- 19 Nisan 2014
- 4.461
- 13.033
- 498
- Konu Sahibi golldkahveemm
Otelle ilgili son durum nedir? Ne yapmayı planlıyorsunuz şimdi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesleğim şu anda bir işim olmadığı için çocuklarımı alır diye korkuyordum. Kız çocuğunu babaya verirler mantığı burada birkaç üye alamaz diyince daha cesaret geldi bana. Otele gittiği güne ait bir numara dikkatimi çekti aradım bir bayan masaj yapıyorum vs dedi ama profili hiç de öyle durmuyordu. Masajla işi olmayan eşim neden arasın o numarayı sonra beni engelledi karşı taraf..Dün ablama açtım konuyu anlattım sana bir hastalık bulaşmaması için boşanmalısın öyle bir durumda olan sana olur dedi bayramdan sonra eniştemin tarafından avukat bir bayanla görüşeceğiz telefonla görüştüm zaten evden uzak olması sorumlulukları yerine getirmemesi ekonomik kısıtlama yaparak sizden çocuklardan kısarak yapmış olduğu birçok hata var dedi avukat. Benim bu saf niyetim çocuklarımla perişan olurum düşüncesinden çıktı artık kadın hastalıkları okadar zor ki o kısmı bile düşünmemişim. Ablam da işin içine girdiği için peşini bırakmayız sen evde çocuk bak temizlik yap o otellerde zevkini sürsün diye çok kızgın. Biliyorum kimse inanmıyor belki de boşanmaz diyorOtelle ilgili son durum nedir? Ne yapmayı planlıyorsunuz şimdi?
Dayak yüzünden boşanan kadına şunu sormak lazım, ya sen yuvanı kurtarana kadar kocanın attığı bir yumrukla ölüp gitseydin ne olacaktı? Ya da sakat kalsaydın? Boşanınca ne zorluk yaşamışta acaba onu döven adamı bıraktığına üzülüyor?Kocayı elde tutma çırpınışları değil çaresiz hissettiren çevre iki kızınla daha kötü olur boşanmış kadın olmak zor. Dayak yüzünden boşanan bir yakınımız anneme dert yanıyor keşke boşanmak yerine otursaydım yuvamı kurtarsaydım gibi şeyler çok korkutuyor beni. Bana kızgınlığınızı anlıyorum fakat koca değil derdim şu anda nefret ediyorum ondanherkes çok zor olacağını pişman olacağımı ima ediyor. Aile apartmanında oturuyorum herkes görüyor eşimin geç saate geldiğini böyle olmaz diyorum kilitle kapını neyden korkacaksın diyorlar sanki derdim korku anlamıyorlar. İçim yanıyor içim bu psikolojiyle kötü birşey olacak bir hastalık beni bulacak diye korkuyorum kanser olacağım bu stresle. Şuna yemin edebilirim boşanmak istiyorum sonraki hayatım hakkında
fikrim olsa. Tanımayan kişiler daha çok yardımcı oluyor gerçekten.
Mesleğim şu anda bir işim olmadığı için çocuklarımı alır diye korkuyordum. Kız çocuğunu babaya verirler mantığı burada birkaç üye alamaz diyince daha cesaret geldi bana. Otele gittiği güne ait bir numara dikkatimi çekti aradım bir bayan masaj yapıyorum vs dedi ama profili hiç de öyle durmuyordu. Masajla işi olmayan eşim neden arasın o numarayı sonra beni engelledi karşı taraf..Dün ablama açtım konuyu anlattım sana bir hastalık bulaşmaması için boşanmalısın öyle bir durumda olan sana olur dedi bayramdan sonra eniştemin tarafından avukat bir bayanla görüşeceğiz telefonla görüştüm zaten evden uzak olması sorumlulukları yerine getirmemesi ekonomik kısıtlama yaparak sizden çocuklardan kısarak yapmış olduğu birçok hata var dedi avukat. Benim bu saf niyetim çocuklarımla perişan olurum düşüncesinden çıktı artık kadın hastalıkları okadar zor ki o kısmı bile düşünmemişim. Ablam da işin içine girdiği için peşini bırakmayız sen evde çocuk bak temizlik yap o otellerde zevkini sürsün diye çok kızgın. Biliyorum kimse inanmıyor belki de boşanmaz diyorsöz konusu sağlık çocuklarımın huzuru iki gündür onlarla bile iletişimim eksik gibi hissediyorum. Avukat Perşembe günü dönecek şehir dışından o zaman görüşeceğiz evi terk etme vs yapma dedi o zaman herşey ortaya dökülecek. Boşanıyorum diye konu açacağım burada inşallah
.
Diyorum ya işte dayak yüzünden boşanmış hala keşke yuvamı kurtarsaydım diyor öyle tokat falan dedil çiçek saksısı atmış üzerine bu tarz bir çevrem var gerçekten derdim koca değil böyle şeyler görüp bukadar kötü mü ya boşanmak diyerek sessiz kalıyoruz biraz da teyzemin torunu küfür hakaret duyuyor çayın şekerini bile arttırır kocası ona boşan desem ortada kalırım başıma herşey gelir der. Evet yıl olmuş 2025 ama neler neler yaşayan kadınlar var eşimin tarafından. Boşanmak en uç nokta. Burayı iyiki keşfettim diyorum ve katlandığım şeyler için okadar pişman ve üzgünüm ki. Çalışıp maaşımı verirdim keşke birikim yapsaydım. En azından ev araba alındı bende çalıştım herşey onun üzerine kalmayacak sonuçta. Demem o ki buradaki kadınlar çok başka benim çevremdekiler ultra başka aile binası herkes herşeyin içinde hepsi birbirinin ayıbını örtüyor. Ben başaracağım ama bu evlilik denilen zulümden kurtulmayı destek olun gerçekten kızsanız bile salakmısın bu adamla deseniz bile okadar haklı ki herkes ve insanın gözünü açıyor yazılanlar..Dayak yüzünden boşanan kadına şunu sormak lazım, ya sen yuvanı kurtarana kadar kocanın attığı bir yumrukla ölüp gitseydin ne olacaktı? Ya da sakat kalsaydın? Boşanınca ne zorluk yaşamışta acaba onu döven adamı bıraktığına üzülüyor?
Sizde aynı şekilde ya adamın eskortlardan getirdiği bir hastalığa yakalanirsaniz ne olacak? Boşanmak evet zor, iki kız çocuğuyla daha da zor ama böyle bir evlilige katlanmakta zor değilmi? Adamın yatağına hiç girmeden ve onun ne yaptığıyla hiç ilgilenmeden evde oturup kızlarınizi büyüyebilirsrniz boşanmayın. Adam disarda ne yaparsa yapsın, eve kaçta gelirse gelsin ilgilenmeyin. Ama böyle yaşamak bir kadın olarak kolaymı bilmiyorum. Ben yapamazdım şahsen.
Sezaryen doğum yaptım doğum yaptığım hekim çok ilgili çok detaycı bir hekim pazartesi günü için gideceğim herşeyi anlatıp yapılacak tüm testleri yaptıracağım inşallah hiçbir şey çıkmaz böyle bir ihtimal karşısında evli kalmam intihar etmek gibi birşey olur yeminler etse nakit ödeme yaparak yine yapar asla güvenim inancım Yok sadece ve sadece bu evlilikten kurtulmak istiyorum..ben sizi çok korkutmak istemem ama artık telaşa sevk edilmeniz lazım.
bebeğiniz kaç yaşında ve normal yollarla mı doğum yaptınız bilemiyorum. fakat açtığınız sorulara bakılırsa eşinizin para karşılığında seks hizmeti almaya meyli çok uzun zamandır var. normal doğumlarda HPV riski taşıyan ya da ihtimali olanlar hekimlerini önceden bilgilendirildikleri taktirde hekimler bu konuda çok hassastırlar çünkü doğum esnasında bebeğe bulaş riski vardır. maalesef siz böyle bir riskin farkında olmadığınız için bu basamağı atladınız ve şu anda sadece sizde değil; bebeğinde de böyle risk mevcut.
dolayısıyla aile içeriside dramayı yükseltip, dövünüp sorna da sizi yumuşatmalarına göz yummanız lazım. bayram ziyaretini de tamamladığınızda ivedilikle tetkiklerinizi yaptırmanız gerekmektedir. ayrıca sadece tetkik de gerekmez. hekimimize özel durumunuzu açarak mümkün olduğunda bilgi toplamanız şart.
Biz sana her zaman destek oluruz hiç merak etme. Yeterki gerçekten kurtulmak iste. Burda sana kızan insanların hepsi senin iyiliğini istiyor.Diyorum ya işte dayak yüzünden boşanmış hala keşke yuvamı kurtarsaydım diyor öyle tokat falan dedil çiçek saksısı atmış üzerine bu tarz bir çevrem var gerçekten derdim koca değil böyle şeyler görüp bukadar kötü mü ya boşanmak diyerek sessiz kalıyoruz biraz da teyzemin torunu küfür hakaret duyuyor çayın şekerini bile arttırır kocası ona boşan desem ortada kalırım başıma herşey gelir der. Evet yıl olmuş 2025 ama neler neler yaşayan kadınlar var eşimin tarafından. Boşanmak en uç nokta. Burayı iyiki keşfettim diyorum ve katlandığım şeyler için okadar pişman ve üzgünüm ki. Çalışıp maaşımı verirdim keşke birikim yapsaydım. En azından ev araba alındı bende çalıştım herşey onun üzerine kalmayacak sonuçta. Demem o ki buradaki kadınlar çok başka benim çevremdekiler ultra başka aile binası herkes herşeyin içinde hepsi birbirinin ayıbını örtüyor. Ben başaracağım ama bu evlilik denilen zulümden kurtulmayı destek olun gerçekten kızsanız bile salakmısın bu adamla deseniz bile okadar haklı ki herkes ve insanın gözünü açıyor yazılanlar..![]()
Masaj yapıyorum diyen kadın eskorttur zaten. Fuhuş yapıyorum demez size. Üstü kapalı söylemiş.Mesleğim şu anda bir işim olmadığı için çocuklarımı alır diye korkuyordum. Kız çocuğunu babaya verirler mantığı burada birkaç üye alamaz diyince daha cesaret geldi bana. Otele gittiği güne ait bir numara dikkatimi çekti aradım bir bayan masaj yapıyorum vs dedi ama profili hiç de öyle durmuyordu. Masajla işi olmayan eşim neden arasın o numarayı sonra beni engelledi karşı taraf..Dün ablama açtım konuyu anlattım sana bir hastalık bulaşmaması için boşanmalısın öyle bir durumda olan sana olur dedi bayramdan sonra eniştemin tarafından avukat bir bayanla görüşeceğiz telefonla görüştüm zaten evden uzak olması sorumlulukları yerine getirmemesi ekonomik kısıtlama yaparak sizden çocuklardan kısarak yapmış olduğu birçok hata var dedi avukat. Benim bu saf niyetim çocuklarımla perişan olurum düşüncesinden çıktı artık kadın hastalıkları okadar zor ki o kısmı bile düşünmemişim. Ablam da işin içine girdiği için peşini bırakmayız sen evde çocuk bak temizlik yap o otellerde zevkini sürsün diye çok kızgın. Biliyorum kimse inanmıyor belki de boşanmaz diyorsöz konusu sağlık çocuklarımın huzuru iki gündür onlarla bile iletişimim eksik gibi hissediyorum. Avukat Perşembe günü dönecek şehir dışından o zaman görüşeceğiz evi terk etme vs yapma dedi o zaman herşey ortaya dökülecek. Boşanıyorum diye konu açacağım burada inşallah
![]()
İnan bana çaresiz değilsin, kimseyi dinleme bu hayat daha korkunç emin ol , o eş ailesinin de ağzına mıç lütfen, şerefsizler sorumsuz oğullarını atmışlar senin üzerine...Kocayı elde tutma çırpınışları değil çaresiz hissettiren çevre iki kızınla daha kötü olur boşanmış kadın olmak zor. Dayak yüzünden boşanan bir yakınımız anneme dert yanıyor keşke boşanmak yerine otursaydım yuvamı kurtarsaydım gibi şeyler çok korkutuyor beni. Bana kızgınlığınızı anlıyorum fakat koca değil derdim şu anda nefret ediyorum ondanherkes çok zor olacağını pişman olacağımı ima ediyor. Aile apartmanında oturuyorum herkes görüyor eşimin geç saate geldiğini böyle olmaz diyorum kilitle kapını neyden korkacaksın diyorlar sanki derdim korku anlamıyorlar. İçim yanıyor içim bu psikolojiyle kötü birşey olacak bir hastalık beni bulacak diye korkuyorum kanser olacağım bu stresle. Şuna yemin edebilirim boşanmak istiyorum sonraki hayatım hakkında
fikrim olsa. Tanımayan kişiler daha çok yardımcı oluyor gerçekten.
Yanlış! Kocayı eve kadın bağlamaz şerefi bağlar, senin eşin şerefsiz ve karaktersiz, ne yap et kurtul bundan , o eski kafalıları da duyma lütfen...Yorumlarda ne derseniz haklısınızeve geç geldiğini, herşeyin yükünü tek başına taşıdığımı çocukların evin okulun yükü üzerimde olduğunu çevreme söyleyince erkekler genelde böyle boşansan daha mı iyi olacak.. iki kız çocuğun var pişman perişan olursun denildi halam kuzenim bu yönde yuvana sahip çık erkeği eve kadın bağlar fikri hep korkuttu beni. Gerçekten iki yıldır aklımda olan boşanmaktan KORKTUM hep. Eleştiri alacağımın farkında olarak konu açtım çünkü kimden destek alsan yuvana sahip çık zaman kötü dışarıda neler var boşanmış bir kadın olmak kolay mı? diyerek baskı baskı. Çalışmak istedim tekrar bebeğim küçük diye bakacak kimse bulamadım şimdi 2 yaşında kreş çağına biraz daha yakın.Buradaki cesaretli kadınları görünce kendime öfkem artıyor .. Yemin ediyorum ki boşanmak istiyorum çıkış yolu arıyorum hiçbir kadın içinde bulunduğum evliliği hak etmiyor lütfen kurtarın beni lütfen
![]()
Ne yap et delilleri biriktir, sakla mahkemeye sun ve boşan...Yazdıklarınızın çoğunda haklısınız fakat 8 Yıldır böyle olan bir durum var yazmadım ben ikinci bebeğime hamilelik sürecinde son aylarda riski olduğu için 1 ay kadar annemlerde kalmıştım ondan sonra doğum lohusalık derken koptu gitti evlilik. Boşanan insanların mutlu güzel günleri yok muydu hiç bende öncesinde evde yardımcı olan çocuğumu yıkayıp altını değiştiren bir eşe sahiptim. Aldatılıp ikinci çocuğu yapmadım ikinci bebeğim için asla pişman değilim ikisine de bakarım kimse kimsenin iç durumunu bilmiyor gerçekten keşke her kadın aynı şartlarda olsaydı. Bu şekilde devam etmiycem çıkış yolu arıyorum kendime.
Masaj öyle bildiğimiz masaj değil masaj adı altında yapılan bir hizmet sektörü var bu yüzden her masaj salonuna bile gidilmezMesleğim şu anda bir işim olmadığı için çocuklarımı alır diye korkuyordum. Kız çocuğunu babaya verirler mantığı burada birkaç üye alamaz diyince daha cesaret geldi bana. Otele gittiği güne ait bir numara dikkatimi çekti aradım bir bayan masaj yapıyorum vs dedi ama profili hiç de öyle durmuyordu. Masajla işi olmayan eşim neden arasın o numarayı sonra beni engelledi karşı taraf..Dün ablama açtım konuyu anlattım sana bir hastalık bulaşmaması için boşanmalısın öyle bir durumda olan sana olur dedi bayramdan sonra eniştemin tarafından avukat bir bayanla görüşeceğiz telefonla görüştüm zaten evden uzak olması sorumlulukları yerine getirmemesi ekonomik kısıtlama yaparak sizden çocuklardan kısarak yapmış olduğu birçok hata var dedi avukat. Benim bu saf niyetim çocuklarımla perişan olurum düşüncesinden çıktı artık kadın hastalıkları okadar zor ki o kısmı bile düşünmemişim. Ablam da işin içine girdiği için peşini bırakmayız sen evde çocuk bak temizlik yap o otellerde zevkini sürsün diye çok kızgın. Biliyorum kimse inanmıyor belki de boşanmaz diyorsöz konusu sağlık çocuklarımın huzuru iki gündür onlarla bile iletişimim eksik gibi hissediyorum. Avukat Perşembe günü dönecek şehir dışından o zaman görüşeceğiz evi terk etme vs yapma dedi o zaman herşey ortaya dökülecek. Boşanıyorum diye konu açacağım burada inşallah
.
Size katılıyorum, geçenlerde cüzdanımdan bir fiş çıktı, bir otel işletmeciliğine ait isim yazıyorBazı işletmelerde pos ismi farklı olabiliyor. Ya da otelin restoranında yemek yemişse o nedenle otel diye gözüküyor olabilir. Kesin böyledir diyemem ama böyle bir ihtimal de aklınızda bulunsun.
Canim benim iki kiz cocugunun onunde boyle bir baba ornek olarak cokmu iyi hani adam evle cocuklarla ilgili olsa diyecegim ondan korkuyorsunuz ama oda degil tek olsaniz basinizdan def etseniz o adamin pisliklerine ayiracaginiz kiymetli vakti evlatlariniza ayirsaniz daha iyi degil miYorumlarda ne derseniz haklısınızeve geç geldiğini, herşeyin yükünü tek başına taşıdığımı çocukların evin okulun yükü üzerimde olduğunu çevreme söyleyince erkekler genelde böyle boşansan daha mı iyi olacak.. iki kız çocuğun var pişman perişan olursun denildi halam kuzenim bu yönde yuvana sahip çık erkeği eve kadın bağlar fikri hep korkuttu beni. Gerçekten iki yıldır aklımda olan boşanmaktan KORKTUM hep. Eleştiri alacağımın farkında olarak konu açtım çünkü kimden destek alsan yuvana sahip çık zaman kötü dışarıda neler var boşanmış bir kadın olmak kolay mı? diyerek baskı baskı. Çalışmak istedim tekrar bebeğim küçük diye bakacak kimse bulamadım şimdi 2 yaşında kreş çağına biraz daha yakın.Buradaki cesaretli kadınları görünce kendime öfkem artıyor .. Yemin ediyorum ki boşanmak istiyorum çıkış yolu arıyorum hiçbir kadın içinde bulunduğum evliliği hak etmiyor lütfen kurtarın beni lütfen
![]()
Off etrafında ne çok aptal insan varmış. Dışarıda ne varmış ya? Sokakta kalıp onun bunun eline mi bakacakmışsın? Bir gün bu adamın, diğer gün başka herifin koynunda mı gözünü açacakmışsın? Seni her gören kişi alnında "boşandı" kelimesini okuyup seni yaşlı adamlarla mı evlendirirmiş? Veya genç erkekler üstüne mi atlarmış? 2 cocukla kumarhane kumarhane gezip borç batağına mı girermiş? Nolurmuş cidden merak içindeyim.Yorumlarda ne derseniz haklısınızeve geç geldiğini, herşeyin yükünü tek başına taşıdığımı çocukların evin okulun yükü üzerimde olduğunu çevreme söyleyince erkekler genelde böyle boşansan daha mı iyi olacak.. iki kız çocuğun var pişman perişan olursun denildi halam kuzenim bu yönde yuvana sahip çık erkeği eve kadın bağlar fikri hep korkuttu beni. Gerçekten iki yıldır aklımda olan boşanmaktan KORKTUM hep. Eleştiri alacağımın farkında olarak konu açtım çünkü kimden destek alsan yuvana sahip çık zaman kötü dışarıda neler var boşanmış bir kadın olmak kolay mı? diyerek baskı baskı. Çalışmak istedim tekrar bebeğim küçük diye bakacak kimse bulamadım şimdi 2 yaşında kreş çağına biraz daha yakın.Buradaki cesaretli kadınları görünce kendime öfkem artıyor .. Yemin ediyorum ki boşanmak istiyorum çıkış yolu arıyorum hiçbir kadın içinde bulunduğum evliliği hak etmiyor lütfen kurtarın beni lütfen
![]()
Burada bu tarz bir konu açılmıştı. Kadın, ayrıldığı kocasından hastalık kapıp kanser veya o ciddiyette bir hastalık geçirmişti.Mesleğim şu anda bir işim olmadığı için çocuklarımı alır diye korkuyordum. Kız çocuğunu babaya verirler mantığı burada birkaç üye alamaz diyince daha cesaret geldi bana. Otele gittiği güne ait bir numara dikkatimi çekti aradım bir bayan masaj yapıyorum vs dedi ama profili hiç de öyle durmuyordu. Masajla işi olmayan eşim neden arasın o numarayı sonra beni engelledi karşı taraf..Dün ablama açtım konuyu anlattım sana bir hastalık bulaşmaması için boşanmalısın öyle bir durumda olan sana olur dedi bayramdan sonra eniştemin tarafından avukat bir bayanla görüşeceğiz telefonla görüştüm zaten evden uzak olması sorumlulukları yerine getirmemesi ekonomik kısıtlama yaparak sizden çocuklardan kısarak yapmış olduğu birçok hata var dedi avukat. Benim bu saf niyetim çocuklarımla perişan olurum düşüncesinden çıktı artık kadın hastalıkları okadar zor ki o kısmı bile düşünmemişim. Ablam da işin içine girdiği için peşini bırakmayız sen evde çocuk bak temizlik yap o otellerde zevkini sürsün diye çok kızgın. Biliyorum kimse inanmıyor belki de boşanmaz diyorsöz konusu sağlık çocuklarımın huzuru iki gündür onlarla bile iletişimim eksik gibi hissediyorum. Avukat Perşembe günü dönecek şehir dışından o zaman görüşeceğiz evi terk etme vs yapma dedi o zaman herşey ortaya dökülecek. Boşanıyorum diye konu açacağım burada inşallah
.
Ay bişey diyim mi geçenlerde benzeri başımıza geldiiiiSize katılıyorum, geçenlerde cüzdanımdan bir fiş çıktı, bir otel işletmeciliğine ait isim yazıyorsonra farkettim ki sürekli benzin aldığım akaryakıt istasyonun verdigi fişmiş.
İnanılmaz bir akıl , süpersiniz cidden. Resmen aydınlandım , yaaa şu kadınlae klübü sayesinde resmen level atladım ŞuanOtel bilgi vermez. Ancak boşanma sürecinde olursunuz, aldattığını ispat etmek için mahkeme emri ile bilgileri alınır otelden. 600 tl ye otel falan yok yani ama çok küçük bir ilçe falan mı? Hangi otel bu, internetten baktın mı oda fiyatlarına? Belki restorant tarzı bir yeri varsa yemek falan yemiştir ama insan tek başına neden otele gitsin? Bir iş var gibi. Aklıma sadece şu taktik geldi. O oteli arayın, sanki eşinizin yanında çalışan biri gibi davranarak “falanca bey’in konaklama faturası bize ulaşmadı, mail adresine iletmenizi rica ediyoruz” diyin. Eşinizin adı soyadına bir mail adresi açıp o adresi verin. Eğer saf biri denk gelirse telefondaki gönderirler faturayı. Faturada yazar konaklama mı yapmış, bir şey mi yiyip içmiş.
Valla ben kayınvalidemin banka dökümlerini istemiştim ispat olarak, hakim bankalara müzekkere yazdı dökümler geldi , hatta o şekilde eski eşimin başka başka bankalarda hesapları olduğunu öğrendimVar tabii ki hangi gün hangi saatte kiminle hangi odada konaklamış mahkeme bunu öğreniyor ondan sonra dava zaten çok başka yerlere gidiyor
Ben de sizin şaşırmanıza şaşırdımgenelde ayrı evi olmayan ya da tanıdık birinden boş ev ayarlamayanlar bunu tercih ediyor.
Saatlik tutmak istiyorum gibi sorun benceAkşam saat 19:30 da baktım saatine ki öğle yemeği için iş yerinde yer genelde internette fiyat yazmıyor numarası var yarın arayıp bilgi alacağım telefonla fiyat bilgisi verilir mi bilmiyorum ama.