakışlar kaçıyor filan...
Bu söyledikleriniz de çok düşündürücü. Resmen yakalanmış, yuvam dağılmasın diye , size kendini affettirmeye çalışıyor gibi. Öncelikle iyice düşünüp bir karar verin, aldatmışsa boşanacak mısınız? Kanıt bulmak imkansız gibi şuan. Taktik mi değiştirdiniz acaba? Çok düşündüm, boyle evlilik istemiyorm, sana son bir şans veriyorum herşeyi doğruca anlat yoksa biticez vs gibi bir konuşma işe yarar mı mesela?

O kız ya da başkası... Konu kişinin kim olduğu değil. Ben her şeyi açıkça yazdım kafa karisikligi olmasın diye.
Bir de eşim hedef şaşırttı o kızı sen bir de x ile gör çok samimi diye. Neymiş bu kız gelince herkes görev için o ilceyi istemiş...
Yani artık bunu da yazmak istemiyorum kıza cephe almıyorum neden herkes buna takılmış, ben eşim masum da demiyorum sadece kafa karışıklığım var ve bunu bir arkadaşım dışında kimseyle paylasamiyorum o yüzden buraya yazmak istedim. O kız ya da başkası son zamanlarda olanlar bunlar....

Valla aldattığını nereden çıkardınız?
Gerçekten bazı erkeklerin işi çok zor.
Yani gereksiz kıskançlık olmuş sizinki.
Kadının dilinde tüy bitmiş sabır mi siniyorsunuz. Gecelere kadar kahve ictigi is arkadasiyla arama ve mesaj kayıtlarını silmiş (kesin vardir ama silmiştir diye de yorumlamiyor kayıtlarına ulaşmış) insan neden siler bir seyi gizlemek icin değil mi. En az 25 yıldır erkek oldugunun bilincindeki bir adm 42 yaşında is yerinde masturbasyon cekip kulodunu temizleyecek firsat bulamamis guya.. ortada kayip paralar var. AMA HAY ALLAH NERDEN ÇIKARMIŞ Kİ ALDATILDIĞINI. KESKE BAKİRKOYE YATSA Dİ Mİ RESMEN DELİ EVDE OTURURKEN AAAA GALİBA ALDATİLİYORUM DEYİP KONU AÇMIŞ.

sonuna kadar inkar.... Üst üste görsem üstüme düştü diyecek o derece inkarda.

Bence bu insanlara cevap vermeyin. Sabrınıza ve kibarliginiza hayran kaldım. İnatla sizi suclu cikarmaya calisan insanlara karsi ne guzel aciklamalar yapiosunuz ama nafile.. ben de konunun basindan beri kizla alakali bir sey demediginizi görüyor ve bu inadi anlayamiyorum. Kizi pisman etmeliyim intikam almaliyim rezil etmeliyim yazdiniz da biz mi görmüyoruz anlamadim . Hayret bir şey.

Hakikaten durum bu. Neden burda suçlayıcı yorum yapiliyor anlamıyorum. Gerçi hak veriyorum çünkü ben de eşinin telefonunu kurcalayan kadınları öz guvensiz bulurdum. İnanın kimse - psikolojik sorunları yoksa - durduk yere bu duruma düşmüyor

Evet ya malesef... Bir de yardım isterken insanlara niyetimi açıklamak zorunda kalıyorum.

sonuna kadar inkar.... Üst üste görsem üstüme düştü diyecek o derece inkarda.
Benzer bir konuşma yapıldı mi yani? Allah kolaylık versin işiniz zor cidden. İspatlanmaz sanırım, böyle de yaşanmaz adam uzun süreler gidiyormuş evden. Ben boşanma seçeneğini ciddi ciddi düşünürdüm sanırım.

Günahımı alıyorsun, yok öyle bir şey diyor. Kimse yoğurdum ekşi demiyor ki zaten.... Ben ona sevgimden ihtimal vermiyorum ama diyorum ki sonra kızım sen salak mısın adam eve donuna boşalıp gelmis

Teşekkür ederim... Resmen kalp atislarim değişti 10 gündür

Günahımı alıyorsun, yok öyle bir şey diyor. Kimse yoğurdum ekşi demiyor ki zaten.... Ben ona sevgimden ihtimal vermiyorum ama diyorum ki sonra kızım sen salak mısın adam eve donuna boşalıp gelmis
Bence tüm suphelerinizde haklısınız.
Eşiniz suçluluk psikolojisi yaşıyor ,sizinle samimi resim paylastiginda da bunu yaşamış, şimdi de kendini kanıtlamaya çalışıyor.
Karar sizin .

Hersey den suphelenmissin. Hic bir sey kesin degil ki hep tahmin yapmissin. Mesela bir mesaj yakalamamissin. Bence bu kadar ayrinti dusunup arastirma yapma
Whatsapp gorusmesi yok ki, silmiş hepsini. Sorduğumda hiç mesajlasmadik diyor. Belki yemek olayında tepkisiz kalsaydım daha bariz bir şeyler çıkacaktı o kızla ilgili. Ama maalesef yapamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…