• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ailemle görüşmemi kısıtlıyor.

Anlamıyor hep dediler yapamazsın bırak ayrıl yok ben deniycem kalcam düzelir anlar beni dedim anladığınıda sandım ama sadece sandım görmedim işte hep kendimi yırttım gör duy nolur dedim tamam görcem dedi yine yok
Neden böyle konuşuyorlardı, anlatmadığınız başka sorunlarda mı var?

Neden böyle konuşuyorlardı, anlatamadığınız başka sorunlarda mı var?
Aile olaylar olmuştu ailesiyle sorun yaşadım eltimle özellikle ben evin 2. Oğluyla evliyim ama en küçükleri bendim yaş farkımızdan dolayı beni küçük gördüler ezeni ben daha çok ezerim annemde nasıl rahat büyüttüğünü biliyor baskıya gelemediğimi biliyordu evliliğim sorumluluğu vardır kaldırırım dedim ama özellikle eltiyle yapamazsın bak bize göre değiller diye çok dedi bide annem 30dan önce evlenmemi istemiyordu işe girip mesleğimi yapmamı sonrasında evlenmemi istiyordu

Aile olaylar olmuştu ailesiyle sorun yaşadım eltimle özellikle ben evin 2. Oğluyla evliyim ama en küçükleri bendim yaş farkımızdan dolayı beni küçük gördüler ezeni ben daha çok ezerim annemde nasıl rahat büyüttüğünü biliyor baskıya gelemediğimi biliyordu evliliğim sorumluluğu vardır kaldırırım dedim ama özellikle eltiyle yapamazsın bak bize göre değiller diye çok dedi bide annem 30dan önce evlenmemi istemiyordu işe girip mesleğimi yapmamı sonrasında evlenmemi istiyordu
Eltinin üstünüze gelmesi yine eşinizden kaynaklanıyor.

Eltinin üstünuze gelmesi yine eşinizden kaynaklanıyor.
Tabiki ondan kaynaklanıyor yüz veriyordu çünkü ama eşimden korkardıda değişik bi kadındı görüşmüyorumda şuan onunla benimki beni hep onlarla aynı ortama sürükledi kıyameti kopardım öyle uzaklaştırdı şimdi yolda görünce kafamızı çeviririz

Arkadaşlar merhaba. Eşimle evliliğimizin ilk başlarında her haftasonu onun köyüne gittik köy yüzü görmeyen ben seviyorum ediyorum diyerek koşarak gidiyodum peşinden bir haftasonuda kendimize vakit ayıralım dememiştir tabi benimde hata payım bunda var. Kavga tartışma çıkardımda öyle 2 haftada bire düşürdük. Gelelim canımı sıkan konuya bu haftasonu benim ailem gelecek 2 saat uzaklıkta oturuyorlar bende uzun zamandır görmedim onları. ona söyledim biz köye gideriz diyor ama ailem bir gün kalacak burda o gündede bırakıp köye mi geleyim dedim evet senin ailen benim diyor. Böyle bişey olabilir mi? Tartıştık konuşmuyoruz ve bugün köy günü bende gelmeyeceğimi isterse tartışabileceğimizi söyledim. Onu zorlamıyorum kalsın diye onun köyüde ortalama bize 2 saat uzak. Ben burda ailemle vakit geçiriyim sende köyüne git bi haftasonuda böyle geçsin diyorum e haftaya gidicez zaten ailenin yanına diyor. Haftaya köyede gidicez dedim öyle diyince üstünlük kurmaya çalışıyor hayır sende geleceksin demeye başladı. Alışık olmadığım bir durum olmasına rağmen zaten zamanında peşine takılıp gidiyorum sesimi çıkarmıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum ama ailem gelince bunu yapması zoruma gitti. Haksız mıyım şuanki tavrımda?
Ailenin gelmesi planlı programlı bir durumken böyle yapması çok terbiyesizce annemler Cat kapi gelmemiş ki ! Hayır demeyi öğrenmen lazım. Yoksa bu devran böyle döner.

Tabiki ondan kaynaklanıyor yüz veriyordu çünkü ama eşimden korkardıda değişik bi kadındı görüşmüyorumda şuan onunla benimki beni hep onlarla aynı ortama sürükledi kıyameti kopardım öyle uzaklaştırdı şimdi yolda görünce kafamızı çeviririz
Öff elti nedir ya? Akraban bile değil. Dış kapının dış mandalı. Elin kızı için neden huzur bozulur anlamıyorum.

Keşke annenin sözünü dinleyip en azından evliliği biraz daha erteleseydin. Çünkü şu konunda görüyoruz ki eşinin ne sana ne ailene saygısı var. Her hafta koştur koştur kocanın köyüne gitmekle de hata etmişsin. Yapman gereken şey; rest çekmek ve özellikle yemek yapmamak.

En az 10 gün arama, sorma. Onun telefonlarına çıkma, mesajlarına dönme. Ağlamasına, sözlerine sakın kanma. Çünkü kocan çok terbiyesiz, sen iki gözyaşına şimdiden kanarsan bu adam sana daha çok çektirir.

Seni sanki yetimhane görüp de beğendi d.ngalak. Daha neler yazarım da eşin diye yazmıyorum.

Öff elti nedir ya? Akraban bile değil. Dış kapının dış mandalı. Elin kızı için neden huzur bozulur anlamıyorum.

Keşke annenin sözünü dinleyip en azından evliliği biraz daha erteleseydin. Çünkü şu konunda görüyoruz ki eşinin ne sana ne ailene saygısı var. Her hafta koştur koştur kocanın köyüne gitmekle de hata etmişsin. Yapman gereken şey; rest çekmek ve özellikle yemek yapmamak.
O elti yüzünden ne huzursuzluk çektim onlarada helal değil hakkım kına yakıyordu bizim tartışmamızı görünce. O bunuda anlamadı işte şimdide kendide nefret ediyor o kadından ama iş işten geçiyor işte yine olsa yine gider evine bişey yokmuş gibi oturur

En az 10 gün arama, sorma. Onun telefonlarına çıkma, mesajlarına dönme. Ağlamasına, sözlerine sakın kanma. Çünkü kocan çok terbiyesiz, sen iki gözyaşına şimdiden kanarsan bu adam sana daha çok çektirir.

Seni sanki yetimhane görüp de beğendi d.ngalak. Daha neler yazarım da eşin diye yazmıyorum.
Doktor kontrolüne gidicem bendeki kartını felan kapatmış onu yazdı çokta umrumdaydı dedim altını bozdurur öyle giderim bensiz gidemezsin diye havalara giriyor aldım randevuyu onsuz gidicem çocuğumu görmeyede artık onun çocuğuymuş gibide davranamıyorum sanki kendi kendime yapmışım gibi çünkü tek ben değer veriyorum.

Doktor kontrolüne gidicem bendeki kartını felan kapatmış onu yazdı çokta umrumdaydı dedim altını bozdurur öyle giderim bensiz gidemezsin diye havalara giriyor aldım randevuyu onsuz gidicem çocuğumu görmeyede artık onun çocuğuymuş gibide davranamıyorum sanki kendi kendime yapmışım gibi çünkü tek ben değer veriyorum.
Kaç yıllık evlisiniz? Daha gençmişsin. Çocuk hemen olmasa iyi olurmuş, çünkü evliliğiniz çok problemli.

Neyse, dediğim gibi uzun süre onunla iletişim kurma, belki aklı başına gelir.

Ya Allah aşkına kartı kapatmak falan ne oluyor? Yazıklar olsun.
Çocuğunu da düşünmüyor.
Bugünü unutma tamam mı Nury?
En ufak sorunda seni nasıl saf dışı bırakıyor gör.
Hamile kadınsın, acilen paraya ihtiyacın olsa ne olacak?

Eşim 36 yaşında 10 yaş büyük benden. Benle yaşıt olan bile yapmaz bunu.
Koca adama bak sen, yakında kırklanacak ama 10 yaş çocuk olgunluğunda değil.

Senin yaşın ondan epey küçük diye onun sana birçok konuda anlayış göstermesi gerekirken şu olana bak, yazık!

Back
X