• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemle görüşmemi kısıtlıyor.

Atmadım eve gelince hadi köye dedi gelmiyorum dedim seni sildim şu bu dedi bende tamam dedim öyle diyince iyice delirdi elimden telefonumu aldı vermedi zorla aldım sinir krizi geçirdim karnımda bebekle öyle korktum ki bişey olacak diye çıktım şuan kardeşimin yanındayım. Konuyu açarken akşamında böyle olacağını düşünmüştümde buraya gelmez demiştim ama geldi işte. Bakalım ne olacak babasıylada konuşacağını söyledi. Ne iyiyse o olsun.
Bacım yol buraya kadar geldiyse sakın dönme derim.. direne direne kazanacaksın.. geri adım atarsan çok daha fazlasını isteyecekler senden

Ya Allah aşkına kartı kapatmak falan ne oluyor? Yazıklar olsun.
Çocuğunu da düşünmüyor.
Bugünü unutma tamam mı Nury?
En ufak sorunda seni nasıl saf dışı bırakıyor gör.
Hamile kadınsın, acilen paraya ihtiyacın olsa ne olacak?
Kızcağızın bir sancısı olsa, acile gitmek zorunda olsa gidemeyecek mesela. N nury6025 Haydi karına gıcık oldun, doğmamış çocuğunun ne suçu var!? Zorla ağız bozduracaklar.

Kızcağızın bir sancısı olsa, acile gitmek zorunda olsa gidemeyecek mesela. N nury6025 Haydi karına gıcık oldun, doğmamış çocuğunun ne suçu var!? Zorla ağız bozduracaklar.
Ben olsam kadına bir şey olacak diye aklım çıkar.
Sen o kartı kapattın, kadın parasız gidemedi ya da geç gitti hastaneye. Bebeğe bir şey olsa ne yapacaksın? Değil bir ömür, üç ömrün olsa şunun azabını atlatamazsın.
Ben kendimi geçimsiz, sert bilirdim. Ta ki bdvdeki kocaları görene kadar.

Doktor kontrolüne gidicem bendeki kartını felan kapatmış onu yazdı çokta umrumdaydı dedim altını bozdurur öyle giderim bensiz gidemezsin diye havalara giriyor aldım randevuyu onsuz gidicem çocuğumu görmeyede artık onun çocuğuymuş gibide davranamıyorum sanki kendi kendime yapmışım gibi çünkü tek ben değer veriyorum.

Eşiniz eşiniz size sorun çıkarıyor, çıkarmakla da kalmıyor sorunları büyültmek içinde elinden geleni yapıyor. Önce ailenizin size geleceğini bildiği halde köye gelmeye zorladı, ardından babanızı aradı yetmedi kendi babasını aradı şimdide sizde ki kartı iptal etmiş. Allah aşkına bu adama en ufak sorunda olayları büyütürse bununla nasıl evlilik sürecek.

Ben olsam kadına bir şey olacak diye aklım çıkar.
Sen o kartı kapattın, kadın parasız gidemedi ya da geç gitti hastaneye. Bebeğe bir şey olsa ne yapacaksın? Değil bir ömür, üç ömrün olsa şunun azabını atlatamazsın.
Ben kendimi geçimsiz, sert bilirdim. Ta ki bdvdeki kocaları görene kadar.
Bence umrunda olmaz hatta bendeki çocuktan kurtuldum diye sevinir diye düşünüyorum

Ay tam boğmalık adam. Rezil adam.
Parasızlıkla telefonsuzlukla terbiye ediyor aklımca. Sanki hayvana terbiye verecek. İnsan değilmiş.
36 yaşına kadar da evlenememesi de bundan tabii gitmiş gencecik küçük kız bulmuş. Daha kolay göz boyarım diye.
Bu adamla olmaz. Gerçekten olmaz.
Sen aile evine dön. Ne güzel anne baban var hayatta başında kardeşlerin de var.
İnan çok da güzel bir hayat kurarsın bu ayı olmadan.
Öküz.

Hastaneye gidicem karnım çok kasıldı diyorum ne diycen doktora diyor ya beni umursamasın ama çocuğunuda umursamaz mı insan
Artık bilgi verme. Kapat koy telefonunu. Kesinlikle mesajlaşma, arama sorma. Bayrama kadar da annenlerin iline git. Yaşadıkları yere.
Aileyi de karıştırdı zaten.
İlla barışmak bir adım atmak isterse de ayağına o gelip babandan annenden senden özür dileyip öyle gelirse bir şans ver konu sahibi. Mesajla telefonla irtibat olmaz. Güvenip yalnız görüşme. Manyak bir tip. Bundan sonra babanı karıştırdığı gibi özür dileyecek. Yoksa asla ama asla irtibatta kalma bunla.

Ay tam boğmalık adam. Rezil adam.
Parasızlıkla telefonsuzlukla terbiye ediyor aklımca. Sanki hayvana terbiye verecek. İnsan değilmiş.
36 yaşına kadar da evlenememesi de bundan tabii gitmiş gencecik küçük kız bulmuş. Daha kolay göz boyarım diye.
Bu adamla olmaz. Gerçekten olmaz.
Sen aile evine dön. Ne güzel anne baban var hayatta başında kardeşlerin de var.
İnan çok da güzel bir hayat kurarsın bu ayı olmadan.
Öküz.
Telefonumu elimden aldığından anneme hediye almıştı babam telefon onu sıfır bana getirmiş o telefonuda ona ver gözüne sok kullanma elinden aldıysa dedi dedim satcam ne ona vercem. Ben altınlarımın hepsini ona verdim arabasını değiştirsin diye o aldığı telefonu benden alıyor

Ya Allah aşkına kartı kapatmak falan ne oluyor? Yazıklar olsun.
Çocuğunu da düşünmüyor.
Bugünü unutma tamam mı Nury?
En ufak sorunda seni nasıl saf dışı bırakıyor gör.
Hamile kadınsın, acilen paraya ihtiyacın olsa ne olacak?
Asla unutmam çocuğuma yapıyor çünkü sadece bana değil

senden 10 yaş büyük koca adam bulmuş gencecik kızı, aklını çelmiş kandırmış yazıklar olsun ona. değerini bilmesi seni el üstünde gezdirmesi lazımdı. ona çoksun sen. inan ki fazlasın ona. senin gibisini asla bulamaz emin ol. seni çok arar o. üzülme sakın. o seni hak etmiyor.

Asla unutmam çocuğuma yapıyor çünkü sadece bana değil
Şimdi eşime anlattım sizin konuyu, kızımız yok ama olsa diye empati yaptı belki de. O bile sinirlendi. Bir ufak olay için eşini çocuğunu gözünü görmeyen adamdan bir yol olmaz dedi. Ki cidden parayı kesmek nasıl bir vicdansızlık. En çok da ona şaşırdı. Normal bir erkek karısı çocuğu zorda kalırsa diye son kalan parasını bile bırakır. İnsan değilmiş dedi.
Merhamet insanda en önemlisi. Bunda merhamet yok.

Şimdi eşime anlattım sizin konuyu, kızımız yok ama olsa diye empati yaptı belki de. O bile sinirlendi. Bir ufak olay için eşini çocuğunu gözünü görmeyen adamdan bir yol olmaz dedi. Ki cidden parayı kesmek nasıl bir vicdansızlık. En çok da ona şaşırdı. Normal bir erkek karısı çocuğu zorda kalırsa diye son kalan parasını bile bırakır. İnsan değilmiş dedi.
Merhamet insanda en önemlisi. Bunda merhamet yok.
Ben geçimsiz bir kadınım Khomyuk. Kavga ederim adamla. Küs de olsak para istesem verir. 5 dakika önce kavga da etsek mutlaka eve kadar getirir bırakır. Ben binmiyorum ulan dedim geçen gün, arabayla beni takip etti binene kadar yalvardı telefonda.
Bana ne lan ne halt yersen ye deyip çekip gitmedi.
Sen kadınsın, sokaklar senin için daha tehlikeli seni öylece bırakamam. Paran pulun olmayabilir nasıl gideceksin dedi mesela.

Ben geçimsiz bir kadınım Khomyuk. Kavga ederim adamla. Küs de olsak para istesem verir. 5 dakika önce kavga da etsek mutlaka eve kadar getirir bırakır. Ben binmiyorum ulan dedim geçen gün, arabayla beni takip etti binene kadar yalvardı telefonda.
Bana ne lan ne halt yersen ye deyip çekip gitmedi.
Sen kadınsın, sokaklar senin için daha tehlikeli seni öylece bırakamam. Paran pulun olmayabilir nasıl gideceksin dedi mesela.
Valla benim kocam da öyle her akşam cüzdanına bak nakitin yoksa vereyim der. Çekebileceğim kartım kredi kartım var tabiiki ama illa nakit de olsun ister. Ne olur ne olmaz pos bozuk olur atmye gidemezsin der.
Ondan bu kocaya nefret duyduk yani.
Rezil kepaze adam.
Köy yesin başını

Back
X