Eşim ailemle görüşmemi kısıtlıyor.

Yok yok hiç sanmıyorum.
En çok desteğe ihtiyacımız olduğu zamanlarda hep kaçtılar.
Net gördü.
Oğlum 6 aylıktı annemler yurtdışındaydı, eşim 2 gece nöbetçi kalacaktı yanımda gel kal dedi gelemem abiniz oruç tutuyor dedi. Sorsan ölür torununa.
Araba için altın sattık bebek ufak o zaman destek istedi de vermediler bankada dünya para varken.
Yine benim ailem destek oldu.
Kendisi de diyor sizinkiler her zaman koşar çocuk hasta deriz gece koşar gelirler bizimkiler anca uzaktan baksınlar der. En son eşimin bekarken biriktirdiği ailesinde duran parayı ceplediler: o son nokta oldu eşimde/

Yani kredilerini maddi manevi tükettiler
Sanki benim evliliğimi anlatıyorsunuz ilginç bir şekilde. Pandemi de eşim ile benim yaptığımız iş dolayısıyla esnek çalışmadan muaf tutulduk, kreşler kapandı 2 çocuğum ortada kaldı annesini aradı gelemem dedi bir sürü saçma bahaneler söyledi, araba kazası yaptık aracımız pert oldu yardım için altın borç verdiler gramı gramına ödedik benim ailem hibe etti verdiği borcu. Size ev yaptırıyoruz dediler düğüne 1 ay kala ortada ev yoktu benim babamın verdiği evde oturduk bir de üstüne trip attılar. Eşimle birlikte fındığa yardıma gittik iş bitiminde eşim yanımızda götürmek için fındık istedi annesi tamam oğlum satayım sana dedi 😂

Annem de serttir. Bizim anne tarafı göçmen baba tarafı Egeli. Kadın erkek eşitliği her alanda var aile içinde. Ondan zaten sevmeseler de susup oturuyorlar.
Ben de tersimdir ama. İlk sene bir güç savaşı oluyor erkek aileyle kadın arasında. O kısımda aman iyi geçineyim dersen tepene çıkıyorlar.
Bizim ilk sene ne olaylar oldu öyle. Baktılar ben sertim eşim de benden yana seslerini kestiler.
Bir keresinde bayram sofrası fotoğrafına etiketlemiş beni kuzenim. Teyzeler dayılar kuzenler masada rakı var. Kayınvalidem o bayramda au tansiyonum çıktı komşular görmüş fotoğrafı elalem ne der dedi. Hastalık numarası yapacaktı. Eşim “herkesi siler engelleriz sosyal medyadan kimse görmez anne” dedi. Birden hastalığı geçti 😂
Yine bir seferinde kayınpederle henüz küsmeden yoldan geldik oturduk eşim bana su getirdi terledim diye. Erkeksın sen karın sana getirsin dedi. Neden baba, ne olur yani getirince dedi. Kızın halini görüyorsun kızarmış dışarda güneşten insan mı değiliz dedi. Onda da ehe şaka maka dedi sustu.
Ben de bana müdahale ettikleri her zaman benim ailem bana karışmaz alışık değilim rica ederim gerilmeyelim sevmem ben öyle şeyleri derdim.
Şimdi ağızlarını açamıyorlar bana.
Asıl ilk seneler dik durmak lazım
Çok iyi yapmışsınız. Bende bundan yanayım. Hissettiğim neyse en başta onu gösteririm. Daha yeni tanışıyoruz, alttan alayım falan durumu bende de yok. O an neden rahatsız olursam onu söylerim. Bu kp veya kvde de olsa. Bende ilk evlendiğimde eşimin ailesini yemeğe davet etmiştim. Eşimde yemeklerde, sofra kurmada ve serviste yardım ediyordu. “aa şuna bak nasıl da yardım ediyor, hep böyle misin? karın yapmıyor mu bu işleri?” demişlerdi. Eşimin anne tarafı. Bende bizim ailemizde sorumluluklarımız eşit her konuda böyleyiz dedim. Eşimde gayet dik bir duruşla bunda ne var aynı evi paylaşıyoruz tabi ki birlikte yapacağız dedi. Suratları 5 karış oldu. Daha da açamadılar. Onu diyenlere misafirliğe gittik. Kadın çok yoruldum kimse işin ucundan tutmuyor anca yatsınlar dedi, eşini kastederek. Bende suratına baktım gülümsedim. Anladı ve bozuldu.

Arkadaşlar merhaba. Eşimle evliliğimizin ilk başlarında her haftasonu onun köyüne gittik köy yüzü görmeyen ben seviyorum ediyorum diyerek koşarak gidiyodum peşinden bir haftasonuda kendimize vakit ayıralım dememiştir tabi benimde hata payım bunda var. Kavga tartışma çıkardımda öyle 2 haftada bire düşürdük. Gelelim canımı sıkan konuya bu haftasonu benim ailem gelecek 2 saat uzaklıkta oturuyorlar bende uzun zamandır görmedim onları. ona söyledim biz köye gideriz diyor ama ailem bir gün kalacak burda o gündede bırakıp köye mi geleyim dedim evet senin ailen benim diyor. Böyle bişey olabilir mi? Tartıştık konuşmuyoruz ve bugün köy günü bende gelmeyeceğimi isterse tartışabileceğimizi söyledim. Onu zorlamıyorum kalsın diye onun köyüde ortalama bize 2 saat uzak. Ben burda ailemle vakit geçiriyim sende köyüne git bi haftasonuda böyle geçsin diyorum e haftaya gidicez zaten ailenin yanına diyor. Haftaya köyede gidicez dedim öyle diyince üstünlük kurmaya çalışıyor hayır sende geleceksin demeye başladı. Alışık olmadığım bir durum olmasına rağmen zaten zamanında peşine takılıp gidiyorum sesimi çıkarmıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum ama ailem gelince bunu yapması zoruma gitti. Haksız mıyım şuanki tavrımda?
Bu ailesine bağımlı olup erkek oldukları için kendilerini altından gören bütün erkeklerden nefret ediyorum. Onun annesi babası kıymetliyse senin de ailen kıymetli ayrıca aile olmak böyle bir şey değil bunu da öğrensin sen ağaç kovuğundan çıkmadın. Dönüm noktan olsun sakın geri adım atma kendisi gitsin sen ailenle kal.

Bu ailesine bağımlı olup erkek oldukları için kendilerini altından gören bütün erkeklerden nefret ediyorum. Onun annesi babası kıymetliyse senin de ailen kıymetli ayrıca aile olmak böyle bir şey değil bunu da öğrensin sen ağaç kovuğundan çıkmadın. Dönüm noktan olsun sakın geri adım atma kendisi gitsin sen ailenle kal.
Atmadım eve gelince hadi köye dedi gelmiyorum dedim seni sildim şu bu dedi bende tamam dedim öyle diyince iyice delirdi elimden telefonumu aldı vermedi zorla aldım sinir krizi geçirdim karnımda bebekle öyle korktum ki bişey olacak diye çıktım şuan kardeşimin yanındayım. Konuyu açarken akşamında böyle olacağını düşünmüştümde buraya gelmez demiştim ama geldi işte. Bakalım ne olacak babasıylada konuşacağını söyledi. Ne iyiyse o olsun.

Atmadım eve gelince hadi köye dedi gelmiyorum dedim seni sildim şu bu dedi bende tamam dedim öyle diyince iyice delirdi elimden telefonumu aldı vermedi zorla aldım sinir krizi geçirdim karnımda bebekle öyle korktum ki bişey olacak diye çıktım şuan kardeşimin yanındayım. Konuyu açarken akşamında böyle olacağını düşünmüştümde buraya gelmez demiştim ama geldi işte. Bakalım ne olacak babasıylada konuşacağını söyledi. Ne iyiyse o olsun.

Hazır ortam gerilmişken bir daha köye falan gelmeyeceğinizi söyleyin. Ne köy aşkıymış bu böyle.

Bunca şeyin üstüne korkar geri adım atarsanız bir daha tillahı gelse ne sizi ciddiye alır ne önemser ne dinler. Esir gibi ne diyorsa onu yapar geçersiniz.

Eşiniz 2 yaş sendromu yaşıyor anlaşılan illa dediğim olacak kafasında. Babanızla konuştu şimdi kendi babasıyla konuşması iyice işleri çıkmaza sokmaktan başka ne işe yarayacak. Kendi aranızda çözebileceğiniz bir sorunu ne hale getirdi yazık

Eşiniz 2 yaş sendromu yaşıyor anlaşılan illa dediğim olacak kafasında. Babanızla konuştu şimdi kendi babasıyla konuşması iyice işleri çıkmaza sokmaktan başka ne işe yarayacak. Kendi aranızda çözebileceğiniz bir sorunu ne hale getirdi yazık
Evet yaa koca adam küçük çocuk gibi davranıyor

Kaç yaşında eşiniz
Sizden kaç yaş büyük

Böyle iğrenç heriflerden koştura koştura üremeyi de ihmal etmiyosunuz ya oh olsun başınıza ne geldiyse çekin şimdi
Nasil buluyorlar bu tipleri ben de onu anlamıyorum avzcf yorum yapılacak bir yani da yok ki konunun, ya boşansin ya çeksin.

Nasil buluyorlar bu tipleri ben de onu anlamıyorum avzcf yorum yapılacak bir yani da yok ki konunun, ya boşansin ya çeksin.
Anlamıyosun işte yemeğimi kahvemi yapan adamdı bu adam çok seviyorum seni diyodu gözümün içine bakarak maddi olarak istediğimi hep alır yapardı bunlar kapatmıyor ama maddiyatla ben çalışsam bende yaparım herşeyimi bir süre sonra sorunları görmeye başlayınca göz açılınca oluyor ne oluyorsa o zaman sen kötü oluyosun herkes iyi oluyor

Anlamıyosun işte yemeğimi kahvemi yapan adamdı bu adam çok seviyorum seni diyodu gözümün içine bakarak maddi olarak istediğimi hep alır yapardı bunlar kapatmıyor ama maddiyatla ben çalışsam bende yaparım herşeyimi bir süre sonra sorunları görmeye başlayınca göz açılınca oluyor ne oluyorsa o zaman sen kötü oluyosun herkes iyi oluyor
Karsinizda dediklerinizi anlayacak biri yok o yuzden tartismaya da gerek yok, direkt yollari ayirmak gerek, boyle hödükle ömür gecmez.

Karsinizda dediklerinizi anlayacak biri yok o yuzden tartismaya da gerek yok, direkt yollari ayirmak gerek, boyle hödükle ömür gecmez.
Anlamıyor hep dediler yapamazsın bırak ayrıl yok ben deniycem kalcam düzelir anlar beni dedim anladığınıda sandım ama sadece sandım görmedim işte hep kendimi yırttım gör duy nolur dedim tamam görcem dedi yine yok

Back
X