Eşimin banka hesabında bir otele yapılmış 3 farklı güne ait ödeme gördüm..

Ee bunu yaşayan insan ne diye otelin nasil bir yer oldugunun peşine düşürdü herkesi. Ha ben ilk dk ne olduğunu tahmin etmiştim de yani konu sahibi hala ilk kez böyle birsey yaşamış gibi konu açıyor anlamıyorum ben🤦‍♀️
Belli ki ilk vukuat degil boşanmiyor kabul ediyor. Burda laf duymak hoşuna mı gidiyor anlamadım ki ben.
Ya zaten buraya yazmasına bile gerek yok ki otel için, böyle oteller bellidir zaten , google ismini yazsa direk yorumları bulurdu, konu sahibesi sadece bu otel olaylarını sindirmek ve normalize etmek istiyor kendi içinde, burada birilerinin sen yanlış anlamışsın demesini bekliyor içten içe, boşanmak gibi bir planı yok , adam ilk defa aldatmıyor e zaten başka sorunlar da var , adam evinden, çocuğundan bihaber...

İşin başka kötü tarafı o tazminat lüks araç için verildi. O otelde eşi eskortla buluşmuşsa lüks arabayla kadınları tavlayıp da koyunlarına giren sırf onlara ulaşabilmek için o tarz arabaları tercih eden erkeklerden onun eşi de. Ben en çok bu tazminat işine üzüldüm
Kesinlikle öyle, o araba ile tavlamıştır eskortları, pahalı müşteri sanıp her istegini yapmışlardır...

Kesinlikle öyle, o araba ile tavlamıştır eskortları, pahalı müşteri sanıp her istegini yapmışlardır...

eskortu tavlamaya gerek yok. parasını verdiğinde hizmetini alır zaten. müşteri seçmek gibi lüksü olan eskortlar da öyle şehrin izbe pansiyonlarında hizmet vermez. dolayısıyla adama parasını da boşu boşuna vermiş oldu.

eskortu tavlamaya gerek yok. parasını verdiğinde hizmetini alır zaten. müşteri seçmek gibi lüksü olan eskortlar da öyle şehrin izbe pansiyonlarında hizmet vermez. dolayısıyla adama parasını da boşu boşuna vermiş oldu.
Doğru lakin benim bahsettiğim şey başkaydı, böyle eskortlar zengin müsteriye sınırları aşacak derecede cinsellik ve fantazi satıyor, yok yok yani , adam cix takılıp üst düzey müşteri hizmeti almıştır en fazla , olan tazminata olmuş 🤦‍♀️

Doğru lakin benim bahsettiğim şey başkaydı, böyle eskortlar zengin müsteriye sınırları aşacak derecede cinsellik ve fantazi satıyor, yok yok yani , adam cix takılıp üst düzey müşteri hizmeti almıştır en fazla , olan tazminata olmuş 🤦‍♀️

inanmazsınız ama eskortun bile sınırı var. evet, burada "sınır çizemedim" diye ağlayan kadınlarımıza inat sınırları oluyor bu eskortların. müşterinin araba modeli hiç farketmez yani.
genelde burada eskortlar aşırı aşağılık bir konuma sokuluyor ama sanıldığı kadar değil. eskortluktan daha aşağılık durumlar var. üç günlük bandan yeni döndüm ve bu yüzden bayram vakti konuşmak istmeiyorum. fakat biz, soru sahibini daha çok okuruz.

Ya zaten buraya yazmasına bile gerek yok ki otel için, böyle oteller bellidir zaten , google ismini yazsa direk yorumları bulurdu, konu sahibesi sadece bu otel olaylarını sindirmek ve normalize etmek istiyor kendi içinde, burada birilerinin sen yanlış anlamışsın demesini bekliyor içten içe, boşanmak gibi bir planı yok , adam ilk defa aldatmıyor e zaten başka sorunlar da var , adam evinden, çocuğundan bihaber...
Veya burada herkes kocasına sayıp sövsün, içinin yağları erisin de istiyor olabilir.

İnsan neden böyle bir hayatı kendine layık görür ki? Yazık.

İşin başka kötü tarafı o tazminat lüks araç için verildi. O otelde eşi eskortla buluşmuşsa lüks arabayla kadınları tavlayıp da koyunlarına giren sırf onlara ulaşabilmek için o tarz arabaları tercih eden erkeklerden onun eşi de. Ben en çok bu tazminat işine üzüldüm
sanımıyorum ben ya
ha ne kadar lüks araba o kadar çok erkeğin çapkınlıkta işine yarar, ama böyle eskortu değil de adı eskort olmayan türde gözü oynaşta küçük çaplı avcı kızı tavlamaya yarar. bir de yol kenarında bekleyerek iş tutan kızlar değil ki bunlar (öyle var mı hala ya?) arabasına göre gelsin.

kentin fuhuş otelinde çalışan ticari kızlar için araban filan fark etmez çünkü zaten arabayla almazsın bir yere götürmezsin yemek filan yemezsin,o ablalar o tür çalışmıyor, saati parası tarifesi fiks oluyor bu ablaların. sipariş usulü çalışıyor bu ablalar kendin gel al yok, paket servis.

adı eskort olmayan ama aslında eskortluk yapan ablalar da var hani, bunlar onlardan değil bunlar dümdüz eskort işte.

ha bir de yelpazenin teee diğer ucunda, daha "elit" (!) eskortlara yarar o araba maraba işleri, porchen olması lazım onun için de. tazminatla porsche almış olamazlar herhalde? o elit (!) eskortu da o otele götüremezsin zaten. konunun başından beri ne piyasa anlattık ama ha, bu işler kısım kısım sınıf sınıf, otellerden bildiğimiz böyle yani.

tazminat dediğin nedir 300 bin bilemedin 500 bin, 2010 model araban vardır da satar üstüne verir 2020sini alırsın o arabalar da kurtarmaz yani.

eskort olmayan türde gözü oynaşta küçük çaplı avcı kızı tavlamaya yarar.
Ben de bunları kastettim zaten. Eskortla yatan onlarla da yatar. Çapkınlık yapan biri için araba detayı da önemli oluyor
Eskort için arabaya gerek yok torosun da olsa parasını verirsen gelir.

Uzun süredir herşeyin farkındaymışsınız zaten neden yeni öğrenmiş gibi davranıyorsunuz, burda bir arkadaşım diyerek aynı detayları barındıran konular açmışsınız zaten , bence sizin derdiniz boşanmak degil hala kocayı nasıl elde tutarım çırpınışları gibi daha çok, hani bilmeseniz anlarım da o konular ne ...
Zaten illa gözleriyle görmesine gerek yok.
Adam bilmem kaclara kadar cafelerde orada burada ne halt karıştıriyor.
Her kim olsa sen hayirdir diye ortaya çıkar ailelere kadar duyurur,ortalığı velveleye verirdi.
Bu kadin adamin donlarini yıkıyor,yemeğini yapıyor,çocuklarını büyütüyor adamda bir tarafının keyfinin peşinde koşuyor.
Ben bu herife güvenip kestiğim tırnağı vermem,onca yıl çalıştıgi tazminati vermiş bu hayırsız kocaya

Son düzenleme:
Ben de bunları kastettim zaten. Eskortla yatan onlarla da yatar. Çapkınlık yapan biri için araba detayı da önemli oluyor
Eskort için arabaya gerek yok torosun da olsa parasını verirsen gelir.
tabi onlarda işe yarar.

esnaf abilerin torosu değil doblosu olur :D

Bi yerden sonra erinmedim tum yorumlari okudum. Anladim ki konu sahibinin zaten bir evliligi yok. Sadece eve gelip giden bir adam var. Isini falan yaptiriyor. Baskasini bulamazsa ayda yilda bir konu sahibiyle birlikte oluyor ama baskasini bulursada gerek gormuyor. Ailesiyle alakasi zaten sifir. Yani hicbir seye gerek yok. Kanit bile olmasa sirf ilgisizligi bile bu adamin konu sahibinin sirtinda yuk oldugu ve atmasi gerektigi gercegine goturur zaten bizi. Su bes para etmez varos heriflerin gul gibi kadinlari somurup somurup birde el ustunde tutulmasi cok kanima dokunuyor. Kendinize bu muameleyi layik gormeyin konu sahibi. Siz yillardir bu durumun icindeymissiniz belli ki alismis tepkisizlesmissiniz ama disaridan yorum yapanlarin sizden hicbir cikari yok ve tamamen objektif davraniyorlar. Cocuklariniza kadar hastalik tasinabilir boyle bir baba onlara da zarar verir. Kendinize de cocuklariniza da bu hayati reva gormeyin. Yansin gemiler. Cidden yansin.

Ay inanmıyorum
O konu bu konu sahibinin miydi?
Vallahi bravo nereye gittiği belli olmayan,gece kaclara kadar eve dönmeyen adama tazminatıni mi verdin konu sahibi?
Kadinlar olarak ne zaman duygusalliktan vazgeçip mantıklı davranacaz?
Evet oymuş. Bende araştırıp baktım. Maalesef. Biz kadınlarımıza fedakar olmamayı bir öğretemedik.

Yapman gereken tek şey bu olayı bildiğini belli etmemek.Eşine söylesen tabi inkar edecek arkadaşıma ödeme yaptım vs. Sen yakın takipe al ve incele.Mesela kusursuz bir cinayet yoktur,en zeki katilde olsa mutlaka bir delil bırakır.Aldatma konusuda aynı,kusursuz bir aldatmada yoktur.Erkekler illaki açık verir ve bu yüzden kadınlarda hisseder.

Konu sahibi boşanmaz uzun süredir aldatıldığını biliyor ve hatta bile bile 2. Çocuğu yapmış, zaten boşanacak kadın o otelin ne b...ktan bir yer olduğunu anlar anlamaz davayı açar ortalığı yangın yerine çevirirdi ve hala bayram diyerek bu gerçeği öteliyor ve kabul etmek istemiyor, insnalar ona tepki göstermesin diye de gururlu , boşanmak isteyen kadını oynuyor ama eski mesajlarından ve yorumlarından sonra asla o vibe alamadım kendisinden, kendisine yazık etmiş , bu adam yeni böyle değil ki 8 yıldır böyleymiş, adam o kadar çok tölerans görmüş ki karısından artık aldattığını bile gizleme gereği duymuyor, ne sevgi kalmış adam da ne de saygı ama bu evlilik hep devam etmiş, konu sahibi sen boşanmazsın ortalığı karıştırma durduk yere ...
Yazdıklarınızın çoğunda haklısınız fakat 8 Yıldır böyle olan bir durum var yazmadım ben ikinci bebeğime hamilelik sürecinde son aylarda riski olduğu için 1 ay kadar annemlerde kalmıştım ondan sonra doğum lohusalık derken koptu gitti evlilik. Boşanan insanların mutlu güzel günleri yok muydu hiç bende öncesinde evde yardımcı olan çocuğumu yıkayıp altını değiştiren bir eşe sahiptim. Aldatılıp ikinci çocuğu yapmadım ikinci bebeğim için asla pişman değilim ikisine de bakarım kimse kimsenin iç durumunu bilmiyor gerçekten keşke her kadın aynı şartlarda olsaydı. Bu şekilde devam etmiycem çıkış yolu arıyorum kendime.

Ve ayrıca hiçbir eş ailesi kolay kolay oğullarının yediği haltları kabul etmez, en iyisi bile oğlunu aklamaya çalışır, ya hu senin eş ailesi bile pes etmiş oğullarını savunmuyorlar bile, belli ki bu adam insanların gözüne soka soka yapıyor herşeyi, ne hikmetse bir tek karısının gözü görmez kulağı duymaz olmuş, ailesi bile herseyin farkında ki senin gazını alarak oğullarını boşamaman için laf cambazlığı yapıyorlar, kolay kolay kimse ayranım eksi demez, ailesi bile kabul etmiş ve sen hala 8 yıldır delil kovalıyorsun , pes yani bir de bu adama çalışma tazminatını vermişsin, böyle devam edersen çocuklarınla beraber donsuz bir şekilde ortada kalacaksın, aç gözünü be kadın...
Gerçekten burada böyle yüzüme tüm gerçeklerin vurulması daha da kendimden nefret etmeme sebep oldu yemin ederim ki boşanmak istiyorum .. Eve geç geliyor ilgisiz dediğimde çevrem iki kız çocuğuyla pişman olursun baskısını çok çok yaşıyorum😓😔

Yorumlarda ne derseniz haklısınız 😔 eve geç geldiğini, herşeyin yükünü tek başına taşıdığımı çocukların evin okulun yükü üzerimde olduğunu çevreme söyleyince erkekler genelde böyle boşansan daha mı iyi olacak.. iki kız çocuğun var pişman perişan olursun denildi halam kuzenim bu yönde yuvana sahip çık erkeği eve kadın bağlar fikri hep korkuttu beni. Gerçekten iki yıldır aklımda olan boşanmaktan KORKTUM hep. Eleştiri alacağımın farkında olarak konu açtım çünkü kimden destek alsan yuvana sahip çık zaman kötü dışarıda neler var boşanmış bir kadın olmak kolay mı? diyerek baskı baskı. Çalışmak istedim tekrar bebeğim küçük diye bakacak kimse bulamadım şimdi 2 yaşında kreş çağına biraz daha yakın.Buradaki cesaretli kadınları görünce kendime öfkem artıyor .. Yemin ediyorum ki boşanmak istiyorum çıkış yolu arıyorum hiçbir kadın içinde bulunduğum evliliği hak etmiyor lütfen kurtarın beni lütfen 😭😭

çevrem iki kız çocuğuyla pişman olursun baskısını çok çok yaşıyorum
Çevre hep konuşur, ama onlar sizin yaşadığınız hayatı yaşamıyorlar. Sadece uzaktan neler yaşadığınızı konuşur dururlar, sizi yönlendirmeye çalışırlar. Bu yaptıkları da bomboş yani herhangi bir amacı yok. Çevrenin laflarına aldırmayın bu hayatı siz yaşıyorsunuz, onlar değil.

Mesela benim zorlu bir iş hayatım vardı. O çevre dediğimiz kişiler sorar sorar dururdu ama sadece sormak, laf kalabalığı. Ondan sonra işten çıktım hayatım daha huzurluydu, bu süreçte sormayı kestiler. Maalesef acı kıyası yapan insanlar var. Karşısındakinin kötü durumda olduğunu duyunca kendi hayatı ile kıyaslayıp içlerini rahatlatıyorlar.

Siz böyle biriyle ömrünüzü heba etmeyin. Çocuklarınızın mutlu ve güçlü bir anneye ihtiyacı var, huzursuz bir yuvada büyümeye değil.

Uzun süredir herşeyin farkındaymışsınız zaten neden yeni öğrenmiş gibi davranıyorsunuz, burda bir arkadaşım diyerek aynı detayları barındıran konular açmışsınız zaten , bence sizin derdiniz boşanmak degil hala kocayı nasıl elde tutarım çırpınışları gibi daha çok, hani bilmeseniz anlarım da o konular ne ...
Kocayı elde tutma çırpınışları değil çaresiz hissettiren çevre iki kızınla daha kötü olur boşanmış kadın olmak zor. Dayak yüzünden boşanan bir yakınımız anneme dert yanıyor keşke boşanmak yerine otursaydım yuvamı kurtarsaydım gibi şeyler çok korkutuyor beni. Bana kızgınlığınızı anlıyorum fakat koca değil derdim şu anda nefret ediyorum ondan 😔 herkes çok zor olacağını pişman olacağımı ima ediyor. Aile apartmanında oturuyorum herkes görüyor eşimin geç saate geldiğini böyle olmaz diyorum kilitle kapını neyden korkacaksın diyorlar sanki derdim korku anlamıyorlar. İçim yanıyor içim bu psikolojiyle kötü birşey olacak bir hastalık beni bulacak diye korkuyorum kanser olacağım bu stresle. Şuna yemin edebilirim boşanmak istiyorum sonraki hayatım hakkında 🤏 fikrim olsa. Tanımayan kişiler daha çok yardımcı oluyor gerçekten.

Çevre hep konuşur, ama onlar sizin yaşadığınız hayatı yaşamıyorlar. Sadece uzaktan neler yaşadığınızı konuşur dururlar, sizi yönlendirmeye çalışırlar. Bu yaptıkları da bomboş yani herhangi bir amacı yok. Çevrenin laflarına aldırmayın bu hayatı siz yaşıyorsunuz, onlar değil.

Mesela benim zorlu bir iş hayatım vardı. O çevre dediğimiz kişiler sorar sorar dururdu ama sadece sormak, laf kalabalığı. Ondan sonra işten çıktım hayatım daha huzurluydu, bu süreçte sormayı kestiler. Maalesef acı kıyası yapan insanlar var. Karşısındakinin kötü durumda olduğunu duyunca kendi hayatı ile kıyaslayıp içlerini rahatlatıyorlar.

Siz böyle biriyle ömrünüzü heba etmeyin. Çocuklarınızın mutlu ve güçlü bir anneye ihtiyacı var, huzursuz bir yuvada büyümeye değil.
Mutsuzluğumu ikiside hissediyor kızım anne kek yapalım mutlu olur musun diyor nekadar gizlesem de anlıyor. Daha güçlü özgür ayakta duran çalışıp kimseye muhtaç olmayan bir anne olmak için çabalıyorum. Çünkü dediğiniz gibi ömrüm bitiyor hemde bir hiç uğruna.

Back
X