- 17 Aralık 2022
- 109
- 257
- 39
-
- Konu Sahibi duruleylak
Kendime de kızıyorum neden ben bu adami böyle bosladim diye. Keşke gece uyandigimda filan telefonunu karistirsaydim. Zaten son zamanlar cebinden düşürmüyordu ben hep coin, borsaya yordumSizde kamuda çalışıyormuşsunuz bilirsiniz böyle şeyler çabuk yayılır. Polislerde durum biraz farklı görev yerleri sürekli değiştiği için kapanıp gidiyor ama onlar bile çalışma arkadaşlarıyla değilde vatandaş olarak muhatap olduklarıyla ilişki kuruyor. Hepsi değil ama yapanı o şekilde. Ben sanmıyorum birşeyler yaşandığını ama muhabbet ortamı oluşmuştur çekindiği için silmiştir. Bari fırsata çevirip ipleri tamamen ele alın. Ve kimseye de tamamen güvenmeyin buna aynı yastığa baş koyduğunuz, çocuklarınızın babası da dahil
Aklında bir ihtimal tut ben de senin gibiydim. 1 ay görevli olduğu olurdu. Aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir şey ve dindugunde hiç bir kaydına bakmadımBilemiyorum gerçekten bu kadar ayrıntı ve komplike düşünür müydüm diye?
Eşim arkadaşlarıyla çok sık buluşur, düzensiz saatlerdir.
Yeri gelir gecenin bir vakti gelir, yeri gelir aniden çıkıyorum der.
Dışarıda çok geçirmesinden rahatsız olsam da aldatıyor mu diye düşünmedim bugüne kadar.
İçinizde böyle bir his varsa biraz daha iz sürün.
Yaş kaç bilemiyorum ama antropoza girip belki size farklı görünmek istediği de olmuş olabilir. Bilmiyoruz onu en iyi siz tanırsınız.
Aklında bir ihtimal tut ben de senin gibiydim. 1 ay görevli olduğu olurdu. Aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir şey ve dindugunde hiç bir kaydına bakmadım
Bu söyledikleriniz de çok düşündürücü. Resmen yakalanmış, yuvam dağılmasın diye , size kendini affettirmeye çalışıyor gibi. Öncelikle iyice düşünüp bir karar verin, aldatmışsa boşanacak mısınız? Kanıt bulmak imkansız gibi şuan. Taktik mi değiştirdiniz acaba? Çok düşündüm, boyle evlilik istemiyorm, sana son bir şans veriyorum herşeyi doğruca anlat yoksa biticez vs gibi bir konuşma işe yarar mı mesela?Çok teşekkür ederim. Zaten sessiz, ki vücut dili de öyle. Eller ceplerde bakışlar kaçıyor filan...
O kız ya da başkası... Konu kişinin kim olduğu değil. Ben her şeyi açıkça yazdım kafa karisikligi olmasın diye.Eşinizin işgüzarlığı ve ona olan güvensizliğiniz sebebiyle işyerindeki kadını hedef seçiyorsunuz. Sizin işyerinizden birisi de aynı tarz davranışlar sergilese , karısı size eşinin ağzından mesaj yazsa hoşunuza gider mi ?
Kadının dilinde tüy bitmiş sabır mi siniyorsunuz. Gecelere kadar kahve ictigi is arkadasiyla arama ve mesaj kayıtlarını silmiş (kesin vardir ama silmiştir diye de yorumlamiyor kayıtlarına ulaşmış) insan neden siler bir seyi gizlemek icin değil mi. En az 25 yıldır erkek oldugunun bilincindeki bir adm 42 yaşında is yerinde masturbasyon cekip kulodunu temizleyecek firsat bulamamis guya.. ortada kayip paralar var. AMA HAY ALLAH NERDEN ÇIKARMIŞ Kİ ALDATILDIĞINI. KESKE BAKİRKOYE YATSA Dİ Mİ RESMEN DELİ EVDE OTURURKEN AAAA GALİBA ALDATİLİYORUM DEYİP KONU AÇMIŞ.Valla aldattığını nereden çıkardınız?
Gerçekten bazı erkeklerin işi çok zor.
Yani gereksiz kıskançlık olmuş sizinki.
sonuna kadar inkar.... Üst üste görsem üstüme düştü diyecek o derece inkarda.Bu söyledikleriniz de çok düşündürücü. Resmen yakalanmış, yuvam dağılmasın diye , size kendini affettirmeye çalışıyor gibi. Öncelikle iyice düşünüp bir karar verin, aldatmışsa boşanacak mısınız? Kanıt bulmak imkansız gibi şuan. Taktik mi değiştirdiniz acaba? Çok düşündüm, boyle evlilik istemiyorm, sana son bir şans veriyorum herşeyi doğruca anlat yoksa biticez vs gibi bir konuşma işe yarar mı mesela?
Bence bu insanlara cevap vermeyin. Sabrınıza ve kibarliginiza hayran kaldım. İnatla sizi suclu cikarmaya calisan insanlara karsi ne guzel aciklamalar yapiosunuz ama nafile.. ben de konunun basindan beri kizla alakali bir sey demediginizi görüyor ve bu inadi anlayamiyorum. Kizi pisman etmeliyim intikam almaliyim rezil etmeliyim yazdiniz da biz mi görmüyoruz anlamadim . Hayret bir şey.O kız ya da başkası... Konu kişinin kim olduğu değil. Ben her şeyi açıkça yazdım kafa karisikligi olmasın diye.
Bir de eşim hedef şaşırttı o kızı sen bir de x ile gör çok samimi diye. Neymiş bu kız gelince herkes görev için o ilceyi istemiş...
Yani artık bunu da yazmak istemiyorum kıza cephe almıyorum neden herkes buna takılmış, ben eşim masum da demiyorum sadece kafa karışıklığım var ve bunu bir arkadaşım dışında kimseyle paylasamiyorum o yüzden buraya yazmak istedim. O kız ya da başkası son zamanlarda olanlar bunlar....
Hakikaten durum bu. Neden burda suçlayıcı yorum yapiliyor anlamıyorum. Gerçi hak veriyorum çünkü ben de eşinin telefonunu kurcalayan kadınları öz guvensiz bulurdum. İnanın kimse - psikolojik sorunları yoksa - durduk yere bu duruma düşmüyorKadının dilinde tüy bitmiş sabır mi siniyorsunuz. Gecelere kadar kahve ictigi is arkadasiyla arama ve mesaj kayıtlarını silmiş (kesin vardir ama silmiştir diye de yorumlamiyor kayıtlarına ulaşmış) insan neden siler bir seyi gizlemek icin değil mi. En az 25 yıldır erkek oldugunun bilincindeki bir adm 42 yaşında is yerinde masturbasyon cekip kulodunu temizleyecek firsat bulamamis guya.. ortada kayip paralar var. AMA HAY ALLAH NERDEN ÇIKARMIŞ Kİ ALDATILDIĞINI. KESKE BAKİRKOYE YATSA Dİ Mİ RESMEN DELİ EVDE OTURURKEN AAAA GALİBA ALDATİLİYORUM DEYİP KONU AÇMIŞ.
Evet ya malesef... Bir de yardım isterken insanlara niyetimi açıklamak zorunda kalıyorum.Bence bu insanlara cevap vermeyin. Sabrınıza ve kibarliginiza hayran kaldım. İnatla sizi suclu cikarmaya calisan insanlara karsi ne guzel aciklamalar yapiosunuz ama nafile.. ben de konunun basindan beri kizla alakali bir sey demediginizi görüyor ve bu inadi anlayamiyorum. Kizi pisman etmeliyim intikam almaliyim rezil etmeliyim yazdiniz da biz mi görmüyoruz anlamadim . Hayret bir şey.
Benzer bir konuşma yapıldı mi yani? Allah kolaylık versin işiniz zor cidden. İspatlanmaz sanırım, böyle de yaşanmaz adam uzun süreler gidiyormuş evden. Ben boşanma seçeneğini ciddi ciddi düşünürdüm sanırım.sonuna kadar inkar.... Üst üste görsem üstüme düştü diyecek o derece inkarda.
Umarım hiç başınıza gelmez...Valla aldattığını nereden çıkardınız?
Gerçekten bazı erkeklerin işi çok zor.
Yani gereksiz kıskançlık olmuş sizinki.
Günahımı alıyorsun, yok öyle bir şey diyor. Kimse yoğurdum ekşi demiyor ki zaten.... Ben ona sevgimden ihtimal vermiyorum ama diyorum ki sonra kızım sen salak mısın adam eve donuna boşalıp gelmisBenzer bir konuşma yapıldı mi yani? Allah kolaylık versin işiniz zor cidden. İspatlanmaz sanırım, böyle de yaşanmaz adam uzun süreler gidiyormuş evden. Ben boşanma seçeneğini ciddi ciddi düşünürdüm sanırım.
Teşekkür ederim... Resmen kalp atislarim değişti 10 gündürBen şüphelendim. Söyledikleri, davranışları bana iyi niyetli gelmedi. Eşim/sevgilim yapmadığım bir konuda beni suçlama ki burda konu aldatmak; yapmadım ister inan ister inanma, inanmıyorsan kapı orda derim, senle mi uğraşacağım derim. Burda ise eşiniz kendini affettirmeye çalışıyor gibi davranıyor. Okadar yoğun çalışan titiz adam iş de mastürbasyon yapmış öyle mi? Ben inanmadım... Hayat da, karar da sizin. İnşallah tez zamanda feraha çıkarsınız.
Yok ki malesef görüşme Whatsapp taHersey den suphelenmissin. Hic bir sey kesin degil ki hep tahmin yapmissin. Mesela bir mesaj yakalamamissin. Bence bu kadar ayrinti dusunup arastirma yapma
Bence tüm suphelerinizde haklısınız.Günahımı alıyorsun, yok öyle bir şey diyor. Kimse yoğurdum ekşi demiyor ki zaten.... Ben ona sevgimden ihtimal vermiyorum ama diyorum ki sonra kızım sen salak mısın adam eve donuna boşalıp gelmis
Whatsapp gorusmesi yok ki, silmiş hepsini. Sorduğumda hiç mesajlasmadik diyor. Belki yemek olayında tepkisiz kalsaydım daha bariz bir şeyler çıkacaktı o kızla ilgili. Ama maalesef yapamadimHersey den suphelenmissin. Hic bir sey kesin degil ki hep tahmin yapmissin. Mesela bir mesaj yakalamamissin. Bence bu kadar ayrinti dusunup arastirma yapma
Belki de hic gorusmedi o yuzden gunahini alma elinde kanit olmadanYok ki malesef görüşme Whatsapp ta