Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgiyle aşkla da çok alakalı değil bu. Güvenilir olmakla alakalı bir durum bence. Ben zor durumlarda ona güvenmeyeceksem neden birlikteyiz?Valla benim kocam da öyle her akşam cüzdanına bak nakitin yoksa vereyim der. Çekebileceğim kartım kredi kartım var tabiiki ama illa nakit de olsun ister. Ne olur ne olmaz pos bozuk olur atmye gidemezsin der.
Ondan bu kocaya nefret duyduk yani.
Rezil kepaze adam.
Köy yesin başını
Vicdan merhametle alakalı bu.Sevgiyle aşkla da çok alakalı değil bu. Güvenilir olmakla alakalı bir durum bence. Ben zor durumlarda ona güvenmeyeceksem neden birlikteyiz?
Küs bile olsak elini üstümden çekmez diyemeyeceksem neden var?
Bir kavga ettik diye can düşmanı mı oldum sanki? 1 saat önce canıydım onun ben? Ne çabuk duyguları değişti?
Konudaki kocanın g.tünü köyler tırmalasın.Valla benim kocam da öyle her akşam cüzdanına bak nakitin yoksa vereyim der. Çekebileceğim kartım kredi kartım var tabiiki ama illa nakit de olsun ister. Ne olur ne olmaz pos bozuk olur atmye gidemezsin der.
Ondan bu kocaya nefret duyduk yani.
Rezil kepaze adam.
Köy yesin başını
5 aylık hamileyim. Gözlerim yanıyor ağlamamak için boğazım yumruk var sanki. Her yerden fotoğrafı bize dair olan şeyleri silmiş engelledim bende görmemek için telefonumuda uçak moduna aldım yüzünü görmek istemiyorumAdama bak bir köy mevzusunu nerelere getirdi. Yere batsın köyü.
Çok üzüldüm Nury.
Seni yıldıramaya çalışıyor aklınca. Kapında sürünecek 3 gün sonra.
Bu saatten sonra dikiş tutar mı? Tekrar güvenebileceğini sanmam...
Kaç aylık hamilesin?
Çocuk gibi yaa. Köye gidemedi diye bi ayaklarını yere vura vura ağlamadığı kalmış. Boşan bu adamdan gülüm, ömrünü yer bu senin.5 aylık hamileyim. Gözlerim yanıyor ağlamamak için boğazım yumruk var sanki. Her yerden fotoğrafı bize dair olan şeyleri silmiş engelledim bende görmemek için telefonumuda uçak moduna aldım yüzünü görmek istemiyorum
Evet. Hala daha nabız yokluyor önce fotoğrafları kaldırdı profilden sonra isimleri sildi en son fotoğraflarımızı sildi bende baktım tek tek uğraşmasın engelliyim her yerden dedim engelledim bunu yapmasındaki amaç ne acaba ? Bu şehirden gitmek istiyorum hiçbirini tanımamış olmak istiyorumO kuyruğu indirirler merak etme. Sizin adınıza üzgünüm hiçbir hemcinsim bu duruma düşsün istemem. Bebeğinizin sağlığını düşünün biraz rahatlamaya çalışın. İnsan hamileyken ve lohusayken yapılanları asla unutamıyor bence kocan bunların hiç farkında değil hamile zaten dönecek diye düşünüyor.
Hele hele 36 yaşındaki adamın hareketler bakEvet. Hala daha nabız yokluyor önce fotoğrafları kaldırdı profilden sonra isimleri sildi en son fotoğraflarımızı sildi bende baktım tek tek uğraşmasın engelliyim her yerden dedim engelledim bunu yapmasındaki amaç ne acaba ? Bu şehirden gitmek istiyorum hiçbirini tanımamış olmak istiyorum
Ne çocukça hareketler bunlar. İnanılmaz gerçekten. Hiç mi akıl yok bu adamda? Her zaman böyle fevri mi davranır? Yani şu yaşananlar akıl alır gibi değil. Başka bir seyin hıncını mı çıkarıyor?5 aylık hamileyim. Gözlerim yanıyor ağlamamak için boğazım yumruk var sanki. Her yerden fotoğrafı bize dair olan şeyleri silmiş engelledim bende görmemek için telefonumuda uçak moduna aldım yüzünü görmek istemiyorum
Yav ne yirmisi, 10 yaşındaki çocuk bile yapmaz böyle.Hele hele 36 yaşındaki adamın hareketler bak
Benim 20 yaşındaki kuzenim yapmaz şu hareketleri.
Aileniz size 2 saatlik mesafede eşinizin köyü yine size 2 saatlik mesafede ama siz her hafta eş ailesini görmeye gidiyor kendi ailenize gidemiyorsunuz aynı mesafede olan ailenize.Ailemle görüşmeme durumu yok ailemle tabiki görüşüyorum onlar gezmeyi seviyorlar gidip gelirler sürekli başka yerdeler babam memur olduğu için başka şehirdeler zaten. Ama evet aileme her ay gitmem gerekiyormuş bunu burda anladım
Bende 5 aylık hamileyken sebebini bile hatırlamadığım bi şekilde eşimle çok byüük kavga etmiştik. Ev taşıyoduk çok gergindik işler yolunda gitmiyodu. O gün beni ben arkadaşıma gidicem diye inatlaşmama rağmen kavga kıyamet yine evin kapısına kadar bıraktı. Sonra indim minibüse doğru yürüdüm. Tam minibüse bincekken aradı bin arabaya bırakayım nere gidiyosan dedi hem söylendi hem yine de kıyamadı bıraktı. Ki çalışıyodum cebimde param var çok iyi bildiğim yer, tanındığım bi yer yani tehlikeli bi şey olacak bi durum olmasa da yaptı. Sonra yine beni ordan alıp eve bırakmıştı hala kavga ediyo olmamıza rağmen. O gün hiç gözüm görmedi yaptığı şeyi ama sonradan sakinleşince aslında benim açımdan çok değerliydi.Ben geçimsiz bir kadınım Khomyuk. Kavga ederim adamla. Küs de olsak para istesem verir. 5 dakika önce kavga da etsek mutlaka eve kadar getirir bırakır. Ben binmiyorum ulan dedim geçen gün, arabayla beni takip etti binene kadar yalvardı telefonda.
Bana ne lan ne halt yersen ye deyip çekip gitmedi.
Sen kadınsın, sokaklar senin için daha tehlikeli seni öylece bırakamam. Paran pulun olmayabilir nasıl gideceksin dedi mesela.
Öyle olması gerekiyor Sonami. Kavga ettik diye tüm bağlarımız kopmadı ya, babasını mı öldürdük ne yapmış olabiliriz düşman kesilecek kadar?Bende 5 aylık hamileyken sebebini bile hatırlamadığım bi şekilde eşimle çok byüük kavga etmiştik. Ev taşıyoduk çok gergindik işler yolunda gitmiyodu. O gün beni ben arkadaşıma gidicem diye inatlaşmama rağmen kavga kıyamet yine evin kapısına kadar bıraktı. Sonra indim minibüse doğru yürüdüm. Tam minibüse bincekken aradı bin arabaya bırakayım nere gidiyosan dedi hem söylendi hem yine de kıyamadı bıraktı. Ki çalışıyodum cebimde param var çok iyi bildiğim yer, tanındığım bi yer yani tehlikeli bi şey olacak bi durum olmasa da yaptı. Sonra yine beni ordan alıp eve bırakmıştı hala kavga ediyo olmamıza rağmen. O gün hiç gözüm görmedi yaptığı şeyi ama sonradan sakinleşince aslında benim açımdan çok değerliydi.
Konu sahibi çok üzgünüm yaşananlar için ama bebeğin adına biraz dinlenmelisin. Uyumak zor anlıyorum ama sakinleşmek için biraz uyuman gerek. Malesef koyveripte vazgeçemezsin bu saatten sonra yoksa bu gün yaşananların bin misli lohusalıkta tekrar başına gelir ve o zaman çok daha zor olur her şey. Eşin ya yola gelecek ya yoluna gidecek dik dur lütfen
Değil hamile karısına sokaktaki karıncaya kıymayacak bi adamla evliyim çok şükür. Parasını alma canını al tipi bi adam olmasına rağmen son kuruşunu benim gönlüm için harcadığı zaman çoktur. Khomyukla sen gibi kavgalı bile olsak paramı eksik etmez. Fazlasını verir. Yani sonuna kadar sana katılmakla birlikte doğru bi seçim yaptığıma inanıyorum.Öyle olması gerekiyor Sonami. Kavga ettik diye tüm bağlarımız kopmadı ya, babasını mı öldürdük ne yapmış olabiliriz düşman kesilecek kadar?
Bir adam sizi kavga ettiniz diye yolun ortasında bırakıyorsa mesela o adamla yola çıkılmaz. Bırakmak lazım onu hemen.
Merhametsiz, şefkatsiz erkekler canınızı çoook yakar haberiniz olsun.
Haksız mıyım diye soruyor musunuz gerçekten, haksız olma ihtimaliniz olabilir mi şu durumda? Ya kendine gel ya da bi daha seninle köye giden namert olsun diye restinizi çekin.. Olacak iş değil, eşim değil ya isterse padişah olsun ailemle görüşmeme karışamaz..Arkadaşlar merhaba. Eşimle evliliğimizin ilk başlarında her haftasonu onun köyüne gittik köy yüzü görmeyen ben seviyorum ediyorum diyerek koşarak gidiyodum peşinden bir haftasonuda kendimize vakit ayıralım dememiştir tabi benimde hata payım bunda var. Kavga tartışma çıkardımda öyle 2 haftada bire düşürdük. Gelelim canımı sıkan konuya bu haftasonu benim ailem gelecek 2 saat uzaklıkta oturuyorlar bende uzun zamandır görmedim onları. ona söyledim biz köye gideriz diyor ama ailem bir gün kalacak burda o gündede bırakıp köye mi geleyim dedim evet senin ailen benim diyor. Böyle bişey olabilir mi? Tartıştık konuşmuyoruz ve bugün köy günü bende gelmeyeceğimi isterse tartışabileceğimizi söyledim. Onu zorlamıyorum kalsın diye onun köyüde ortalama bize 2 saat uzak. Ben burda ailemle vakit geçiriyim sende köyüne git bi haftasonuda böyle geçsin diyorum e haftaya gidicez zaten ailenin yanına diyor. Haftaya köyede gidicez dedim öyle diyince üstünlük kurmaya çalışıyor hayır sende geleceksin demeye başladı. Alışık olmadığım bir durum olmasına rağmen zaten zamanında peşine takılıp gidiyorum sesimi çıkarmıyorum zaman geçirmeye çalışıyorum ama ailem gelince bunu yapması zoruma gitti. Haksız mıyım şuanki tavrımda?